Almost Human
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
1. 1x01 – Pilot
2. 1x08 – You Are Here
3. 1x06 – Arrhythmia
4. 1x10 – Perception
5. 1x02 – Skin
6. 1x03 – Are You Receiving?
7. 1x04 – The Bends
8. 1x05 – Blood Brothers
9. 1x09 – Unbound
10. 1x07 – Simon Says
11. 1x11 – Disrupt
12. 1x12 – Beholder
13. 1x13 – Straw Man
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
nem tudtunk meg semmit az excsajáról, a falról, a Dorianos szálról... semmi normális cliffhanger... :)
lesz folytatás?
Bazinga!
[merlinw.org]
Ráadásul ebben a részben is bejött az enyhén Deux Ex-re hajazó szinti, ami eddigi összes jó részben volt ...
Az exosuiton meg berosáltam.
Ja és valahogy a sztori a végére kissé több mindenrõl szólt, mint amit gondoltam volna akár a közepénél is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De legalább jól lebukott a hackeres részben.
Rudy csak a kurvákat és szexbotokat kedveli (érthetõ, helyében én is hasonlóan viselkednék). :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De a króm szálat (szerintem az krom akar lenni) is csak most hozták be, a fallról nem tudunk semmit és elég sok dolog van amirõl alig tud valamit a nézõ.
Az AH-ban viszont több szállal nem foglalkoznak, amivel azért lehetne kezdeni valamit (pl. a Kennex és Stahl között kibontakozó valami, Kennex mûlába stb.)
Ha fantáziátlanságon bukó sorozatot akarsz látni, az az Intelligence. Annyira kihasználatlanok benne a fõszereplõ képességei, a megoldandó feladatok meg annyira sablonosak, a technikai magyarázatok meg mint ha egy 10 éves (fantáziátlan) gyerek agyalná ki.
[merlinw.org]
Ha minden rész egyenletesen jó lenne, nem pedig 12-bõl 4 lenne érdemi, akkor megbocsátaná neki a nézõ pl. nem éppen futurisztikus járgányokat.
néha kicsit béndzsa, de péz az kevés nyilván
Én is lennék chrome vagy mi.
"Paul kórházban van, elfertõzõdött a piercingje ... NEM a fülében van." :D
Nem volt rossz, de jobban örültem volna ha elõzõ rész közvetlen folytatása lett volna. Másrészt kis betekintést kaphattunk a jövõ társadalmának "kasztrendszerébe" és bejött a képbe hagyományos ember versus chrom probléma. Stahl nyomozóról meg kiderült legalább valami, eddig nagyon háttérben volt.
Azért jó lenne a következõ rész jobban elmenne sci-fi irányába és/vagy visszahoznák az XNR szálat.
meg való világra :)
igénytelenség a köbön
Bazinga!
Mondjuk nekem a szinkron pöttyet fura, de azt hiszem kicsit jobban fog pörögni a topik. :D
Mondjuk nekem a szinkron pöttyet fura, de azt hiszem kicsit jobban fog pörögni a topik. :D
Ja amúgy eltelt egy kis idõbe, amíg rájöttem mi volt a poénkodás tárgya a szintetikus lábbal a végén.
Na végre, azért megkérdezné,m a készítõket miért kellet 8 résznyi szenvedés (na jó két rész nem annyira volt rossz, egy meg szódával elment), hogy történjen valami érdekes? :D
Végre kaptunk egy valamire való ellenfelet, volt kavarás is rendesen és talán végre a FALLról is megtudjuk mi a fene az?
Persze a nagy fordulat nem volt annyira váratlan, tekintettel arra, hogy a prof volt az egyetlen aki az "útjába" állt Danica-nak és még is túlélte ...
Persze arról semmit nem tudtunk meg, hogy most akkor a szindikátus keze benne van vagy csak született egy õrült tudós karakterünk? A fallra meg már nagyon kíváncsi vagyok miért van, és mitõl védi a várost.
Azért az érdekelne, hogy amikor a raktárat átnézték mi lehet benne annyira érdekes, pont a város fél rendõrségét kiirtó android nem akadt fent a listán?
A színésznõ meg jó választás volt, mert egyszerre tudott "aranyos" lenni bizonyos pillanatokban, máskor meg a feje alapján kinézte belõle az ember, hogy átfejeli a 30 centis betonfalat.
Azért mondjuk van egy kis "közbeszerzési csalás" érzés amikor a betiltott DNR, XNR modelleket látjuk a töketlen MX széria mellett. :D
hogy mi a jelentõsége, nem tudni... lehetséges, hogy új fajta ember-robot. hibridet alkottak, vagy ilyesmi
de az tény, hogy a fõ szál nagyon el hanyagolva
én ennek ellenére szívesen nézem az új részeket hétrõl hétre, a hibái ellenére is tetszik a sorozat annyira, hogy nézzem
Bazinga!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Engem a faék dolgok és történetek idegesítenek nagyon: elsõ helyszín, clue -> köv. helyszín, clue -> köv. helyszín, clue -> finálé. Na meg a "minden bomba 2 másodpercnél áll meg"-effekt. Lehet, ironikusnak szánták, de nem jött össze. Néhány jelenet egyszerûen kilóg az aznapi sztoriból is. A "nagy" átvezetõ szálat is csak a legutóbbi részben próbálták felmelegíteni, de elég esetlen lett a próbálkozás. Az "NPC" színészek többsége túljátszott, vagy rettenetesen amatõr (l. pl. a múlt heti részben a céges fõcsajt, vagy most az ukrán nõ). Szerintem egyedül a "buddy cop"-hatás mûködik, ami még nézhetõvé teszi az egészet (meg az MX-ek kárára elkövetett poénok :) ).
Az, hogy drónok repkednek mindenhol, meg emberszabású robotok vannak, létezik emberklónozás, meg efélék még eléggé kevésnek tûnnek egy ütõs sci-fibe. A látványvilág dettó nem fogja meg az embert. Akkor marad a történet és a színészek. A történetek pedig nem ütnek. Szomorú azt mondani, de egy ezer éves Columbo vagy Poirot epizódban több az élvezetes párbeszéd és elõre nem látható fordulat, mint az Almost Human-ban. De ez van.
A színészek kapcsán nehéz a helyzet. Kedvelem Karl Urban-t, de annyira nem átütõ jelenség itt, mint mondjuk a Judge Dredd-ben vagy a Star Trek-ekben. Michael Ealy akkor már inkább, de õ sem hoz semmi félelmetest. Szegény Minka Kellyt a Friday Night Lights óta nem láttam komolyabb szerepben, és itt is csak a néha feltünõ, jellegtelen eyecandy feladat jut rá... Lili Taylor (a kapitány) legalább kap némi screentime-ot, de nála nem tudom eldönteni, hogy a forgatókönyvírók és a rendezõk instruállják ennyire rosszul, vagy csak õ áll ennyire két dimenziósan a karakteréhez...
Szóval magas várakozás, nagy csalódás. Részemrõl legalábbis... :(
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,