Az elnök végveszélyben - Végre egy normális Die Hard-film?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem csak az zavar hogy ilyen izzadtsagszagu masolassal probalnak meg a kioregedo Bruce Willis helyere talalni egy kovetkezo John McClaine-t.
Nahát,nahát, már az amik is a Fehér Ház ellen? Építsenek koncentrációs táborokat! Ja ,hogy már építettek olyat is ahonnan nem lehet kimászni? Micsoda elõrelátás!
Tradíció, hogy egymástól lopják az ötleteket. Szinte végtelen a koppintott filmek listája...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Narxis
Nekem az Olympus Has Fallen jobban tetszett. Olvastam olyat, hogy valakinek ebben hitelesebbek voltak a párbeszédek... hát biztos. Legnagyobb problémám itt a kiscsajjal volt, sztem baromira nem illett a sztoriba. Jamie Foxx pedig nem volt elég hiteles elnök számomra. Kicsit olyanok voltak Channing Tatum-mal mint azok a vígjátékok ahol összehaverkodik a fehér csávó a feketével és ezekbõl csinálnak poénokat. Na ez tök ugyanolyan volt néha megspékelve egy kis de nehéz apának/elnöknek lenni komolyságos mondattal.

A másik problémám ez a propagandaszagúság. Megnézem akármelyik Die Hard filmet(ha már ehhez lett hasonlítva) és nem érzem rajta azt az erõltetett amerikaiságot. Bruce megy és szépen sorban nyírja az ellent akik néha azért keményen visszavágnak. Itt viszont fõleg a kiscsaj miatt éreztem, hogy valamit "tanítani" akarnak, az Olympus Has Fallen-ben pedig az áruló csávó "megtérése" volt hiteltelen számomra és kapartam tõle a falat.

De mielõtt agyonfikáznám szerintem egyszer nézhetõ mindkét film. Ha másért nem akkor azért, hogy láthassuk felrobbanni a Fehér Házat. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.