148
  • Jakuza1
    #148
    Hat az tuti, hogy a gyerekre is raferne egy FW frissites, mert tul sok a bug a neuralis rendszereben. :P
  • levente68
    #147
    Mennyit verhették kiskorában, míg ekkora nagy barom lett... :o)

    Az intézetben tuti külön cellája van, mert a bolondok se igen hiszem, hogy elviselnék.

    Ott aztán root és firmware frissítés hegyek mehetnek TiBi segítségével.


    Vagyis, csokit ken a plafonra a gyagyás...

    Tibi csokit...

    Meg talán már KitKat-et is telepít a villanykapcsolóba a tudor...
  • Jakuza1
    #146
    Nem erted, hiszen o bebizonyitotta retorikaval. :PPPPPPP
    Ezt az ostoba fajankot. :P
  • levente68
    #145
    Nem nagyon értetted ismét, de sebaj...



    Ne lépj ki a ciklusból! Csak így tovább!
  • Papichulo
    #144
    bátran hidd azokat meg nem történtnek, majd mi emlékezünk rá, nyugi!

    "Te azon emberek koze tartozol, akik ugy gondoljak, hogy ha sokszor kimondanak egy hulyeseget, akkor az attol igazza valik... rossz hirem van..." ;)

    obb is, hogy nem egy légtérben vagyunk, mert így nem arcon vágni kell téged

    Ha az elme mar nem kepes harcolni, akkor a test probalja atvenni ezt a szerepet :)
  • levente68
    #143
    Kérlek, a "mind te vagy, de én mi vagyok" szintet ne vezesd be, ok?!

  • levente68
    #142
    Hűha, komoly gond a szövegértéssel megen...

    A szint meg ovisra esett vissza...

    Mindegy, anyu biztos megsimogatja a fejed, ha elsírod neki a bánatodat!
  • levente68
    #141
    Jól van, ismét megnevettettél, köszi!

    Bizonyítékaid súlya? Mekkora duma, bakker!

    Jobb is, hogy nem egy légtérben vagyunk, mert így nem arcon vágni kell téged, hanem jókat lehet nevetni azon, mennyire komolyan veszed magadat...

    Csak a saját hülyeségeidet bizonyítottad és nem vágom, miért írod, hogy én szoktam terelni, nézd már vissza csak ezt a topikot, hanyadszor váltasz témát. Éppen hogy mi próbálunk téged témánál tartani, kisköcsög!

    Mindegyik beégésedet igyekszel a múlt homályába veszőnek hinni, mi rángatjuk elő ugyanazokat, nem pedig mást, ahogyan te menekülsz szerinted előre, de tévedésből csakis egyre mélyebbre.

    Letagadod lehetőleg mindet, azt kihasználva, hogy az SG-n nehéz kikeresni a korábbi balfaszságaidat.

    Mint már írtam, bátran hidd azokat meg nem történtnek, majd mi emlékezünk rá, nyugi! ;o)
  • Papichulo
    #140
    annál inkább tudálékoskodó pöcs vagy

    Orommel latom, hogy legalabb a szellemi alsobbrendusegedet vegre elismered :)
  • levente68
    #139
    Ismét a bevált recept: gugliztál valamit és azt képzeled, evvel bizonyítottad az igazadat...

    Mekkora élő nemiszerv lehetsz te, atyavilág...

    Tudod, írtak könyvet nagyon sok olyanról (sőt, szinte csak olyanról), amiben te attól még nulla képességeid okán nulla eredményt mutatsz fel.

    Érted? Az, hogy létezik ének tankönyv, attól pl. én még nem tudok ám énekelni, ok-okozati összefüggések vizsgálata nem erősséged, sőt félreértésben vagy abban is.

    Szóval, bár te valóban jóval nagyobb eredménnyel bizonyítottál itt már sokszor, egyetlen baj van, hogy a butaságodat bizonyítottad, amit rajtad kívül mindenki lát szép tisztán, de te futod az újabb köröket, hogy jobban bizonyítsd azt. Nem kell! Mindenki felfogta, hogy egy az esetek többségében a témához nem értő, de annál inkább tudálékoskodó pöcs vagy, a legmenthetetlenebb fajtából.
  • Papichulo
    #138
    Ha a guglizás nem ér célt és látod, mennyire nem bírsz az igazsággal, akkor meg terelni kezded a témát másfelé

    Ez leginkabb teged ir le, annyi kivetellel, hogy meg forrast sem vagy kepes keresni az igazad alatamasztasara, se Google-lel, se nelkule, sehogy sem. Aztan a bizonyitekaim sulya alatt nem birsz az igazsaggal es kezded terelni a temat a szemelyeskedesre, vegul meg is ragadsz ott... tokeletesen jellemezted az MO-dat :)
  • levente68
    #137
    Nem-nem, kis barátom.

    Te talán azt képzeled, hogy bebizonyítottál valamit, ami igaz is, csakhogy nem a saját igazadat, hanem a trollságodat, ostobaságodat, azt, hogy másokat hülyének nézel, több lépcsőben a hozzá nem értésedet az adott témához, stb...

    Te komolyan továbbra is kötöd az ebet a karóhoz, mert egyszerűen semmi esetre sem vagy belátni a tévedéseidet. Ez ragyogóan látszik a módszerben, amivel operálsz: egy darabig próbálsz összeguglizni a hülyeségedet igazságként beállítani SZERINTED alkalmas dolgokat, csakhogy legtöbbször inkább csak mélyebbre süllyedsz a saját szavaidat sem ritkán ütve és gyönyörűen bizonyítva, hogy mekkora gyökér vagy a témában és csak butaságokat beleugatni vagy képes.

    Ha a guglizás nem ér célt és látod, mennyire nem bírsz az igazsággal, akkor meg terelni kezded a témát másfelé, de abban is általában hasonló faszságokat hozol össze és indul a hülye, izzadságszagú bizonyítgatási kényszered gyümölcs újra, meg újra.

    Elég egyszerű emberke vagy, mikor ébredsz rá már?

  • Papichulo
    #136
    Mert meg ha az erveles hianyat mondta volna, de nem "retorikai bizonyitas" :PPP Micsoda egy idiota istenem :P
    Hat nem erted ? "Szonoki bizonyitas hianya" :P Es utana amikor leirom, hogy milyen hulyeseget ir le, maris kezd terelni.

    Ja, csak neked, hogy meg nagyobb imbecilnek erezhesd magad, meg konyvet is irtak rola:


  • Papichulo
    #135
    Mivel ezekben a temakban ott es akkor mindig bizonyitottam az allitasaimat veled ellentetben, ezert felesleges is felhoznod barmelyiket, foleg elferditve az akkori kijelenteseimet. Nagyon bena vesztes vagy, mivel nem tudtal beletorodni sem abba, hogy nincs igazad, se abba, hogy nem ertetted meg az idegennyelvu forrasokat. Bar te meg ezt a cikket sem tudtad feldolgozni es hulyeseget szoltal hozza mar elsore is ;)

    Szoval neked is: hiaba hajtogatsz egy idiotizmust szamtalanszor, az attol meg az marad. Ahogy te is...
  • Jakuza1
    #134
    DE. Es ez nem is egyszer fordult elo.
    Aztan amikor leirtak, hogy az nem ugy van elkezdtel terelni, hogy mashogy kell ertelmezni stb.
    Mint amikor azt irtad, hogy Churchillnek semmi koze nincs, a "statisztikas" mondashoz es azt szerinted konkretan Goebbels mondta, mert nem tudtal leforditani egy egyszeru mondatot. :P

    Aztan amikor belinkeltem, hogy neki tulajdonitjak es ez mar csak igy is marad, kiveve par debil nemet tudosnak, aki azert mert nem talalta a az "angol statisztikai hivatalban" LOL ezt a mondast, mar ugy is gondolta nem is letezik, elkezdtel terelni. :P Pedig nem nem Goebbels mondta, tehat fingod nincs arrol.
    Mint ahogy arrol sem, hogy a TiBi hogyan mukodik es beirtal egy idiota Samsungos valaszt es fel se tudtad fogni a szoveg jelenteset.

