Már körvonalazódik a Grand Theft Auto 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100%-ig egyetértek veled! Én azt is észrevettem, hogy akik utálják a kontrollert azok mindig FPS oldalról vagy stratégia oldalról közelítik meg. Ebben igazuk van de nem ezekbõl áll a játékpiac. Stratégiát én is PC-n tolok, FPS-t meg sehol (számomra a világ legidétlenebb, legunalmasabb mûfaja), fifázni meg el nem tudom képzelni PC-n max kontrollerrel, de akkor meg már ott a konzol.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amirõl viszont lehet vitázni, az a játékok minõsége. Pl szerintem a GTA nem olyan jó, mint amennyire be van állítva, a lentebb leírt okok miatt.
Persze ott pc fanboy lettem itt meg most konzol fanboy... Elvakult gyökér mind amelyik képes baromságokat összehordani csak mert egy platform nem tetszik neki.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ismétlem, számomra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Te nem vagy észnél. TPS játékot még PC is csak gamepaddal játszok. De általánosságban egy nagyon jó eszköz, tökéletes a játékok irányítására. Az FPS-et szar vele irányítani (stratégiát meg végképp), és ezaz amit a játékosok többsége elismer, nem pedig azt, hogy a gamepad önmagában rossz lenne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy a GTA-ban pont az a jó, hogy tele van suttyó karakterekkel. Olyan, mint egy Tarantino film.
Apropó "és sokszáz játék csak ezért jelenik meg kizárólagosan pc-re"....
ha az elmúlt 5 év exkluzív termését nézem pc-n amit TALÁN minõséginek is nevezhetõ ilyen téren akkor talán jóesetben nagyon erõltetve 10 játékot össze lehet számolni..Talán..😄
Dilettáns fanatikus faszfejek mindig voltak mindig is lesznek, de ettõl még akinek egy csepp esze is van játszik minden platformon.😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
De nem baj kell ilyen is, fröcsögj,én addig boldogan játszom konzolon is pc-n is minden probléma nélkül 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://www.youtube.com/watch?v=Lda5Mv8KV_Y
Oké, oké, legyen ez egy vígjáték - de így ötödik alkalommal meg egy kis komolyságot vártam volna, de nem. Ez az egész pont azoknak készült, akiktõl óvni próbálják sokan a programot. GYEREKEKNEK. És ez alatt tényleg olyan 12-20 közötti embereket teszem. Felette is lehet szórakozni, meg persze nem minden huszonéves ilyen sekélyes, de akkor is.
Mondom, nagyszerû a megvalósítás, él és mozog a város, gyönyörû tényleg. De a fõszereplõk, mellékszereplõk meg úgy a történet és a párbeszédek olyan szinten primitív és egyszerû, hogy az az egész hangulatot - számomra - megöli.
El lehet vele bohóckodni, de akkor már inkább megvárom a Watch Dogot. Az sem tûnik tökéletesnek, csak nem annyira "gagyi-béna-bélák" a fõszereplõ(k).
Hát igen aki objektívan nézi a dolgokat azt a 2 fanboy tábor mindig ellenséges fanboynak fogja mondani, így van ez, mindig is így volt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
(Íme a másik konzolhater díszpinty)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams