Hatalmas lesz a Batman: Arkham Origins térképe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ennek fuss még egyszer neki. physx nem csak PC-n van már.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
JAJJJJJ! JAJJJJ! Szerinted Physx mégis min van, ha nem PC-n? Ez fájt. <#falbav>#falbav>
Raadasul szerintem phisiX nelkul jobban nez ki 😄
És ez mibõl derült ki számodra, hogy ez PC (ez elõzõ két játék mérföldekkel szebb volt PC-n)? A szar felbontásból, vagy az igénytelen textúrákból? Szerintem az a troll, aki a másik hozzászólót támadja be egybõl...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hogy az a "+%/=+'"+% már.... a fenének erõltetik ezt a rohadt pisixet. Ez a trilógia az egyetlen olyan cím (meg talán a Borderlands 2) ami igényli és érdekel engem.
Már látom hogy a legközelebbi masinámnál bepróbálkozok egy lucid hydra deszkával és a normál vga-m +valami alap nv-s vacak kombójával.
Már látom hogy a legközelebbi masinámnál bepróbálkozok egy lucid hydra deszkával és a normál vga-m +valami alap nv-s vacak kombójával.
El kell hogy szomorítsalak, de ez egy pc-s bemutatóvideó. Persze tudom,hogy tudod, csak megint trollkodsz
PSN ID.: Beegabor
Egyrészt fizikailag ugyanaz a röhejes modell, mint volt, a lecsapott ellenfelek a józan észt meghazudtolóan repkednek. Másrészt ez egy konzolon készült videó, és ultragyenge grafikát mutat, ami ráadásul az elsõ játék óta semmit sem változott. Remélem a PC-s verzió azért nem ilyen lapos lesz.