11
-
Sequoyah #11 Hát még ha sikeres...:) -
Sequoyah #10 Nyugi, amíg a most megvett telefonod meglesz, addig a Nokiát is tolják még akkor is ha sikertelen. -
Angel5 #9 volt szerencsém használni Ep Nokiát sőt van a családban is "bár nekem nem tetszik a csempés felület" és nagyon jó és letisztul és nagyon jól pörög :) sok fos droidsamu elbújhat mellette,persze hibái is vannak de minek nincsenek?annak -
Cat #8 Szerintem pont, hogy olyan stabil háttérre tett szert, hogy garantáltan nem fog kipusztulni jóideig, akkor se, ha semmi bevételt nem hoz. Az Xbox is éveken át veszteséges volt, de a Microsoftot nem érdekelte, kivártak és tolták bele a pénzt. A Nokia okostelefonok alapvetően szükségesek a Windows Phone terjesztéséhez, hiszen nélkülük gyakorlatilag nem lenne olyan modell, ami miatt megérné fejleszteni a cégnek. És a mobil szegmens akkora, hogy innen biztosan nem fognak kivonulni, sőt, még több erőforrást és pénzt koncentrálnak ide. Nem azért költöttek rá 5 milliárd dollárt, hogy bezárják. -
Apollyon2 #7 Volt Nokiám régen, imádtam. Viszont most már nem vennék telefont egy hamarosan megszűnő gyártótól. -
Vol Jin #6 Az egy ilyen új operációs rendszer, vagy ez a régi hagyományos NOKIA? -
Gauge #5 RIP?? LOL -
#4 RIP Nokia -
pedrohsi #3 Nokia Asha software platform 1.1.1 -
Vol Jin #2 Az Asha500 linkjére kattintva baromira nem derült ki semmi. Az OS érdekelt volna. Symbian, valami régi NokiaOS vagy Winmobile. -
#1 játék telefon