    Vagy a "Szonoki bizonyitas hianya". :PPPP Ez is visz sok mindent.

    Mint ahogy hazudoztal az iraki vegyifegyvereknel, hogy neked van igazad, az amerikai biztonsagi hirszerzessel ellentetben.
    Az amerikai fegyverviselesrol ne is beszeljek, mikor bebofogted, hogy assault fegyvereket nem arulnak ott es a max tar kapacitas 8-12, aztan kozben meg azzal vegeztek ki az iskolasokat es utana vezette be az amerkai elnok nyomasara az assault fegyverek betiltasat es a tarmeret csokkenteset, ami miatt jol beegtel es utana meg jobban elkezdtel errol hazudozni, ahogy szoktal.

    Te egy olyan fereg vagy, akit szerintem napi szinten vertek mar az ovodaban is, de hogy rolad mintaznak az utalatoskepet, az biztos es odajarna mindenki kopkodni a hazudos szemelyiseged miatt.

    Ilyenkor mindg sajnalom, hogy egy ilyen retardalt kocsog gyerek mint te nem szemtol-szemben vitatkozik, hanem a nevtelenseg hmalyaba huzova, mert mar ugy vagott volna szajba a vitapartner, hogy meggondolnad nyolcszor utana, hogy hazudozz.
  • Papichulo
    #133
    az egyik cikk, amit linkeltél, ellentétes egyrészt azzal, ahogyan félrefordítottad, másrészt a védelmedre hozott másik cikkből idézettel is.

    Nem! Nem volt sem ellentet, sem felreforditas... maximum te nem ertetted meg az elvakultsagodban.

    Ugyanez volt a helyzett a korabbi esetekben is, melyeket eloszeretettel emlegetsz. En hoztam forrasokat, bizonyitekokat, mig te leragadtal a szemelyeskedesnel es az osztalytarsaid odacsoditesenel (ld. pl. Jakuza1). Szoval meg mindig nem valik igazza egy hulyeseg, akarhanyszor is irod le. Sok hulyeseg meg ennel is kevesbe ;)
  • levente68
    #132
    Sajnos, teljesen elfogyott a türelmem, pedig nem volt kevés, amennyit áldoztam rád.

    Teljesen menthetetlen vagy és ostoba. Főleg azért, mert azt hiszed még mindig, hogy a keveréssel elintézheted, hogy igaz legyen.

    Ezer cikkből idézhetsz, de te nem veszed észre, hogy az egyik cikk, amit linkeltél, ellentétes egyrészt azzal, ahogyan félrefordítottad, másrészt a védelmedre hozott másik cikkből idézettel is.

    Szóval: hozol egy cikket, félreértelmezed, majd hozol egy másikat, amelyik igazol.

    Látod a poént? Egyedül is elvitatkozol te szépen...

    Ütköztetsz még pár cikket? Várjuk, agyas!


    Ha meg az amnéziád segít abban, hogy elfelejtsd, melyik topikban hordtak el minden hülyének teljes joggal, azt ne próbáld elfelejteni, vagy ha mégis, hát ne csodálkozz, ha más meg emlékszik rá!

    Ugyanígy tagadtad a Titanium-os halandzsádat addig, amíg ki nem kerestem és idéztem, utána meg a szokásos módon gugliztad a cikkeket, amik szerinted a hülyeségedet, hozzá nem értésedet igazolni lettek volna képesek, de csak jobban beégtél tőle.

    Nem fogom kikeresni a grafikai ökörségedet, mert senki nem kíváncsi arra, hogy újra a beismerés helyett baromságokkal szard tele a topikot, ahogyan szoktad.

    Ha szerinted ily módon a dolog meg nem történtté tehető, hát, tőlem élj abban a hiszemben, itt a világos oldalon ettől semmi nem változik, ahogy nálad, a sötétség bugyraiban sem várható, hogy bármitől enyhülne az agyatlanságod.


