27
Nether - Survival MMO
 • Anonymusxx
  #27
  Most elég olcsón van itt:

  https://www.bundlestars.com/en/bundle/indie-legends-3-bundle


  Nem tudom hogy milyen lehet, mit kell benne csinálni? Céltalanul kell benne mászkálni, vagy vannak benne küldetések?
 • Since
  #26
  Nether Resurrecting Halloween
  Let's continue the discussion here!

  Just as a starting point to new people joining the conversation, here was our announcement last week:

  ATTENTION NETHER COMMUNITY – PHOSPHOR GAMES IS BACK IN THE DRIVER’S SEAT!!
  Phosphor Games is pleased to announce that we have reached an agreement to re-take the lead on Nether. We don’t own it, but have creative and operational control over the title.
  Since last year, we have been among you, the fans and users, frustrated with how the game has evolved. We want to go back to the roots of Nether.
  Here is what we are going to do:
  1) We have a small team so please be patient, but the 1st order of business is getting you back the original game! So, by Halloween (Nether’s 2 year anniversary BTW), we will have the MBER back end ripped out, the game rolled back to the build we launched out of early access in the summer of 2014 (when we were the developer for the game), and you will be able to play local single player. From now on, all you’ll need is your Steam account, MBER accounts will no longer work or be required.
  2) As soon after that as we can manage, we will have player hosted servers enabled, so you can set up your own games and play MP again! We want you to be able to own your game, and deal with cheaters and hackers how you see fit. Or, go set up a cheat bot and hack haven server, whatever you want!
  3) We’ll also be ripping out the concept of gold, IAP, and any traces of pay to win.
  4) After that, we want to start adding in mod tools and expose server settings so you can make the game even MORE what you want - more/less players per server, more/less guns in the game, more/less Nether in the world, more/less PvP, on/off Tribe friendly fire…we’ll work with you to figure out what server configurations you want to mess with, that we can enable.
  All this will mean a full restart, which may be annoying for those who have a lot of progress, but it is the best we can do, and we sincerely hope that this Nether Resurrected will be stronger and more powerful than ever before! We will update the community often on our progress and the state of the title. The game should go back to being purchasable around the time of our re-release. So, get ready to have your game back and enjoy Single Player by Halloween, and soon after that to host your own games!

  All the best from the folks at Phosphor
 • AngerH
  #25
  Ugyanez a gond nálam is.
 • LegendaryOm
  #24
  Helló még mindig csak 64 bitesen fut?
 • GSBazi
  #23
  egyedül nagyon nem az igazi
 • GSBazi
  #22
  hali ha valakinek lenne kedve tolni a nether játékkal akkor jelezzen vissza
  steam név vagy valami és akkor felveszem
 • PeeTeR
  #21
  O.o

