Itt a Kogan második olcsó okostelefonja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap néztem éppen kínai csodákat. 119 USD egy hasonló felépítésû 5" körüli ZTE vagy Lenovo. 200 körül már olyan csodák vannak amik 5-6(!) colos fullHD (1920!) IPS kijelzõvel vannak szerelve. 300-400 között pedig már olyanok is vannak, amiben nem MediaTek, hanem Qualcomm Snapdragon 4 magosa van, de azokban jellemzõen már 16-32GB gyári flash is ott figyel.
Nem tehetik meg.
Ilyen paraméterû tableteket 20 000ért utánad vágnak az Ebayen, postával!
Nézz utána...IPS display, 4 mag, 1 gigaram... 20 000tõl már van tabletben. 😊
Alapvetõen mobil feljesztõ vagyok, jobbára Apple fan, de drukkolok az Androidnak, meg a kínai piacnak, mert nekem csak jó, ha sok eszközt gyártanak, ami mindenkihez eljuthat, kiváló teljesítményt szolgáltatva. 😊
Az Applenek is nagyon jó..sõt remek megoldásai vannak, kiváló a készülékeik anyagminõsége, jó az OS ami az Apple termékeken fot, ezerszer jobb mint a MS megoldásai,de.... és it a de... nem teheti meg mindenki, hogy megvegye a termékeit, nem jut el mindenkihez, csak a kiváltságosokhoz, ennek megfelelõen kis piaci szegmenst fed le, és néha én is elgondolkozok azon, hogy mennyire érdemes rá fejleszteni.
Ilyen paraméterû tableteket 20 000ért utánad vágnak az Ebayen, postával!
Nézz utána...IPS display, 4 mag, 1 gigaram... 20 000tõl már van tabletben. 😊
Alapvetõen mobil feljesztõ vagyok, jobbára Apple fan, de drukkolok az Androidnak, meg a kínai piacnak, mert nekem csak jó, ha sok eszközt gyártanak, ami mindenkihez eljuthat, kiváló teljesítményt szolgáltatva. 😊
Az Applenek is nagyon jó..sõt remek megoldásai vannak, kiváló a készülékeik anyagminõsége, jó az OS ami az Apple termékeken fot, ezerszer jobb mint a MS megoldásai,de.... és it a de... nem teheti meg mindenki, hogy megvegye a termékeit, nem jut el mindenkihez, csak a kiváltságosokhoz, ennek megfelelõen kis piaci szegmenst fed le, és néha én is elgondolkozok azon, hogy mennyire érdemes rá fejleszteni.
40 ezer huf? Lesz az itt a duplája is, ügye kedves nagy T,V,T?