15
  • spartacus94
    #15
    A lázongó, felháborodott olvasóknak: a reklámok és a keresési adatok továbbítása is kikapcsolható lesz.
  • fapapi
    #14
    Ebben a bemutató filmben is csak a metro-t reklámozza! SOHA de SOHA nem használom! Asztali környezetben van aki ezen bolondozik?
  • sola
    #13
    Hát akkor már inkább valamilyen desktop Linuxot használok (Zorin, Mint vagy akár Debian). Az sokkal biztonságosabb, nem dobál fel hirdetéseket nem küldi el a kereséseimet a Microsoft-nak és az NSA-nak. + Ingyen van legalább a beszerzés szintjén.

    Persze nekem nem kell Photoshop vagy más exotikus szoftver, akik ilyet használnak azok meg úgyis fizetnek mindenért mint katonatiszt, úgyhogy ezzel az erővel akár a Windows-ért is fizethetnek.
  • Khelben
    #12
    Pár napja már használom, de reklámmal még nem találkoztam. A csempés részt kikapcsoltam, tehát kezelésben most ugyanolyan, mint a win7, még a start menüm is.
    Vállalati környezetben viszont nem tudom használni, mert a virtuális gép kezelése szar és a vpn sem megy rajta. Úgyhogy marad az itthoni gépen, játékra meg böngészésre megfelel. Csak ebből nem fog megélni a MS. Ha a vállalatok nem állnak rá, akkor ugyanolyan bukás lesz, mint a vista.
  • TokraFan
    #11
    Kenjék a hajukra ezt a szart...
  • Ferrer
    #10
    De azért tényleg vicc, hogy 40 ezerért kapunk egy olyan rendszert, amin majdhogynem semmi sincs.
  • bdzsana
    #9
    Az Apple azért adja olcsón az OS-X-t, mert ő a hardverekből profitál. A Microsoft pedig szoftvereiből él.
  • qetuol
    #8
    szuperjó, hogy egy olcsóbb netbook árának a fele pusztán a windóz :o)
  • zola2000
    #7
    Madobe Ai és Yu elmehet a búsba, maradok Nanaka Madobenál.
  • mutantleg
    #6
    "Ablakon" kidobott pénz.
  • bunny
    #5
    Nevetséges, hogy 40 rugót kérnek egy vacak windowsért, amikor a köztudottan túlárazott sznob-etető apple is 12K-ért adja az OS-X-et. Aztán csodálkoznak, hogy boldog-boldogtalan warezolja. Adják 5000ftért, és a felhasználók 80%-a simán meg fogja venni, aki meg nótórius nemfizető az 50ft-ot se fog adni érte.
  • fergusonpapa
    #4
    8.1 nem lenne rossz, ha csempe-reklám és egykét faszság eltünne. Android még telefonon se stabil, inkább nem kérek belőle. Egy ubuntut hamarabb felrakok, sőt van is a gépemen.
  • csimmasz
    #3
    Sajna én ezt nem hiszem el, majd valamilyen módon a pofánkba fogja lök, talán az elején még nem, de várd ki a végit.
  • kvp
    #2
    A rengeteg elerheto directx-es jatek es a legmodernebb office futtatatasan kivul mi lehet meg az ertelme annak, hogy az atlagos otthoni felhasznalo fizessen az operacios rendszerert? Az atlagos otthoni feladatokra (internetbongeszes, filmnezes) barmelyik android-os rendszer boven eleg es azok alapvetoen ingyen vannak. Mondjuk ha az uj hardver amit vesz valaki, alapbol tartalmazza a windows-t, akkor ertheto, de kulon megvasarolni vagy korabbi windows-okrol frissiteni nem sok ertelme van.

    Reklam nem lesz benne tobb mint egy google talalati listaban, csak ez olyankor is elojon ha az ember a sajat gepen keres. Ennek az oka az, hogy az egysegesitett kereso rendszer az osszes lokalis keresesi es egyeb adatot automatikus tovabbitja a bing szamara, ami igy kiegeszitheti szemelyre szabott ajanlatokkal. Pl. a gyerek rakeres a biologia dolgozatara a merevlemezen es melle kap nehany kiemelt 'szemlelteto' videot felnott oldalakrol. Ez az internetes integracio egyik nagy elonye.

    ps: Felugro ablakokon nem fog reklamokat feldobni, mert az uj windows uj grafikus felulete nem ismeri az ablak es a felugro fogalmakat.
  • csimmasz
    #1
    HA tényleg mostmár a windows fog kikapcsolhatatlan, felugró ablakokban reklámokkal dobálni, akkor is ha kifizettem a sarcok a szarjukért, akkor elmennek a jó k**** *****ba!