6
  • Gyuszopapa
    Nem,konvertáltak hidd el.
  • paraszgyerek
    Szerencse, hogy a Symbian fénykorában az Android fejlesztői nem így gondolkodtak.
    Én viszont látok benne potenciált, és örülök hogy valaki profi módon felkarolta a linux irányába történő portolást.
  • narumon
    Továbbra sem értem mit akar a Valve de húzzák mint a rétestésztát...
  • Vanek úr
    "több száz játék konvertálása történt már meg" - biztos felrakták a wine-t. :)
  • NEOreg3
    Amíg szükségem lesz egy Windows-os PC-re is a játékokhoz, addig nem igazán látom értelmét, hogy miért is kéne nekem ezt feltennem a gépemre.

Az Electronic Arts, valamint a Microsoft által pénzelt stúdiók jelenlegi és jövőbeli játékait szerintem már most rögtön ki lehet húzni a "futtatható SteamOS-en is" listáról, de még ki tudja hány stúdióval és fejlesztővel nem fognak tudni megegyezni. A meglévő több ezer játéknak csak a töredékét fogják visszamenőleg Linux kompatibilisre átírni, ergo a jelenlegi Steam könyvtáram 90%-a mehet a kukába, mivel az biztos, hogy nem fogok csak a SteamOS miatt két külön gépet tartani, hogy az egyikről streameljek a másikra.

A hátralévő két bejelentés javíthat még az eddig kialakult képen, de én jelenleg nem váltanék.
  • kjhun
    Gépigény???