40
Frank Darabont új sorozata.
-
#40 lassan semmi olyan sorozat nem marad, ahol nincs szex meg fröcsögő vér -
#39 ... -
#38 kaszát kapott a sorozat. kár érte, lassan nem marad gengsztersorozat:( -
adam7891 #37 az oldal már a
https://www.facebook.com/mobcityhun
címen található meg!
gyertek! :) -
adam7891 #36 Sziasztok!
Ha szeretnétek csatlakozni az első magyar facebook-os mob city oldalhoz akkor like-oljátok az oldalt! Folyamatos információk, képek, kibeszélő posztok várnak titeket a jövőben!
https://www.facebook.com/pages/Mob-City-Hungary/484761288299078
Várunk mindenkit szeretettel! -
#35 na végeztem az 1 évaddal. sokkal jobb volt az utolsó 4 rész. felpörögtek rendesen az események. bugsy meggyilkolása kurva jól megvolt csinálva, bár ugye igazából a maffia ölette meg, de a sztori szempontjából ez a változtatás nem volt rossz ötlet. jó lenne ha berendelnék a 2 évadot, de sajnos nem sok esély van rá:( -
#34 most néztem meg a 3-4 részt ez már jobb volt mint az első kettő. a banános jelenet óriási volt:D:D -
#33 megoldva még nincs az ügy. a lövéseket jól csinálták, ahogy az újságokban le volt írva.
az meg h mellette mennyire volt valós minden, nem tudom.
(elvileg master gunnery sgt se volt még csak az ötvenes években bevezetve, lám Joe már az volt. -
#32 Hazavágták "bugsy" Siegelt (én úgy tudom a valóságban a maffia intézte el a pénz miatt) -
#31 Ez a 2 rész jobb volt mint az első 2. -
#30 "You should see the other guy" :D
Nagyon jó volt :D -
#29 Azért Cohen-ból még nem láttunk valami túl sokat. Az a baj ebben a témában simán lenne 4-5 évad, de így 6 részben sok mindent nem tudnak majd bemutatni.:( Pedig később ebből kurva jó sorozat lehetne.. HBO-ra vagy a Showtime-ra kellet volna ez, túl réteg a téma, a tnt-n ez halálra volt ítélve, főleg ilyen szar időpontban. -
Janika114 #28 Nem is igazán a színészekkel van bajom, hanem a karaktereikkel, Cohen pl tényleg nem lett valami jól eltalálva. A hangulat nekem meg pl elég messze van a Boardwalk Empire hangulatától, amivel össze lehet hasonlítani. -
#27 Hát a hangulatra es a színészekre pedig nem lehet panasz. Az a baj nagyon lassú sorozat, és így hogy duplaepizódokat adnak egybe sok mindenkinek unalmas lehet.. -
#26 továbbra is kissé lazán veszi a korhűséget a sorozat (Las Vegas tábla), bár amíg nem nyomkodnak iphonet a szereplők, nem olyan zavaró a dolog :D -
Janika114 #25 Na megnéztem én is az első két részt, hát engem se nyűgözött le, eléggé untam, nekem a hangulat se jött át nagyon meg karakterek se fogtak meg igazán, Robert Knepper volt szimpatikus nagyon csak. Kíváncsi leszek mi lesz a maradék 4 részben. -
#24 Nem volt rossz az első 2 rész,de Cohen karaktere itt nagyon bugyuta.Ennél sokkal durvább volt a fazon. -
#23 engem megfogott nagyon. -
#22 Megnéztem én is. Jó volt, tetszett, a hangulat és a színészek nagyon rendben vannak. Sztoriban volt pár klisé ahogy írták, de ebben a témában ezeket nehéz kikerülni. Az első 2 részben tényleg nem történt sok minden, de ez még csak inkább bevezető volt. -
#21 valaminek muszáj felpörögnie mert összesen 6 részes az évad -
RedRiot #20 Kicsit többet vártam. Pár epizód még megnézek, hátha elindul még egy-két cselekményszál, hátha felpörög, de a pilot nem volt túl meggyőző. :/ -
#19 Szar időpontban indítottak.. De végül is amúgy is ilyen event series-nek lett beharangozva. -
Janika114 #18 Hát elég gyenge nézettséget hozott, ahogy olvasom nem sok esély van, hogy megéljen még egy évadot. -
#17 Nekem tetszett, bevezetésnek jó volt szerintem -
#16 egyelőre megvárom a feliratot.
-
#15 Jó volt az első 2 rész?
Elég vegyesek a kritikák, de ettől még nagyon kíváncsi vagyok. Ilyen készítövel és színészgárdával nem lehet rossz ez a sorozat. -
#14 Compton hadnagyot bírni fogom :)
bár nem teljesen világos, hogy most ő a rendőrfőnök, mert akit játszik csak 1950-től volt az, vagy ennyire azért nem követi a valóságot a sorozat -
#13 Én anno szinkronosan néztem, szóval nem tudom.
Nézd meg a feliratok.info-n esetleg. -
#12 Bocs, nem ide való, de nincs a Luckhoz értelmes magyar felirat valahol a 7. résztől a végéig? Nem a hosszupuska félére gondolok, hanem ami időzítve van. -
#11 új előzetes:
-
-
#9 Nem látom feltüntetve az imdb-n de akár ő is benne lehet, említés szintjén biztos. -
Janika114 #8 Haha :D Nem lesz hosszú szerepe :D De amúgy örülök gondolom akkor legalább említés ügyileg Lucky is benne lehet Meyer miatt. -
#7 Előbbinek örülök, főleg az 1. hsz-ben szereplő évszám miatt. -
#6 ebbe is benne lesz bugsy, meyer:D -
Janika114 #5 Hát igen benne van hogy nem lesz nagy nézettsége, nem a TNT eddigi nézőinek szól az biztos, de lehet hogy a téma miatt még több nézőt hoz majd mint a többi sorozatuk. -
#4 Sztem Darabont akkor el se vállalta volna. Azert ő van már akkora név a szakmában, hogy neki már nem mondják meg a csatornától mit hogyan csináljon. Én attól félek, hogy gyenge lesz a nézettség, és kaszát kap. -
Janika114 #3 Szezon premier december 4, dupla részeket fognak elvileg adni minden héten. Kicsit félek attól hogy a TNT nem-e fogja vissza fogni Darabontot, nem nagyon illik hozzájuk egy ilyen sorozat. -
#2 Részemről a legvárósabb sorozat idén, már csak a sztori és Darabont miatt. -
#1 trailer:
Sztori röviden:
Los Angeles, 1947, a maffia, a szürke jellemű zsaruk, a korrupt zsaruk, az erőszak melegágya. -sorozatjunkie