    Ez jó retorikai bizonyításnak? Hahaha... nem? Sebaj, nem számít semmit, hogy hogyan próbálod magadat legalább magad előtt értelmesnek beállítani, hamvába holt próbálkozásaid egyike ez csak.
  • Jakuza1
    #131
    Hat nem erted ? "Szonoki bizonyitas hianya" :P

    Es utana amikor leirom, hogy milyen hulyeseget ir le, maris kezd terelni.

    "Muveletlenebb mar te sem leszel...de meg, hogy ilyen buszken reklamozod is?!"

    Ez mekkora idiota istenem. :P
    A kretenje meg a retorikaval jelentesevel sincs tisztaban, hogy mit jelent, de jo nagyot akart mondani. :PPPPP
  • Papichulo
    #130
    En minden allitasomat alatamasztottam eddig. Ugy latom most mar te is elismered, hogy igazam volt, mindossze annyi a skrupulusod, hogy egy masik cikkbol is ideztem. Sore loser!

    Kicsit menj vissza és nézd meg, hogy működsz, te szar troll!

    Ha egy kicsit visszamennel eszrevehetned, hogy a TE hozzaszolasaid nagyreszt alpari szemelyeskedessel vannak tele, nem pedig civilizalt ervelessel. Az itt most lenyegtelen, hogy te ezt mivel probalod magyarazni, a vegeredmeny, hogy ez egy primitiv ember vergodesenek tunik... ;)

    amikor valamelyik grafikai programról szóló topikban

    Ezt a hazugsagot mar parszor felhoztad. Most mar bizonyitanod is kene, mivel ilyesmi nem fordult elo.

    Pedig joggal nevet a tudálékos tempódon

    Az az ember, aki meg nem hallott a retorikai bizonyitasrol? Tenyleg joggal...
  • levente68
    #129
    Pedig joggal nevet a tudálékos tempódon, ami mögött tárgyi tudás nemigen fedezhető fel ám!
  • levente68
    #128
    Te tényleg ekkora egy hazug szar vagy?

    Igen, te tényleg ekkora egy hazug szar vagy!!!

    Kicsit menj vissza és nézd meg, hogy működsz, te szar troll!

    Linkeltél egy cikket és olyat mondtál, ami egy abban levő mondat félrefordítása.

    Ezért rád szóltam.

    Erre te másik cikkből idézel, hogy megint kísérletet tegyél a hülyeséged igazolására, amit kigugliztál gyorsan.

    Hát, koma, ez megint nem jött be.


    Eddig is szánalmas volt a vergődésed, én legjobban a Titanium-os eseteden nevettem, ahol ugyanígy kétségbeesetten keresgéltél valamit, ami igazolná azt a baromságot, amit elkottyantottál, de az akkor citált cikk sem segített, sőt erősebben bizonyította, hogy nem vagy képben a témában, amit persze rajtad kívül mindenki látott, egyedül te kötötted az ebet a karóhoz, faszkalap!


    De az se volt egyszerű, amikor valamelyik grafikai programról szóló topikban fogta a fejét mindenki, hogy egy ennyire hozzá nem értő minek magyaráz butákat nekik...

    Kérdés: milyen intézetben kezelnek? Mert a helyzet elég súlyos a kobakodban...
  • Papichulo
    #127
    Muveletlenebb mar te sem leszel...de meg, hogy ilyen buszken reklamozod is?!
  • Jakuza1
    #126
    Erted retorikai bizonyitas hianya ? :P
    Kerdem en szonoklattal, miota lehet barmit is bizonyitani ? :P
    Gyerek azt se tudja mit zagyval ossze. :P
    Mert meg ha az erveles hianyat mondta volna, de nem "retorikai bizonyitas" :PPP Micsoda egy idiota istenem :P
  • Papichulo
    #125
    Altalam linkelt cikk:
    "But Samsung has been uncooperative so far. According to the order "Samsung has elected not to provide the court with any sworn testimony from Dr. Ahn or anyone else at the meeting" and "also has failed to supply the court with any evidence at all regarding other uses of the Apple-Nokia license, or those of the other confidential licenses"

    Szerintem ez magyarul:
    "Miutan kiderult az egesz a Samsung meg csak nem is probalt segiteni az ugy kivizsgalasaban, megprobalta eltusolni azt."

