Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autós játékoknál már más a helyzet, ott én is a gamepad-ot preferálom, de nem az xbox360-osat hanem a pc-s logitech-et és azt is úgy, hogy kormánynak állítom be, sokkal precízebb és nem is akar magától vezetni. De ilyent ugyancsak nem lehet konzolon csinálni és ezért porosodik a konzol a sarokban, egy érzéstelen, lelketlen szutyok...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
sajnos még mindig nem hivatalos illetve az emberi butaság,stb. már annyi cikket hlást olvastam hogy én is kételkedek néha, a rockstar értelmes vállalat biztos hogy egy több milliós eladást nem hagy veszni hiszen a GTA4 a Games for Windows LIVEot évekig vezette..és ahogy tûnik nem is fog, kár a hü...knek reménykedni..lol, nem is értem miért nem akarnak PC-s pft de ez egy másik kérdés..
Egy kicsit sem érdekel egyik exkluzív játék sem. Az utóbbi évtized konzolos felhozatalából, csak és a kizárólag a GTA-k elsõbbsége miatt gondolkoztam el konzol vásárlásán, de mindig lemondtam róla, mert "egy játék miatt ami úgy is késve de megjelenik pc-re minek?"
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Akárhogy írogatod nincs benne a digitális értékesítés, ez már milliószor át lett rágva.
Én leszarom hogy szarnak a pc-re (láthatóan nem nagyon, mert szinte minden játék kijön rá, egy két agyonhypeolt tök átlagos/átlag alatti játékot leszámítva(hallók, gt-k, forzák, meg az a batman városos nevû)), ha annyira úgy érezném kimaradok a dolgokból rég megvettem volna mind2 konzolt, de tudok várni(GTA-ra pl), egy exkluzív sincs ami kicsit is érdekelne, de az amit a konzol és pc warez viszonyáról összehordasz az egy faszság.
Mellesleg konzolra is szarnak, hiszen a retardált korlátozások és üzletpolitika miatt, nincs rá se szimulátor, se stratégia, pedig már a jelenlegi generáció hardvere is bõven képes rá, hiszen ott figyel az usb rajtuk 😉
Mellesleg az utóbbi hét legnagyobb torrentslágere a GTAV konzolos változata 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha azt nézzük, hogy a nagy kiadók szemét rókabõrei 12-18 ezer forintba kerülnek megjelenéskor, míg mások egy csomó százszor jobb játékélményt nyújtó játékot képesek 1-8 ezer forintért adni, akkor igen is elmondható, hogy azok az említett rókabõrök pofátlanul drágák.
"Meg nincs minõség..."
Hát ennyi igénytelen konzolport között sajnos valóban ritka manapság a minõségi játék.
Még jó, hogy a kiadók készítik a játékokat... Ja nem <#eplus2>#eplus2>
Nyilván ezért vannak konzolon szinte minden játékból DEMO-k amik ingyé húzhatóak játszhatóak.😊
"PC-n meg ott a warez mint egyszerû "demo lehetõség" "
Ez rizsa, elég a torrentek alá olvasni vagy a fórumokba. 😊
Neked van 100 eredeti játékod pc-n és? Jut rád 100 konzolos aki ezt elmondhatja... És jut rád 10000 pécés aki warezol míg ugyanígy konzolosból 100...😊
Konzol olcsóbb, a játékok drágábbak, a warez körülményesebb. És mégis a pc-sek rinyálnak a drágább gépük/olcsóbb játékaik mögött mindig arról hogy milyen drágák a játékok és ezért nem veszik...Meg nincs minõség... Hát kérem, hiába van pc-n minõség, ha elsõ héten megoldott a warez akkor szevasz az eladásoknak. A konzol eladásokban mindig fosba veri a pc-t, letöltésekben soha. A konzolosok sem szentek ha simán menne a konzolos warez és multi nem lennének ott sem ekkora számok. De ez a tényeken nem változtat.
Szép lenne ha nem tudnák hogy a SAJÁT játékokból mégis mennyit adtak el STEAM-en keresztül (nyilván nem adja ki nekik a Valve mi? 😄).
Számokkal bizonyítható, akár COD-al akár GTA-val akár Alan Wake-el, bármelyik warezolható multiplatform címmel.😊
Az összes steames ismerõsnek megvan a GTA 4, és az EFLC eredetiben, és ez az egyetlen ami mindenkinek megvan.
Nem bizonyítható semmilyen számokkal, te is havonta más számokat nyögsz be, és a digitális eladásokat sehol sem említi semmilyen statisztika.
