WC-szimbólum ihlette az Android logóját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az Android-robot alighanem végigkíséri majd az operációs rendszer teljes életútjá"
Hat pedig jo lenne ha megvaltoztatnak, mert nagyon bena.
Hat pedig jo lenne ha megvaltoztatnak, mert nagyon bena.

Pont ezért kerül sokba a logó tervezés, mert aki készítette, annak a fejében benne volt már ez, nem utólag vette észre😊 Sok ilyen van egyébként, pl az Amazon logójában a nyíl A-tól Z-ig mutat, vagy amit sokan nem vesznek észre az F1 logójában az F és a zászló között látható az 1 is
Én a cím alapján arra számítottam, hogy volt valami konkrét motívum, és nem csak maga a piktogram szellemisége volt az ihletõ. Mert így a leírtak megfelelnek azoknak az elvárásoknak, ami általában egy logó tervezésekor szempont szokott lenni.
Én azon csodálkozom, hogy ennyiben ki is merült a szellemi fölény bizonyítása...
<#pardon1>#pardon1>
<#pardon1>#pardon1>
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
jaja én is vártam hogy valamelyik benyögi
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ott a pont, én se vettem észre...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Már a cím olvasása közben eszembe jutott, hogy valamelyik IQ-harcos elsüti ezt a "poént". Ügyes vagy, egyél meg egy csokit buksi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hehe, ez a FedExes mekkora.. kár hogy sztem addig senki nem látta anyilat amig meg nem mondják neki hogy ott van 😄
"WC-szimbólum ihlette az Android logóját"
No akkor a helyén vannak a dolgok.
Mindkét logo valami sz*rt hirdet...
No akkor a helyén vannak a dolgok.
Mindkét logo valami sz*rt hirdet...