    Az altalad idezett mondat ("Samsung did offer to conduct an internal investigation, an offer the Judge dismissed as "insufficient.") pedig a birosag hulyenek nezese, nem pedig segitseg... ezt a biro is kifejtette ("Rarely, is the fox permitted to investigate without supervision the disappearance of chickens at the henhouse."), ezert nem is kert belole.

    Ha te ezt maskepp ertelmezed, akkor te durvan elfogult vagy a Samsunggal szemben es nincs realitaserzeked... na ezek a tenyek! ;)
  • levente68
    #124
    Jaj, igazad van, ezt kihagytam:

    3a. random módon előkapva: "jaj, csak a személyeskedés megy"

    No meg a "forrás? mert én adtam forrást."

    legyen az a 3b. random!

    A ciklus meg zavartalan továbbra is...

    De lásd, én is benne vagyok:

    - Butát mondtál TiBi-ről, cáfoltuk sokszor.
    - Félrefordítottad: Samsung felkínálta a segítségét:

    Általad linkelt cikk:

    "Samsung did offer to conduct an internal investigation, an offer the Judge dismissed as "insufficient."

    Szerinted ez magyarul:

    "Miutan kiderult az egesz a Samsung meg csak nem is probalt segiteni az ugy kivizsgalasaban, megprobalta eltusolni azt."


    Na, ezek a tények, öcsi!
  • Papichulo
    #123
    Ez meg mindig csak primitiv szemelyeskedes... tanulj meg ervelni, bizonyitani es cafolni! Ugyanis egyikhez sem konyitasz...
  • levente68
    #122
    Nos, nézzük, milyen messzire lehet jutni itteni eszmecserék helyett egy ilyen szar trollal szócsatázva?

    Hát, kicsit megerőltető elmélkedés eredményeképpen mindenki arra a következtetésre jut, hogy sehova. Nos, oda meg már meg is érkeztünk régen...

    Nem igazán értem, milyen retorikai bizonyítás hiánya merül fel abban a zavaros takonypócban, amit agy helyett találni a focizásra való kobakodban, de itt ilyenek történtek:

    1. Állítasz egy hülyeséget, amin mindenki nevet, mert az látszik főképp, hogy még konyítás szintjén sem vagy az érintett témában, legyen az fegyver-, Android, grafika, vagy sajna még egy rakás dolog ide sorolható tárgykör.

    2. Finoman, vagy durván elmagyarázzák, vagy rád kiabálják, hogy süketelsz.

    3. Nekiállsz a nem létező igazságodat bizonygatni, lehetőleg minden alkalommal más cikket, forrást linkelve, sokszor ráadásul olyat, ahol további hülyeségek vannak, amiket persze te készpénznek veszel a már említett hozzá nem értésed okán, de sokszor meg olyan cikket linkelsz, ahol éppen cáfolják, amiket habogsz, de félreérted, félrefordítod.

    rem Ez után jön a végtelen ciklus:

    4. goto 2

    Nagy ritkán rájössz, hogy a ciklus beindult és magad is csak utalsz a saját írásodra, evvel erősítve, de legalább felismerve a ciklus működését.

    Nos, gratulálok!

  • Papichulo
    #121
    én mondom és bizonyítom

    Latszik, hogy nem jartal egyetemre, mivel a retorikai bizonyitas alapjaival sem vagy tisztaban... igy tenyleg nehez helyzetbol indulsz, nem csoda, hogy nem is jutsz messzire :)
  • levente68
    #120
    Igen, ha figyeltél volna, csak pingpongozunk egy ideje, én mondom és bizonyítom, hogy butát írtál többször, te meg csak szánalmasan tagadod és terelsz.

