13
  • Tower Guard
    Persze az még hiányozna hogy fél óránként telenyomják a filmet reklámokkal...
  • Sajátvéleményem
    Olyan magasak a mozijegy árak, hogy ennyiért meg is vehetem a filmet.
    Olyan műsort meg elvből nem nézek amiben reklámok vannak.
  • Vol Jin
    A cím maga egy reklám, ami azt sugallja, hogy vegyünk pattogatott kukoricát. :-D
  • sanyicks
    Azért az elég pofátlan hogy moziban fizetsz a filmért, és még így is a pofádba tolják a reklámot. Ha ingyen lenne még érthető lenne, de így...
  • zola2000
    Komolyan reklámok vannak a mozikban? Utoljára a Chihiru szellemországbant néztem moziban kb több mint 10 éve, akkor mintha nem lett volna reklám (vagy legalábbis nem zavaróan sok, arra talán emlékeznék).
  • Beton Fej
    Hát igen. Angliában telefonálni szoktak a film közben, valamint nem ritka a 40 perces reklámblokk a filmek előtt. Ezért járok én szombat délelőtt moziba.
  • Tetsuo
    Hozzászólásodból ítelve, te sem voltál még angolszász országban. ;)
  • Achatius
    Abszolút egyetértek Manowar-ral. Mi is ez miatt járunk egyre kevesebbet moziba, mert elviselhetetlen némelyik ember, hogy képes zabálni, csámcsogni. Na mindegy nem a kultúráról híres eme ország...
  • MANOWAR
    Nem erdekel a reklam a film elott kibirom, de azt mar nem annyira dijazom mikor film kozben ropogtatnak pl.: a tortilla evese jovval hangosabb mint a popcorn, zorognek a zacskokkal plane ha a csomagolas celofan, szurcsolnek, csamcsognak vagy pofaznak folyamatosan. Az is erdekes ha az ember eszi azt a kihagyhatatlan popcorn-t :) tulajdonkeppen hangosabb a ropogtatas hangja a fejemben mint maga a film. Tudom akkor nem kell jarni moziba - ez miatt jovval ritkaban is megyek. Azert megy az ember hogy a filmet elvezze.........
  • Amergin
    Akinek érdeke a reklám, az fizessen nekem 200 Ft-ot, amiért eltűröm, hogy a pofámba ürítse a mocskát! A mozi meg fizessen nekem azért az időért, amit elrabol az életemből azzal, hogy a reklámhiénák taknyát kell nézegetnem. 1 perc eltékozolt életidőm mondjuk 50 Ft és még gáláns is voltam.
    Így mindjárt máshogy hangzik az a 200 Ft, nemde? Szóval nehogy már a senkiháziknál legyen a hatalom és még én érezzem magam megtisztelve, miközben szájbahugyoznak!
    Jól nézünk már ki!
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Fizetnél-e 200Ft-al többet azért, hogy a film előtt(!) ne legyenek reklámok?
  • Beton Fej
    Vetíthetnék a reklámokat a film közben, úgyis mindenki már az elején befalja a popcornját. Így a moziban is lenne pisi szünet.
  • Amergin
    És akkor mi lenne, ha nem a popcorn tünne el a mozikból, hanem a kibaszott reklám-agymosás?
    Az összes marketinges reklámhiénát beültetném reklámot nézni és rájuk zárnám az ajtót...
    Mielőtt éhen-szomjanhalnának előtte még megőrülnének szépen. Ez de jó lenne!
    Embertelen? Leszarom! A tudatipar méginkább az.