Ötvös Tibor

Hatalmas lesz a Batman: Arkham Origins térképe


Közeledik a Batman: Arkham Origins megjelenési dátuma.

A Rocksteady éppen más projekttel van elfoglalva, így a munkálatokat a WB Montreal végzi, de ez nem jelenti azt, hogy a minőségi szintje csökkenne a franchise-nak. Tegnap Michael McIntyre, a játék igazgatója arról beszélt, hogy az Originsben megtalálható Gotham City kétszer akkora lesz, mint az Arkham Cityben. A város két részre lesz osztva: Észak- és Dél-Gothamre. A két részt egy híd köti össze, szóval ez valószínű eleinte le lesz zárva.


Közben megjelent egy friss trailer is, melyben az Nvidia PhysX rendszerét láthatjuk működés közben. Ez a technológia már az első epizódtól szerves részét képezi a sorozatnak és nem meglepő, hogy a Warner Bros. és az Nvidia kölcsönösen reklámozzák egymást a különböző videókban.

A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    akkor ennek fuss még egyszer neki. physx nem csak PC-n van már.
  • Evoluti0N #6
    JAJJJJJ! JAJJJJ! Szerinted Physx mégis min van, ha nem PC-n? Ez fájt.
  • verge175 #5
    Raadasul szerintem phisiX nelkul jobban nez ki :D
  • Ender Wiggin #4
    És ez miből derült ki számodra, hogy ez PC (ez előző két játék mérföldekkel szebb volt PC-n)? A szar felbontásból, vagy az igénytelen textúrákból? Szerintem az a troll, aki a másik hozzászólót támadja be egyből...

  • Szefmester #3
    Hogy az a "+%/=+'"+% már.... a fenének erőltetik ezt a rohadt pisixet. Ez a trilógia az egyetlen olyan cím (meg talán a Borderlands 2) ami igényli és érdekel engem.

    Már látom hogy a legközelebbi masinámnál bepróbálkozok egy lucid hydra deszkával és a normál vga-m +valami alap nv-s vacak kombójával.
  • Seth #2
    El kell hogy szomorítsalak, de ez egy pc-s bemutatóvideó. Persze tudom,hogy tudod, csak megint trollkodsz
  • Ender Wiggin #1
    Egyrészt fizikailag ugyanaz a röhejes modell, mint volt, a lecsapott ellenfelek a józan észt meghazudtolóan repkednek. Másrészt ez egy konzolon készült videó, és ultragyenge grafikát mutat, ami ráadásul az első játék óta semmit sem változott. Remélem a PC-s verzió azért nem ilyen lapos lesz.