1
  • thrawnguru
    #1
    Bullshit!

    Csak mert internet meg interaktív tábla, meg még tudja a jóég mi kerülne az iskolákba, attól még nem fognak jobban tanulni a diákok. 20 évvel ezelőtt is csak tábla volt meg kréta, meg néhány házi készítésű szemléltető eszköz, amit a tanár otthon legyártott. Mégis megtanultunk mindent, amit kellett.

    Érdekes módon ma néhány fiatalnak még a hosszú/rövid ékezetes szavak is gondot jelentenek,képtelenek fejben elvégezni a legegyszerűbb matematikai műveleteket is, és ha el kell olvasniuk valami kötelező olvasmányt, a felét nem értik, mert hiába az internetes világ szókincse, az nem elég ehhez.

    Az első számítógépemet 18 évesen VETTEM ( igen, saját pénzemből, amiért én dolgoztam meg ), mégis sikerült elsajátítani mindenféle digitális készséget, merem állítani, hogy jobban is értek hozzá, mint egy átlag felhasználó, pedig soha senki nem tanított rá. Az én időmben még nem volt számítástechnika óra.

    Egy szónak is száz a vége, szerintem nem az a fontos, mennyi a kütyü az osztálytermekben, ami számít az a tanár, és a diákok tanulni akarása.