Visszaesett, de továbbra is jól fogy a Galaxy S4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps>
Foleg, hogy az uvegen ott a teljes ujjlenyomatod, mig a telefon csak egy hash-t tarol a beolvasott adatokbol, melybol vizualis nem rekonstrualhato az eredeti.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
PS2 (SCPH-75004), PS3 (CECHG04), XBOX (v1.1), XBOX360 (Falcon), WII (RVL-1001 EUR) PSP1004, PSP2004 (TA-088 v3), BB Bold 9900 (OS 7.1), BB PlayBook (16GB), iPhone 5s (16GB)
Hát igen az NSA szerverei is azért fagytak le, mert nem bírtak 2nap alatt 9millió ujjlenyomatot feldolgozni. Ez azért kemény, mondom és az i4-em ellenére. Szerintem max. az 5-öt veszem meg (5C gagyi mûanyag ratyi 180e Ft-ért, 5s meg a fenntebb leírtak miatt nem fog a zsebemben landolni). Oké hogy az NSA ismeri a nevem, a címem, a telefonszámom, + a bankkártya számom, de azért az ujjlenyomatomat csak úgy nem oda nekik, képzeld el mi lenne ha az ujjlenyomatod szerepelne egy USÁK béli bankrablásnál, mikor te csak itthon nyomogattad a home gombot (persze ez nagyon szélsõséges eset, és az USA "biztosított" róla hogy "ilyen nem fordulhat elõ", mert õk a terroristákra utaznak, szóval JIHAD 😊 )...
PS2 (SCPH-75004), PS3 (CECHG04), XBOX (v1.1), XBOX360 (Falcon), WII (RVL-1001 EUR) PSP1004, PSP2004 (TA-088 v3), BB Bold 9900 (OS 7.1), BB PlayBook (16GB), iPhone 5s (16GB)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ujabb adalek ahhoz az elmeletemhez, hogy azt a szart (mar bocsanat) csak azert dobtak sebteben a piacra, mert meghallottak, hogy az LG hasonlora keszul, es na nehogymar ok legyenek az elsok.
One Vision. One Purpose.
Az iphone 5s viszont szeptember közepén-végén jelent meg és a nyitóhétvégén 9 millió darabot adtak el, ami bõven több mint 7 és 5 milliós szám - (fõleg ha két nap alatt nézzük!) Akkor hogy elõzte meg? Ha meg ugye a sima i5-rõl van szó, akkor az újdonság szó nem stimmel!
A cikk tehát nem igazán áll össze...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az S4 egyébként kiváló lett a kamerája tökéletes, nem merül, nem karcolódik és nagyon gyors. Nem bántam meg h nem vártam a G2-re(mint megtudtam elszúrták a kameraszoftverét és gyenge fotókat készít.Pedig az LG ugyanazt a Sony chipet vásárolja bele mint a Samsung).