    Egész hamar észrevetted a végtelen ciklus létrejöttét, örülök neki, mert már untam...

    Okos vagy, nyalhatsz!

  • Papichulo
    #119
    Erre mar egyszer valaszoltam, ld. #107 ;)
  • levente68
    #118
    Nem a Samsung-ot kívánom menteni, nem érdekelnek, hiába próbálsz mást beállítani.

    Érvnek meg általában elég a saját szavaidat idézni és magáért beszél a ferdítés és hülyeség.

    Elég érv az, hogy linkelsz egy cikket, amiből állítod, hogy Samsung nem volt hajlandó segíteni, de a cikkben levő mondatot fordítottad láthatóan félre, mert egy gyökér vagy, aki itt azon küzd, hogy valami módon igaza legyen és ezért minden szánalmas és mulatságos eszközt bevet.

    Érv? Ellened? Minek, mikor komplett baromságokat hordasz össze, amiken mindenki csak röhög, de te óriási erőbedobással próbálsz mindenhonnan összeguglizni dolgokat, hogy addig tekergesd a dolgot, amíg legalább te elhiszed. Mert azt remélem felfogtad, hogy egyedül te hajlasz a saját ökörségeid elfogadására, miközben egyre jobban elmerülsz a káoszban, ami a fejedben van.

    Pittel rottolós kis hülyegyerek...

  • Jakuza1
    #117
    Ott a pont. :P
    Szerencsetlen gyerek allando vergodeset latva mindig jokat szoktam nevetni. Foleg az angol ferditesein, a tobbirol nem is beszelek, mert allandoan csak terel es kifogasokat keres, utana meg tereli a temat, hatha akkor nem veszik eszre mekkora baromsagokat irt.
  • Papichulo
    #116
    Megsem tudtal semmit ervekkel es forrasokkal cafolni... kizarolag a Samsungot probaltad mentegetni
  • levente68
    #115
    Továbbra sem változik a dolog meg, itt hülyeséget tömegével te irkálsz.

    Guglizz valami okosat még félrefordítva, akár lehet benne szó TiBi-vel root-olásról is!

    Vagy szabadon választva az eddigi baromságaidból, esetleg hozhatsz újat is, szórakoztass el bennünket, bohóc!

  • Papichulo
    #114
    "Te azon emberek koze tartozol, akik ugy gondoljak, hogy ha sokszor kimondanak egy hulyeseget, akkor az attol igazza valik... rossz hirem van..." ;)
  • levente68
    #113
    Látom, az nem zavar eme baromság újbóli idehányásásban, hogy te magad bizonyítottad sokszor az ellenkezőjét az évek során.

    Gratulálok!

    További zavartalan ostobáskodást és hazudozást kívánok neked, remélem, a környezeted honorálja azt...
  • Papichulo
    #112
    Ismet mi maradt ertelmes ervek hianyaban? Igen, a szemelyeskedes... mert itt altalaban csak te szereted a vilagot arrol gyozkodni, hogy szerinted mennyivel jobban tudsz mindent masoknal, holott ez kozel sincs igy. Az angolban sem es masban sem ;)
  • levente68
    #111
    Ebben igazad is van, de itt már nem ez a téma, hanem az, hogy eme igenis mulatságosan piti ügyben mit akar punitúró jó szokásához híven hazudozással elérni.

    Pehelysúlyú problémából egy cikk próbál vihart kavarni, alátámasztásul citál egy csomó olyasmit, ami nem is áll meg, de egy a fontos, acsarkodjunk Samsung-ra mindenáron...

    Senkit nem érdekel ennyire ez, ha meg igen, akkor ácsi, a tárgyilagos szemlélő valahogy nem kizárólag Samu dolgain lovagol, hiszen van aljasság bőven.

