221
Half-life 3 egy olyan játékkal, amire hosszú évek óta várunk!
-
#21 Szerintem ilyentől nem kell félni, hogy csalódna bárki is majd a HL3-ban.. :) Igen, a hosszan készülő játékoknak eddig így általában véve pofáraesés/csalódás volt a vége, viszont a Valve név úgy vélem garancia arra, hogy ez náluk biztosan nem fog bekövetkezni...
Nem tudom énsem elképzelni, hogy milyen lesz, vagy milyen újításokat hoz egyáltalán az FPS-stílusba, de az tuti, hogy legalább egy akkora mérföldkő lesz a játéktörténelemben, mint a HL2 volt (vagy az 1. rész is anno). Nyilván nem viccből nem szólnak egy szót sem a játékról már annyi éve... valami nagyon készül, és kibaszottul ütni fog. :)
Gondoljatok bele, a 2004-es Source engine lassan 10 éves, és még mindig készülnek rá elég pofás grafikával játékok. Mi lesz majd a Source2-vel? Szerintem a hajunkat letesszük... :P -
Dodo55 #20 Szerintem ennek az oka főleg:
- Rendkívül kiforrott (Quake 1 engine az őse)
- Nem nyers erővel valósít meg sok effektet, hanem vizuális trükkökkel (többet ésszel, mint erővel ugye :))
- Ismert, elterjedt, jól bevált formátumokat használ, pl: BSP mapok, azt én is egykor nagyon magas szinten elsajátítottam
Az első és harmadik pont miatt nagyon könnyen készülnek vele jól optimalizált játékok. -
MagyaR #19 Valóban nagyon jó motor volt, ami a játék alatt futott. Emlékszem először még anno geforce 4-es kártyán játszottam vele, s csak néztem hogy directx 8-ban is milyen gyönyörűen nézett ki, s a fizika is eléggé rendben volt.
A 2 epizód, amit utána kiadtak, viszont nem jött be túlzottan. -
#18 "mert ez az egyik legfaszább, legskálázhatóbb, legsokoldalúbb engine a piacon."
Ja. Elég megnézni a Cinematic Modot milyen brutálisan nézz ki. Kb olyan szép mint egy mai játék. Pedig ugyan az az engine sőt egy 2 magos, 4gb-os, 1gb vram-os rendszeren röhögve elfut.
Szóval ebben az engineben van még kakaó bőven. -
Dodo55 #17 Hogy jó vagy sem az szubjektív (szerintem jó egyébként), de annyira valóságosnak hat az egész atmoszférája, hogy lehetetlen nem beleélned magad a játékba. -
sirdond #16 én sem sok fps-sel játszottam eddig életemben, de ez kivétel és az egyik nagy kedvencem. szerintem megéri egyszer végigvinni, a sztori is rendben van. -
#15 Kolléga 12-ben leirta... -
sirdond #14 pontosabban csak EU trademark bejegyzés volt. -
#13 Nagyon mellé. Azért kérdem, mert semmilyen FPS-sel nem játszom. A kérdésem az, hogy miért kellene ezt? Olyan jó a sztori? -
Dodo55 #12 - A maga idejében forradalmi engine (szép grafika, alacsony gépigény, durva fizika)
- Hangulat
- Képi világ (magyar szemmel főleg, trabantok, európai stílusú régi építésű házak, panelok, stb...) -
#11 Hát ha ilyet kérdezel akkor fölösleges is kérdezned. Mennyé kodozni... -
#10 A HL 2 mitől volt olyan fergeteges? Azért kérdem, mert engem még annyira sem érdekelt, hogy kipróbáljam. -
#9 Én nem csak a játék miatt várom, hanem egy olyan "apróság" miatt is, mint a
SZÓÓÓÓRSZ KETTŐ!!!!4 :D
Anno jól emlékszem a HL 2 bejelentésére E3-ról: G-man nagy fejére, amitől mindenki összehugyozta magát, mármint a technológia miatt. Szerintem mind a mai napig ez az engine használja az egyik legjobban a Havoc-ot is. Nem beszélve arról, hogy szinte mindenben (mínusz UE2) van egy kevés szórsz (amiben meg quake 3), mert ez az egyik legfaszább, legskálázhatóbb, legsokoldalúbb engine a piacon. -
#8 Ez a topik itt lesz 5 év múlva is játék nélkül :D -
#7 Az a baj a HL3-al, hogy mára olyan szintű elvárások vannak irányába, hogy mindenki csalódni fog benne, mikor megjelenik, ebben 110%-ig biztos vagyok. Engem speciel nem érint, számomra a HL2-vel lezárult a HL era, de már előre várom a csalódott hozzászólásokat:) -
#6 -
Dodo55 #5 Ami nagyon bíztató az a márkanév bejegyzése, ugyanis ráértek volna vele, nem nyúlhatta volna be előlük senki.
Valószínűsíthető, hogy ez most azért történt meg, mert oda szeretnék majd írni valahová a közeljövőben :) -
sirdond #4 egy-két nap alatt több hír jelent meg* -
sirdond #3 tényleg már az is,hogy egy-két több hír jelent meg, mint eddig az utóbbi években összesen, már az biztató! -
Dodo55 #2 Ezzel szerintem sokan így vannak :)
(Írtam amúgy a moderátorok figyelmébe topicba, hogy ha lehetséges ne töröljék a hivatalos bejelentés hiánya miatt) -
#1 Sziasztok.
Lehet hogy korai a topic de én már izgatottam várom a fejleményeket.
Két csapat dolgozik rajta.