Túlhalásszuk az óceánjainkat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos igen..kb 3-3.5 milliárdan élnek ott..primitíven, hát nem véletlenül nem lett születés szabályozás hamarabb, meg dolgoztat a nyugat ott rabszolgasorsban.
Egyébként, már késõ a bánat..azt meg nem lehet emberségesen eldönteni, hogy ki legyen az a 6.5 milliárd ember, akinek "menni" kell..bár, szerintem emberi körülmények között 1mrd ember el lenne a Földön, de még lehet 2 is..egy harmónikus szinten, nem a nyugati pazarló szinten (ami lassan bedõl), de nem is a keleti nyomorgó szinten.Mondjuk nem igazán tudom, hogy mi lenne emmellett a tökéletes módszer arra, hogy a pénz is egyenlõbben legyen elosztva..tudatosan ezeket, sztem az emberiség nem fogja tudni megoldani.
Egyébként, már késõ a bánat..azt meg nem lehet emberségesen eldönteni, hogy ki legyen az a 6.5 milliárd ember, akinek "menni" kell..bár, szerintem emberi körülmények között 1mrd ember el lenne a Földön, de még lehet 2 is..egy harmónikus szinten, nem a nyugati pazarló szinten (ami lassan bedõl), de nem is a keleti nyomorgó szinten.Mondjuk nem igazán tudom, hogy mi lenne emmellett a tökéletes módszer arra, hogy a pénz is egyenlõbben legyen elosztva..tudatosan ezeket, sztem az emberiség nem fogja tudni megoldani.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Hogy ki tartozzon bele? Mondjuk európa, a többi mehet a levesbe.
De hogy ne kelljen dönteni ki marad és ki megy, jöhet egy jó kis vírus ami kinyírja az emberek 95%-át, aztán problem solved. (sajnos nem saját ötlet)
De az a baj hogy mindig azok ússzák meg akiktõl elsõnek kéne megszabaduljon az emberiség.
De hogy ne kelljen dönteni ki marad és ki megy, jöhet egy jó kis vírus ami kinyírja az emberek 95%-át, aztán problem solved. (sajnos nem saját ötlet)
De az a baj hogy mindig azok ússzák meg akiktõl elsõnek kéne megszabaduljon az emberiség.
Emancipate yourself from mental slavement!
Pénzfeldobás elég jó módszernek tûnne...
Te pedig azt felejted el hogy nem mindenki olyan önzõ gyökér hogy magát helyezze a többség elé! 😉 Szóval ezt a fellengzõs egoista szarságot amivel "jól megmondtad neki" felejtsd el... Ha én írnám a kritériumokat, akkor az ilyen egoista köcsögök mennének az elsõ körben, közvetlenül az életképtelen magatehetetlenek elõtt!
Te pedig azt felejted el hogy nem mindenki olyan önzõ gyökér hogy magát helyezze a többség elé! 😉 Szóval ezt a fellengzõs egoista szarságot amivel "jól megmondtad neki" felejtsd el... Ha én írnám a kritériumokat, akkor az ilyen egoista köcsögök mennének az elsõ körben, közvetlenül az életképtelen magatehetetlenek elõtt!
Nincs túlnépesedve a föld, és fõleg nem a nyugati és európai országok.
Két ország két nemzet adja a világ lakosságának felét: Kína és India.
Ez a két ország van túlnépesedve nem pedig a világ.
Két ország két nemzet adja a világ lakosságának felét: Kína és India.
Ez a két ország van túlnépesedve nem pedig a világ.
https://fxmason.blogspot.com/
És ki fogja eldönteni, hogy ki tartozzon az 500 millióba? Ez a vélekedés csak addig tartod elfogadhatónak amíg abban az álomban ringatod magad, hogy te és családod beletartozik a fennmaradó 500 millióba. De te mit szolnál, ha arra hivatkozva irtanák ki a családod teljes egészében veled együtt, mondván hát pont nem tartozol bele abba az 500 millióba aki életben maradhat?!
https://fxmason.blogspot.com/
És hogyan döntenéd el?
Mert egy dolog biztos: túl sokan élnek most embertelen körülmények közt, és ugyancsak "túl" sokan bõven jólét felett....
Mert egy dolog biztos: túl sokan élnek most embertelen körülmények közt, és ugyancsak "túl" sokan bõven jólét felett....
← ElőzőOldal 2 / 2