  nem igazan tudok segiteni, nekem gond nelkul megy a kerdes megvalaszolasa ota. esetleg nezzel be steam forumba hatha talalsz valamit
 • Vraaanyek
  #20
  igen, így kéne mennie, csakhogy nekem körbe ér a dolog, és folyamatosan felteszi a kérdést, és aztán ezt írja ki mindig:
  "Missin Mber Digital Good,now looking for a linked steam account for authorization" majd újra és újra felteszi az "igen-nem" kérdést
 • PeeTeR
  #19
  Mber -nel en igen -t nyomtam
  a kerdes azzal volt kapcsolatos hogy steam -en vasaroltam -e meg a termeket es ha igen akkor akkor ajanlott hogy elfogadjam. ergo elfogadtam, mukodik is gond nelkul
 • Vraaanyek
  #18
  valaki megmagyarázná miért van az, hogy megvettem steam-en a játékot, de nether account készítése után valami Mber-es baromságot ír ki, és nem hajlandó működni...
 • Gerdzso
  #17
  Ha valakinek lenne kedve játszani, akkor nyugodtan írjon egy PM-et, egyetlen kikötésem az a minimum 17 éves kor. :)
 • Prince23
  #16
  78/100 teszt
 • Since
  #15
  Ki játszik ezzel a játékkal?
 • Barnus
  #14
  Hali. Guest key-e nincs esetleg valakinek? Érdekesnek tűnik a játék, de kipróbálnám, mielőtt megveszem az early accesst. Másik kérdés. Mindenhol két verzióról írnak, csak a Chosen és a Believer csomagokat emlegetik, de a hivatalos oldalon és Steam-en is van egy Watcher is. Az is ugyanaz, mármint az is teljes játék és a végleges játékot is megkapom érte, csak annyi, hogy gold meg guest key se jár hozzá?
 • Since
  #13
  Nekem lenne, írj privit. Sajnos most egy két napig nem leszek online...
 • Zeller01
  #12
  ha, valakinek megvan a játék, nincs kedve párban, vagy akár többen is játszani?
 • KiruHoshino
  #11
  Nether Vendég Kulcs. Aki kapja marja.
 • ricsa008
  #10
  én is kaptam mail-t de nem indul a setup azt írja nem támogatja a processzortipust...
 • Kistax
  #9
 • Laza
  #8
  YT-os videók alapján a rendszere tiszta WarZ utánzat ... több karakter, ingame fizetés ... és halálosan gagyi ...
 • Since
  #7
  Esetleg akinek megvan, van még guest kulcsa? Hallottam hogy adnak az accountokhoz...
 • Since
  #6
  Olvastam hogy lehet venni Nether goldot amit betudsz váltani kozmetikai cuccokra... Hát nem tudom hova tegyem ezt a játékot, grafikailag meg játékmenetben nem is lenne rossz, de az hogy nem szedték külön a pve - pvp részt az kicsit zavaró... Valaki játszott már a játékkal, esetleg egy rövid élménybeszámoló?
 • KiruHoshino
  #5
  Megvan de játszani még nem játszottam vele, mert nincs 64bit-es windowsom
 • Since
  #4
  Engem is érdekelne, kicsit DayZ meg L4D keveréke legalábbis így az első mozgóképek alapján.
 • alienenemy
  #3
  Játszott már ezzel valaki? Érdekelne, hogy milyen? Egy szerver van, vagy több instance?
 • grebber
  #2
  Kár hogy a Dead Island sikereit senki nem akarja meglovgolni és mindenki csak fossa az mmo fosokat!
 • tutituti
  #1
  Az elszigetelt vidéki terepek helyett ezúttal egy posztapokaliptikus városban nyomulhatunk a Phosphor Games legújabb MMOFPS-ében, a Netherben. Zombik helyett teleportálni képes mutánsok hozzák ránk a frászt.

  A környezet ezúttal sűrű, vertikálisan nagyobb és másfajta élményt nyújt, mint a DayZ. A Nether ismét egy hamisítatlan túlélőjáték lesz, nyitott világgal, ahol egy romos, növényekkel benőtt városban nyomulhatunk társainkkal. Ellenséges játékosokkal harcolunk a megmaradt készletekért és a mutánsokkal.
  A környezeti adottságokból kifolyólag itt könnyebb elrejtőzni, ugyanakkor előfordulhat, hogy egy sarkon váratlanul ellenséggel futunk össze. A játékosok könnyedén kommunikálhatnak egymással a beépített voice chat segítségével. Többféle fegyvert szerezhetünk, ellátmányokat kutathatunk fel a sűrű romok között, de a veszély folyton leselkedik ránk. A mutánsok áldozatra lesnek, teleportálnak és a hangok alapján tájékozódnak, így aztán a horrorelemekből sincs hiány.

  Forrás:http://www.gamekapocs.hu/hir/36198/nether_uj_mmofps_a_dayz_nyomdokain

  Hivatalos oldal: http://playnether.com/
  Videó:  Képek: