392
Beyond - Two Souls (Quantic Dream)
-
#151 Igen ez eléggé elszomorító egy cseppet, a 10 órát üthette volna azért szerintem. -
#150 Most találtam egy oldalon: Full walkthrough 19 részből
Összeadva nem tűnik HR hosszúságúnak... -
#149 :) -
#148 NE.. könyörgöm csak őt ne... -
#147 A PSY is jó. :D -
#146 Castle of Glass :D
Elég szégyen a világ, hogy az ilyen gyökér PSY-k kapják a nagy nézettséget, az igazán jók mint a LP fél év alatt kapnak 20 milliót... -
#145 De nekem csak ez az 1 szám most, najó meg az Üvegváras vagy mi .:D -
#144 Tudom, függöm én is :D -
#143 Ez kurvanagy. :D -
#142 :DD (Y) Facen találtad? :D -
#141 Pont tegnap hallottam egy kurvajó dalodat. :D
-
#140 -
C0mputers #139 jajj imádom ezeket a kislányos játékokat, megveszem mindet, eszem a szívét, olyan kis aranyos!!! -
#138 Ezek a PS3-exek mind ilyen kislányosak 2013-ban :D -
#137 The Last of Us. -
#136 -
#135 Jaj, az megvan ps3-ra, 900 ft-ot basztam el rá, és egy nagy hulladék... -
#134 Jam Amy, jó fos lett. -
#133 Így csak az Amy jut eszembe de az más volt anyjával kellett vigyázni a kislányra akit ha elvesztettünk zombivá lettünk és game over! -
C0mputers #132 volt egy másik kislányos játék is, az melyik vót?
-
#131 aham. sokkal. :D -
Hoz_Hun #130 A legjobb szex közben. Elen Page-el. :D -
#129 Nem. Azt nem mondanám. Illetve nem is hasonlítanám hozzá. -
#128 Jobb, mint a szex??? -
#127 Tegnap gondoltam kipróbálom gyorsan.4 óra után szinte fizikai fájdalom volt felállni előle :)
Megérte előrendelni. -
#126 Én God of War-Uncharted-Heavy Rain miatt vettem PS3-at :D Aztán jött az összes többi ex... :D Igazából az új God of War részből néztem videókat, és mondom: najó bazdmeg ez kell nekem... és így lett ps3-am még épp a generáció utolsó évében :D De PS4 majd hamarabb lesz, sztem megjelenése után fél évvel. -
#125 én nekem nem is kellenek pl a box eklúzív cuccok mondjuk a halot tökre nem szeretem,nem is azértt van,csak minden szempontból jobban tetszik és ennyi :) szebb ez tuti amúgy nem tudom.ps3-on meg az címek jobbak ez is tuti -
#124 uh azért ennyire nekem nem, maga a gép ha csak 1 gépet vehetnék, csak God of War miatt, a többin csak azért lógtam mert van gép. :D -
#123 Jaja XD de eskü nem emlékeztem :D
Hát már csak a Beyond - Last of Us - Uncharted - God of War kombó miatt jobb a ps3, de persze kinek melyik a szimpatikusabb :) -
#122 jobbnak találom a boxot,volt asszonynak van ps3 valahogy nem fogott meg .csak mellékesnek kellene maximum.ízlések tudod :) -
#121 pffffffff :P
azt tudod hogy a boritékra rá kellett írnod? :D -
#120 eleve ps3-at kellett vna venni, max mellé xbox én amondó vagyok. -
#119 lol xd hát nem baj,olyan nem is kell max rgh-s lenne akkor kéne esetleg:D de ps3 meg az exklúzív cimek miatt érdekelne -
#118 elnézést uram,mostmár megjegyzem amúgy még sose volt róla szó -
#117 Jó de nem ilyen fasza! 2006 júniusi FAT fehér Limited Edition :D Már csak a por akadályozza meg, hogy RROD-et kapjon XD -
#116 boxom nekem is van de azért köszi :) -
#115 Amúgy én se tudtam, pedig már küldtem is neked játékot XDDDD -
#114 Jah pénzé enyimet is, 50k. :D -
#113 Mohácson...bazze, megsértesz még a végén, nem tudod hol lakom...wtf? :D -
#112 Nem :( De az Xbox-omat viheted, 28k.