164
How to Survive - Hajótörés Zombi szigeten :)
-
Nagydög #83 Ignorance is bliss, you know. -
lammaer #82 ROFL :D -
#81 te nagyon buta vagy sajnos,saját magadért kéne hogyha már annnyira imádsz játszani akkor értsed is hogy mi a faszt játszol.hát nem volna jobb? -
#80 Aki meg akarja tanulni igen ,én pedig nem , mivel sehova máshova nem kell szaros játékokért meg nem fogok.
Iskolában kényszerből kellett de ott se érdekelt.
Ha kellene munkához még tanulnám is de nem kell.
-
#79 ma adtam neki eselyt, mivel lehet coopban jatszani, lokalisan egy kepernyon.
Tyu de jol lettem, asszony abba sem akarta hagyni, pedig nem birja a zombis temat, ahogy en sem, de nagyon jol ossze lehet dolgozni benne, reg nem szorakoztatott igy coop gameplay, maga a jatek mechanikaja ami nagyon jo. Zombis jatekozon ellenere, magasan ez szorakoztatott a legjobban. (par oraig.)
-
#78 úgy hogy csak végig rohan mindenen,nem nagyon tanul meg sose mert nem érdeklik ezek a dolgok :) -
#77 Egyrészt ez, a másik dolog hogy amennyi játékot ő végigvitt eddig már legalább alapszinten kéne tudnia angolul. :) -
haxoror #76 Aha, az ő kurva anyjukat hogy TE nem vagy hajlandó megtanulni egy idegen nyelvet hanem évek óta itt sírsz meg kuncsorogsz magyarításokért... -
lammaer #75 Furcsa, én magam is balkezes lennék, de vhogy a WSAD és a jobbkezes egérhasználat sohasem okozott gondot... -
Noodlee #74 WASD-t nem is lehet átállítani?
Bal kezes vagyok, így baromira játszhatatlanok számomra az ilyen bill. kiosztással megáldott játékok :(
-
#73 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen leesik de később kiderül a sorsa. -
#72 Nekem bejött a játék idáig, igaz csak másfél órát nyomtam. -
Madi92 #71 2. sziget
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fán leledző kis csajt meg lehet menteni vagy mindenképpen belepottyan a vízbe? -
#70 Hoppá mégis csak lesz, kb. 1 hónap múlva. -
#69 Na ennyit arról hogy lehet majd story módot vinni online... -
precise #68 Nekem eddig csőjáték fos. Csalódás a köbön. -
lammaer #67
"Lényegtelen mi vagy ki" - hát azért nem mindegy hogy a unity enginet utálod vagy egy programot akinek afejlesztője nemgondolt a lokalizációra.
Kb olyan, mintha elüt egy toyotát vezető csávó, és innentől kezdve kereszteshadjáratot folytatsz a toyota ellen...
-
#66 Nem lehet őket magyarítani MÉG (remélem később megoldódik) már leírták a magyarítások topikban is :(
Lényegtelen mi vagy ki ,de rohadjon meg az összes aki így csinálta meg! -
lammaer #65
Öööö... csak gyorsan gugliztam a témában, mert úgy gondolom hogy a localizáció témaköre nem azon múlik hogy milyen enginet/programnyelvet használnak, hanem azonhogy a fejlesztőnek van e annyi esze hogy a sztringeket/szövegeket külön kiteszi e egy szerkeszthető fájlba...
És bizony erre a unitynál is van lehetőség. csak egy hirtelen találat
Szóval ha legközelebb olyan programmal találkozol ahol nem lehet kivülről szerkeszteni a szöveget, akkor ne az enginet vagy a programnyelvet szidd, hanem a fejlesztőt aki bedrótozta a szöveget a játékába.
-
#64 Nem szerkeszthető --> No magyarítás! -
lammaer #63 Engem még mindíg a linearitása érdekelne, hogy mennyire csőjáték a cucc.... -
lammaer #62 Mi a bajod a junitivel? -
#61 Multi jól sejtem még nincs? -
maross #60 Mik a tapasztalatok, jo lett a jatek? Szimpatikus az otlete, de eleg indie kinezete van es nem tudom bevallaljam-e :). -
#59 Ez a bumeráng nagyon üt / szó szerint / -
#58 Mostanában minden olyan kisebb indie game ami érdekelne köcsög unitys.És a fejlesztők le se szarnak minket :-( -
#57 Nem lehet. -
sztanko15 #56 Azt nem tudja valaki hogyan lehet nagyobb hátizsákot csinálni? vagy lehet egyáltalán? -
warcat #55 Jó kis játék lett,de ha jól sejtem elég rövid lesz.
Én előkaptam Logitech kontrolleremet hozzá,az jobban kézreáll szerintem,pedig nem vagyok konzolos. -
sztanko15 #54 Akkor lehet nálam is ezért tűnt el, azt hittem azért mert átállítottam. -
Ironman2 #53 Másodzsori indításra eltünt nálam a kék kurzor! -
sztanko15 #52 Nálam eltűnt a probléma, a vezérlőpultban át kell állítani az "foglalt" egérmutatót valami másra és eltűnik játék közben. -
sztanko15 #51 Igen tényleg lehet ez a hiba forrása akkor. Bár nagyon szórakoztató játék szóval meg fogom venni :D -
#50 akkor lehet, hogy ez a hiba oka :) -
#49 Ez a Kovac karakter mekkora arc :) -
#48 Nálam nincs ilyesmi. Nem virágbolti verzió. Megy hiba nélkül. -
#47 tegnap (illetve ma éjjel 2kor) megnéztem a "kikölcsönzős" változatot, hogy milyen a játék, és nekem is benne volt amit írtál. kicsit zavaró... -
sztanko15 #46 Üdv! Másnak is van olyan problémája hogy játék közben folyamatosan látszik a windowsos kurzor? minthogyha töltene valamit az a kék forgó kurzor látszik. Elég zavaró játék közben. Nem tudjátok véletlenül hogy lehet eltüntetni?:) -
lammaer #45 Mennyire lineáris a játékmenet? -
pcgammer #44