Az italozás kellemetlen utóhatásai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak Whisky vízzel és jéggel, éjfél után csak víz, reggel 4 kor hazamenetelnél, egy big-mac, vagy valami erõs kaja. Aztán miután felkelek egy energia ital, c-vitamin, és magnézium, illetve omega 3.
! éve iszom így se mássnaposág, se fejfájás, és 4-5 óra alvás bõségesen elég. Nem vagyok rosszul.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

NEXUS6
Én ezt próbáltam és mûködik!

Két probléma vab vele, hogy nem sok helyen kapni, meg hogy iszonyatos fingszaga van.
:D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Looooser
tapasztalataim azt mondják a víz nagy segítség tud lenni.. ivászat után fél-1 liter víz leküld másnap jóval kevésbé fáj az ember feje és kevésbé van szarul... tudom tiszta vizet igyanak az állatok... de na... néha másnap... vagy aznap még teljesíteni kel...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nearo
Az durva, végre nem vagyok egyedül :D
Bár velem ez nem volt mindig így, csak az utóbbi idõben. Mostanában valahogy kb akármennyit ihatok, mégsem jön az a tipikus rosszullevõs, fejfájós, zsibbadt másnaposság, pedig régebben voltak azért durvább reggeleim... Most meg egy átmulatott éjszaka utáni ébredéskor a maximum egy átlagosnál kicsit rosszabb közérzet, meg egy kicsit kótyagos vagyok még, aztán annyi. De semmi fejfájás, semmi hányás. Kis túlzással már kezdtem aggódni kicsit, hogy valami bajom van :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szabod
"A másnaposság bizonyára senki számára nem ismeretlen érzés"

Ami azt illeti nekem igen, és nem amiatt, nem szoktam inni, vagy mert még sose voltam igazán részeg. Voltam már rengetegszer részeg, teleportálás és a többi hozzájáró dolog is megvolt, de másnap úgy ébredek mindig, mint bármely átlagos napon. Azt sem mondom, hogy jobban bírom a piát, mint mások, mert ez nagyon nem igaz. Ennek ellenére sose voltam még másnapos, és ismerõsök, haverok el is szoktak küldeni melegebb éghajlatra emiatt :DD

Mente et Malleo

Még egy sört, mindenkinek..

"Nincs gyógymód
Bármit is mondanak, bármilyen eszement ötlettel állnak elõ egyesek, nincs gyógyír a másnaposságra. Egyszerûen képtelenség olyan pirulát készíteni, melyek az alkohol összes hatását kiküszöbölik - túl sok van belõle. "

Pár éve olvastam egy kísérleti szerrõl, amely semlegesítette az alkohol legtöbb tüneti hatását, de azzal is baj volt. A kísérleti patkányok egyszerûen halálra itták magukat, mert a tünetek hiánya miatt nem érezték hogy mikor sok már a megivott mennyiség.
A kutatók megállapították, hogy az emberre ugyanígy hatna, azaz halálra innák magukat tõle.

Tetsuo
Dehát azért iszik a delikvens, hogy berúgjon, nem? Felfogható úgy, hogy a japánoknak, meg ezek szerint az indianoknak a legolcsóbb berúgni. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sir Quno Jedi
Nomármostan azt is monták régen, hoty az alkohollebontó enzim mennyisége is számít a szervezetünkben és a zindiánok ezé rúgnak be instant, mert nekik olyan nem nagyon van.

Ebbû következik, hogy akkor ezt kéne növelni a delikvensekben és máris bírni fogják a píjját.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tetsuo
Az angoloknak ez kényes téma. :) Inni szeretnek, de nem bírják. Még egy magyar is leissza oket simán, hát még egy lengyel vagy egy orosz! :D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Én ezek után már csak egy sört kérek<#pias>

iSS!