155
Panzer General Online
  • Jeffjohnson
    Jah, szívatom itt magam....
    Na még 1 próba...
  • kemotox
    De legalább pörög a topik :D Próbálj más tárhelyet, vagy itt az SG-n is lehet feltöltögetni saját galériába.
  • Jeffjohnson

• Jeffjohnson
  • Jeffjohnson
    Nem akar ez a képbeszúrás sikerülni...
  • Jeffjohnson
  • Jeffjohnson
  • Axon
    Továbbra sem kaptam kódot a bétához.
    Ezúton is köszönöm kemotox-nak a kódot a #9-es beírásból. Ezzel már be tudtam lépni a játékba.
    A játék élvezetes, de valóban nincs köze az eredeti PG sorozathoz.
    Mindenesetre jól el lehet vele szórakozni.
  • Jeffjohnson
    Jeff a nick-em ingame
  • kemotox
    Áh, már olyan szépen megcsinálták a logót :D
  • Jeffjohnson
    Ez nem is rossz ötlet egyébként. Fórumon fel is vethetnéd.
  • Jeffjohnson
    Okés, bye
  • kemotox
    Furcsa mi?:D
    Amúgy rájöttem, hogy mi lenne a tökéletes név a játéknak, ami nem vezetne félre senkit, és még a legnagyobb PG fanok sem "szólnának be" érte.
    Panzer General: The Card Game. Vagy valami ilyesmi :D
  • Zero 7th
    Pakli, meg bossok, egy PG-ben... Ok, akkor én itt most menekülőre fogom.
  • Jeffjohnson
    Besegíthetsz majd a "boss-ok" ölésében :) . Ugyanis abban tudjuk egymást segíteni.
  • kemotox
    Mi a neved ingame? Nekem Tertamist. Majd nyomhatnánk néha. Mondjuk én még nagyon picike vagyok, most jutottam el még csak a saját pakliig.
  • Jeffjohnson
    Én ezen már túltettem magam. Jó kis kártyagyűjtögetős játék.
  • Molnibalage
    Most olvasom vissza a saját kommentjeimet. Ezek szerint kirpóbáltam. Nem nagyon jött be...
  • Zero 7th
    Az 1 és a 2 közti. Állítólag. Mert ami azt illeti, csak egy haverom játszik vele és mesélt róla, én még nem próbáltam.

Sőt, igazság szerint a 2-vel sem játszottam soha, mert hánytam a grafikájától.
  • Zero 7th
    Na, direkt ezt emeltem ki, hogy ez az az érv, amit semmisnek veszek. Ha egy nagyon jó játék, de semmi köze ahhoz, aminek a nevét bitorolja, akkor legyen más a címe! Ezért vannak azok a szájbavert címek, hogy különbséget lehessen tenni a különböző dolgok közt...

Ennyi erővel legyen mindennek az a címe, hogy "Számítógépes játék", és akkor jól van...
  • Molnibalage
    Várjunk. Lehet, hogy mégis, mert anno mintha demót próbáltam volna. Az ismeretető olvasva derengett valami. Ha PG I remake, akkor nem érdekel, mert a PG I rendszere nem volt rossz azt leszámítva, hogy az egység fáradás nem volt modellezve. Egy 6. egységgel 4. irányból betámadott egység is úgy pofozott vissza, mint először. A PG II-ben meg nagyon nem...

Szóval, ha eléri a modellezés PG II szintjén, akkor talán érdekel a cucc.
  • Molnibalage
    Nem is ismerem.
  • Jeffjohnson
    PG-hez semmi köze viszont ha nem a nevet hanem a játékot nézzük akkor az egész szórakoztató.
  • kemotox
    Valóban lehetett volna más neve is, hisz annyira nagyon sok köze nincs a PG-hez. De hát akkor kevesebb ember figyelt fel volna a címére :P
    Azért egy próbát megér talán, hisz ingyenes. Persze csak ha bejön ez a kártyajátékos dolog.
  • Zero 7th
    Jézus, csak most néztem rá a képekre... Úristen, hogy jöhetett létre ez a fos? Perspektívában látszódó hatszögek?! Ki a faszom képes ekkora baromságot kitalálni?

Meg egyébként néhány molotovval meg kéne kínálni az olyan fejlesztők irodáját, akik megszereznek maguknak egy kultikus címet, aztán kiadnak azon a címen egy játékmenetben még távolról sem hasonlító, agyonbutított hulladék szart. (Nem, nem érdekel, hogy ez is lehet jó játék. Ez NEM Panzer General)

Jagged Alliance Online volt a legutóbb, amitől majdnem agyfaszt kaptam, hogy hová lebutították az egészet...
  • kemotox
    Béta kulcs igénylés
    Nemtom, hogy működik-e, csak annyit tudtam megnézni, hogy egyáltalán ad-e kulcsot.
    Ezt adta ki: 35F-8BEB-2474
    Valaki felhasználhatja.
  • Zero 7th
    Panzer Corps nem jön be?
  • kemotox
    Nekem 8 vagy 9 perc volt, van akinél fél óra, van akinél még több. Szerintem még azé ma meg fog jönni.
    (Nemtom, hogy az számít-e, de nekem már volt Uborkaplay-es accountom, és csak igényelnem kellet, regisztrálni már nem.)
  • Axon
    Beregeltem 40 perce, de még nem küldték a kulcsot. Remélem küldeni fogják.
  • kemotox
    Hát igen, eléggé le van egyszerűsítve a játék. Illetve nem is az, hogy egyszerűsítve, hanem inkább ilyen kártyajáték feeling lett az egész. Azért ilyen a map. Persze lehet, hogy később lesznek nagyobb pályák, én is örülnék neki.
    Szerintem kikapcsolódni tökéletes, ha van fél órád lenyomsz néhány csatát. Panzer General Light :D
    Persze ha komolyabbra vágyik az ember, arra is vannak játékok.
  • Molnibalage
    Igazából valaki csinálhatna egy jól felturbózott PG II remaket a kor mai színvonalán. 100%, hogy megvenném és sok PG fan is.
  • Pluskast
    Én egész jól elszórakozom vele. Bár azért ez a kártyás módszer meg hogy az elején nem te határozod meg, hogy melyik egységeidet rakd ki elég frusztráló. Viszont még csak zárt béta a dolog remélem ez változni fog.
  • Sippie
    ez a 3 sávos csatatér baromi gyenge
  • kemotox
    Visszatér a Panzer General, egy online, böngészőben játszható játék formájában.
    A játék még béta állapotban van, kulcs igényelhető a honlapon. (hamar megjön a levél, nálam 9 perc volt kb)
    Aki szereti a körökre osztott stratégiákat, az nyugodtan tegyen vele egy próbát.