Mondom ezt én úgy, hogy a 100+ eredeti PC játékom közül nagy részüket valamilyen formában kipróbáltam (többek között beta verziók, na olyanról még konzolon nem is hallottam!) megvásárlás elõtt. Ha erre nem lett volna lehetõségem, nagyon sokat nem vettem volna meg.
Biztos egy jó port (vagy inkább célzottan PC-re fejlesztett engine, ahogy azt illik) esetén is lett volna warezforgalom, de a botrányos port miatt teljesen érthetõ miért voltak szar eladások PC-re.
Mivel sem a STEAM, sem más digitális disztribúcióval foglalkozó cég nem ad ki adatokat, ezek a találgatások részedrõl csak a felesleges flame-t keltik és ráadásul folyamatosan ontod magadból mindenhol.
A digitális eladások 1 milliós eladások... legfeljebb egy PC-hater buksijában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert valami faszfej kitalálta hogy konzolos játékokat csak és kizárólag kontrollerrel lehet irányítani.
Persze lehet kontrollerrel irányítani, mint ahogy egy autót lehet digitális mikrokapcsolós joystickal 😄D csak nem jó, és ésszerû. Fõleg az nem hogy nem lehet választani. És sajnos ez látszik is sok multiplatform játékon, ahol kontrollerrel bénázókra szabták az ellenfeleket (lassúak, és lassan reagálnak), és pc-re változatlanul kerül ki, és egérrel gyerekjáték lesz mert ugye egérrel sokkal gyorsabban és pontosabban lehet célozni.
Én szeretnék egy PS4-et venni, amin már több USB is lesz, de félek hogy a játékok megint nem fogják támogatni a normális vezérlõket, csak a béna kontrollert.
"Lehet hisztizni is, de nem véletlenül szarják le a pc-t, az elõzõ rész 20 millió feletti eladott példányszámából a digitális eladásokkal együtt alig tett ki kettõ milliót a pc"
digitális eladások NÉLKÜL 😉 (egyébként még ez is sok, tekintve hogy elbaszták a GFWL-el, nekem eredetiben van meg a 4, de egy ismerõs gépére telepítettem a warezt és rájöttem hülyeség volt megvenni, warez verziót felrakta, és ment rögtön. Eredetinél telepítsd a fos games for vindóz lájvot, aztán csinálj accountot, meg a r* szoci klubot is a pofámba tolja minden indításkor, a warez verzióból pedig ez mind ki van gyomlálva)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Csak sajnálom egy combos pécére a pénzt, mert amúgy nem lenne kihasználva.
Az autósok elfelejtik, hogy amint kiszállnak és becsapják az ajtót: gyalogosok lesznek.
A gyalogosok elfelejtik, hogy amint beülnek és indítanak: autósok lesznek.
/Hint: PC-s vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az meg hogy ledegradálná konzolos szintre..... Meg hogy a konzol túl bugyuta...😊
Ehhez képest a konzolon jönnek a tartalmas akció címek a contorllerrel hibátlanul megoldva mindent, a pc-re meg marad a szimulátor és a stratégia. Minden más primitív faék kategória.😊
Imádom az ilyen haterkedõ fröcsögõ dilettánsokat akik azt se tudják mit beszélnek csak önös meggyõzõdésbõl fikázzák a konzolt (vagy a pc-t)...
//Bendzs az összes lövöldözõs játékban kikapcsolható, a rinyálást pedig azok a frissensült pc-rõl átjött emberek rendezik akik életükben elõször fognak analógkarokat. 1-2 hónap aktív játék után ha nem is egér szintû sebességgel és precizitással de tökéletesen használható a controller. Ez is csak tipikus pc rinya, ahogyan a konzolosoktól az hogy szar billentyûzetre-egérre görnyedni...
Unalmas már mindkét tábor haterkedõ fanboykodása agyalágyaultak...
Az okosabbja szépen a pc mellé berak egy konzolt és fröcsögés helyett kiélvez minden játékot, nem hisztit csap ha valami nem jön, meg köpköd a másik játékgépre.
Egyébként egy hete megmondtam egy másik cikknél, hogy egy héten belül meglesz az 1 milliárdos profit, (bár így lenne ötösöm a lottón is <#nyes>#nyes>) most már tényleg nincs akadálya annak, hogy elkészítsék a PC-s portot (fõleg hogy a forráskódban a konzol kód a PC-s beállításokat írja felül)... 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egyébként ez az V., ez mindent visz. Iszonyatosan profin kidolgozott hatalmas sziget, autópályàkkal, porfészkekkel és nagyvárossal. Kicsit fura ez a hármas karakter, de szokható. Nekem a repüléssel van kis bajom az valahogy nekem szenvedés...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)