    Én leírtam, nem kivétel Samu sem, de szánalmas már ez a szardobálás, főleg, hogy a cikk, aminél ezt tesszük messze nem erről szól, de paplanagyú barátunk már messze kanyarodott szánt szándékkal és célja az acsarkodáson túl nincs. Nem az igazságot keresi, mint látható: nem sikerült már vitáznia a régió kódról, így elkanyarodott a benchmark csalásokhoz.

    Aztán mikor ott kiderült, hogy megint inkább a tájékozatlansága uralkodik, mert egyrészt egy régi témáról remélte 'lerántani a leplet' újként, mert fingja nincs a dologról, másrészt az, hogy csúnyán benne van olyan cég is, aki Apple szopkodó, így pulikúró nem fogja ekézni azokat, dobta azt a témát is és mással jött elő.

    Abban meg félrefordítás miatt hülyeséget írt és most ezt mosdatgatja nagy erőkkel, flegmáskodva, amivel nem segíti ki magát az ezredik baromsága hálójából.

    Amúgy, régió kód probléma kiütve, van rá fizetős root nélküli és akár ingyenes, root jogot igénylő megoldás is.

    Ha nem baj, hogy az eredeti témára kanyarodom vissza...


    Természetesen ettől még Samsung szarjon sünt továbbra is!
  • levente68
    #110
    Ez az, kenegesd csak, hátha TE magad elhiszed, amit szeretnél hinni!

    Próbált segíteni? Nem, mi?



    Érv? Magad szolgáltatod magad ellen, nekem semmi dolgom, csak rávilágítani... ;o)


    Ha meg cikkekről cikkekre akarsz addig ugrálni, amíg az eredeti linkelésed nyomán elkövetett ÓRIÁSI fordítási hibát lepleznéd, kérlek, ne tedd!

    Elkövetted, hiába mismásolsz. Hülye maradsz, ne erőlködj! Meg kell tanulni egy nyelvet, a webfordításból eredő ökörségeid csak lejáratnak, miért nem érted?


    Ugyanezt játszottad, mikor mindenáron be szeretted volna bizonyítani, hogy te aztán dehogyis mondtál hülyeséget, mikor azt írtad, hogy TiBi használható root-olásnál, meg firmware frissítésnél.
    Hoztad a cikkeket egymás után, amelyek tartalmát és értelmét ugyanúgy nem értetted, mert segg vagy a témához, de semmiképpen nem akartad elismerni a nyilvánvaló tévedésedet. Pedig attól nem kerülnél ám rosszabb helyzetbe, éppen ellenkezőleg. De a te választásod a beismerés helyett mindig ez a finglapátolás és reménykedés, hogy ha eltereled a szót a lényegről - leginkább a hozzá nem értésed bizonyítékáról - , akkor valakit is megtéveszthetsz.

    Jó sport, edzett vagy benne és gondolom, olyan hülye is van a környezetedben, akinél még sikeres is. De itt mindig lebuksz, nem unalmas?


    De fogd fel, minden ilyen alkalommal csak mélyebbre süllyedsz, hiszen, mikor újabb bizonyítékát szolgáltatod a tájékozatlanságodnak, azt erősíted, amit eleve nevetve olvashatunk tőled és ugatunk: buta vagy hozzá, ne erőlködj, vannak dolgok, amit nem elegendő úgy megtanulni, hogy kiguglizol valamit és idemásolod. Ebben ugyan jó vagy, csak értelmetlen, sőt mindig visszafelé sül el: az újabb idézetekkel csak újabb mélységbe taszítod önmagad. Mi meg mindig arra gondolunk, hogy mélyebbre már nem tudod, aztán meglepsz ismét...

  • cateran
    #109
    ""Samsung did offer to conduct an internal investigation, an offer the Judge dismissed as "insufficient.""

    Erre a bíró szavait másolod ide, ami éppen arról szól, hogy NEM kell a segítsége, amit felkínált, illetve, hogy nem a Samsung kell, hogy ezt vizsgálja."

    Azert lassuk be, marha fura lett volna, ha a Samu vizsgalja ki, hogy saros-e az ot erinto ugyben....meghozza felugyelet nelkul...."ott sem voltam, biro ur!"