127
A Mars: War Logs fejlesztőinek új játéka
  • Myselor
    hát ne várj sokat xd szerintem nem néz ki túl jól.nem rossz de pocsékul van megcsinálva gagyi az egész,és a zenék hallod kiakasztottak már most :"D
  • Shep
    Én azon is meglepődtem ,hogy csak 1 DVD. Na de majd meglesem én is, hátha üti a DS2-t :DDDDDDDDDDDDDDDDDD (grafikában biztos)
  • Myselor
    hát ,nálam is elég szarul megy.de igazából a játék se tetszik.elég gagyi lett sajnos .jobbra számítottam:)
  • Fpocok
    Amúgy mint írtam, lehet nálam volt a gond, mert az első csontinál egy ideig 60at verdeste aztán beállt 20ra. Hogy miért? passz. Viszont annyira nem érdekel, hogy nyomozzak utána.
  • Shep
    Akkor várunk patchre, vagy hotfixre :d
  • grebber
    Most akkor mondom én amit nekem szoktak szara a géped mit vársz

Meglepő modon nálam csutka maxon full HD-be full játszható még a képernyő méretű monster elleni harcnál is.
    Így kell optimalizálni ,végre!
  • Fpocok
    Nincs optimalizálva. Nem fut játszhatóan nálam. (persze van esély rá, hogy csak a demósága miatt, de nem hiszem.)
  • Was
    Nem tudod kicsomagolni? Hibás az egyik file? :D
  • Fpocok
    Na jó én feladtam.
  • wedge31
    Meglessük...
  • Fpocok
    5 perc és már úgy felbaszott, hogy legszívesebben felgyújtanám az adathordozót.
  • Fpocok
    :)
  • grebber
    Na pc-re is kint van már!
  • Was
    Érdekes arányok: Néztem egy boltban: pc dvd: 6500Ft ; ps4:17999Ft
  • ratgab
    Ne is mondd. Első rész is folyamatosan csábított vissza. 100 óra után alakult ki bennem az immunitás csak...XD
  • Shep
    Addig jársz jól, míg nem kezded el :)
  • ratgab
    Rá se néztem. Nem mondom, hogy nem vonz, de még kitartok.
  • Shep
    Hát attól remélem ha jobb nem is de élvezetesebb és nem utolsósorban kevésbé idegörlő lesz :)
  • Solid Snake
    Persze DS-2 már smafu neked? Áruló
  • ratgab
    Tipphopp: 70-80 pont közé tenném most így hirtelen ennyi trailer után. Nem lesz világmegváltó és klasszikus, de kellemes kis játékocska lehet. Engem egyébként a kraft maga nyűgöz le teljesen (nagyon sokféle fegyó, nagyon sokféle cucc, vállpánt, istennyila).
  • TomStorm
  • grebber
    Majd pc-re szerzem meg,mert mind az xbox mind a ps3 tele van nincs helyem felrakni!De videokalapján leszűrhető a dolog jó lesz ez.
  • Shep
    Akkor várjuk a beszámolót!
  • grebber

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bound.by.Flame.PS3-STRiKE 3.78GB

• Was
    Vagyis nekem nem vette el a kedvem ez a videó, annak örülök, hogy nem egy csapás egy (vagy több) ellenfél, mert a hack and slash általában nem a kedvencem.
  • Was
    Hát inkább az a kérdés, hogy van-e ennél egyáltalán komolyabb harcrendszerű játék a műfajban (arpg) egyáltalán - a DS sorozatot kivéve? Mert kíváncsi lennék rá, biztos játszanék vele. Ez most így kb. olyan mint a The Witcher.
  • Fpocok
    Csak bele bele néztem, de a harc elég gyengécske.
  • grebber
    Merthogy mi a bajod vele?
  • Fpocok
    Hát ez a videó így el is vette a kedvemet tőle.
  • grebber
    Videón az első két óra
  • ratgab
    Nekem már be van tárazva, már csak a megjelenést várom.
  • wedge31
    Egyre inkább kiváncsi vagyok erre a játékra.
  • grebber
    Legalább 30 órás lesz a Bound by Flame

• grebber
    Bound by Flame - ízelítő a zenékből
  • grebber
    Shows Off Its Heroes - Screens
  • Was
    Furcsa nekem, hogy fegyverrel 100%-os a védekezés és még a stamina sem fogy, bár ahogy eddig néztem a gameplay-eket pajzsok mintha nem is lennének a játékban. Amúgy tetszik a videók alapján.
  • grebber
    ízelítő a harcról (Combat demo #2)
  • grebber
    Bound by Flame - mozgásban a harc
  • grebber
    A Bound by Flame május 9-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra.
  • wedge31
    Bound by Flame reveal trailer.

Egyre inkább ugy tünik, hogy jó kis játék lesz ez.