155
Panzer General Online
-
#34 Jah, szívatom itt magam....
Na még 1 próba...
-
#33 De legalább pörög a topik :D Próbálj más tárhelyet, vagy itt az SG-n is lehet feltöltögetni saját galériába. -
-
#31 -
#30 Nem akar ez a képbeszúrás sikerülni... -
#29 -
#28 -
#27 Továbbra sem kaptam kódot a bétához.
Ezúton is köszönöm kemotox-nak a kódot a #9-es beírásból. Ezzel már be tudtam lépni a játékba.
A játék élvezetes, de valóban nincs köze az eredeti PG sorozathoz.
Mindenesetre jól el lehet vele szórakozni. -
#26 Jeff a nick-em ingame -
#25 Áh, már olyan szépen megcsinálták a logót :D -
#24 Ez nem is rossz ötlet egyébként. Fórumon fel is vethetnéd. -
#23 Okés, bye -
#22 Furcsa mi?:D
Amúgy rájöttem, hogy mi lenne a tökéletes név a játéknak, ami nem vezetne félre senkit, és még a legnagyobb PG fanok sem "szólnának be" érte.
Panzer General: The Card Game. Vagy valami ilyesmi :D -
Zero 7th #21 Pakli, meg bossok, egy PG-ben... Ok, akkor én itt most menekülőre fogom. -
#20 Besegíthetsz majd a "boss-ok" ölésében :) . Ugyanis abban tudjuk egymást segíteni. -
#19 Mi a neved ingame? Nekem Tertamist. Majd nyomhatnánk néha. Mondjuk én még nagyon picike vagyok, most jutottam el még csak a saját pakliig. -
#18 Én ezen már túltettem magam. Jó kis kártyagyűjtögetős játék. -
#17 Most olvasom vissza a saját kommentjeimet. Ezek szerint kirpóbáltam. Nem nagyon jött be... -
Zero 7th #16 Az 1 és a 2 közti. Állítólag. Mert ami azt illeti, csak egy haverom játszik vele és mesélt róla, én még nem próbáltam.
Sőt, igazság szerint a 2-vel sem játszottam soha, mert hánytam a grafikájától. -
Zero 7th #15 Na, direkt ezt emeltem ki, hogy ez az az érv, amit semmisnek veszek. Ha egy nagyon jó játék, de semmi köze ahhoz, aminek a nevét bitorolja, akkor legyen más a címe! Ezért vannak azok a szájbavert címek, hogy különbséget lehessen tenni a különböző dolgok közt...
Ennyi erővel legyen mindennek az a címe, hogy "Számítógépes játék", és akkor jól van... -
#14 Várjunk. Lehet, hogy mégis, mert anno mintha demót próbáltam volna. Az ismeretető olvasva derengett valami. Ha PG I remake, akkor nem érdekel, mert a PG I rendszere nem volt rossz azt leszámítva, hogy az egység fáradás nem volt modellezve. Egy 6. egységgel 4. irányból betámadott egység is úgy pofozott vissza, mint először. A PG II-ben meg nagyon nem...
Szóval, ha eléri a modellezés PG II szintjén, akkor talán érdekel a cucc. -
#13 Nem is ismerem. -
#12 PG-hez semmi köze viszont ha nem a nevet hanem a játékot nézzük akkor az egész szórakoztató. -
#11 Valóban lehetett volna más neve is, hisz annyira nagyon sok köze nincs a PG-hez. De hát akkor kevesebb ember figyelt fel volna a címére :P
Azért egy próbát megér talán, hisz ingyenes. Persze csak ha bejön ez a kártyajátékos dolog. -
Zero 7th #10 Jézus, csak most néztem rá a képekre... Úristen, hogy jöhetett létre ez a fos? Perspektívában látszódó hatszögek?! Ki a faszom képes ekkora baromságot kitalálni?
Meg egyébként néhány molotovval meg kéne kínálni az olyan fejlesztők irodáját, akik megszereznek maguknak egy kultikus címet, aztán kiadnak azon a címen egy játékmenetben még távolról sem hasonlító, agyonbutított hulladék szart. (Nem, nem érdekel, hogy ez is lehet jó játék. Ez NEM Panzer General)
Jagged Alliance Online volt a legutóbb, amitől majdnem agyfaszt kaptam, hogy hová lebutították az egészet... -
#9 Béta kulcs igénylés
Nemtom, hogy működik-e, csak annyit tudtam megnézni, hogy egyáltalán ad-e kulcsot.
Ezt adta ki: 35F-8BEB-2474
Valaki felhasználhatja. -
Zero 7th #8 Panzer Corps nem jön be? -
#7 Nekem 8 vagy 9 perc volt, van akinél fél óra, van akinél még több. Szerintem még azé ma meg fog jönni.
(Nemtom, hogy az számít-e, de nekem már volt Uborkaplay-es accountom, és csak igényelnem kellet, regisztrálni már nem.) -
#6 Beregeltem 40 perce, de még nem küldték a kulcsot. Remélem küldeni fogják. -
#5 Hát igen, eléggé le van egyszerűsítve a játék. Illetve nem is az, hogy egyszerűsítve, hanem inkább ilyen kártyajáték feeling lett az egész. Azért ilyen a map. Persze lehet, hogy később lesznek nagyobb pályák, én is örülnék neki.
Szerintem kikapcsolódni tökéletes, ha van fél órád lenyomsz néhány csatát. Panzer General Light :D
Persze ha komolyabbra vágyik az ember, arra is vannak játékok. -
#4 Igazából valaki csinálhatna egy jól felturbózott PG II remaket a kor mai színvonalán. 100%, hogy megvenném és sok PG fan is. -
#3 Én egész jól elszórakozom vele. Bár azért ez a kártyás módszer meg hogy az elején nem te határozod meg, hogy melyik egységeidet rakd ki elég frusztráló. Viszont még csak zárt béta a dolog remélem ez változni fog. -
#2 ez a 3 sávos csatatér baromi gyenge -
#1 Visszatér a Panzer General, egy online, böngészőben játszható játék formájában.
A játék még béta állapotban van, kulcs igényelhető a honlapon. (hamar megjön a levél, nálam 9 perc volt kb)
Aki szereti a körökre osztott stratégiákat, az nyugodtan tegyen vele egy próbát.