127
A Mars: War Logs fejlesztőinek új játéka
-
#47 hát ne várj sokat xd szerintem nem néz ki túl jól.nem rossz de pocsékul van megcsinálva gagyi az egész,és a zenék hallod kiakasztottak már most :"D -
#46 Én azon is meglepődtem ,hogy csak 1 DVD. Na de majd meglesem én is, hátha üti a DS2-t :DDDDDDDDDDDDDDDDDD (grafikában biztos) -
#45 hát ,nálam is elég szarul megy.de igazából a játék se tetszik.elég gagyi lett sajnos .jobbra számítottam:) -
#44 Amúgy mint írtam, lehet nálam volt a gond, mert az első csontinál egy ideig 60at verdeste aztán beállt 20ra. Hogy miért? passz. Viszont annyira nem érdekel, hogy nyomozzak utána. -
#43 Akkor várunk patchre, vagy hotfixre :d -
#42 Most akkor mondom én amit nekem szoktak szara a géped mit vársz
Meglepő modon nálam csutka maxon full HD-be full játszható még a képernyő méretű monster elleni harcnál is.
Így kell optimalizálni ,végre! -
#41 Nincs optimalizálva. Nem fut játszhatóan nálam. (persze van esély rá, hogy csak a demósága miatt, de nem hiszem.) -
Was #40 Nem tudod kicsomagolni? Hibás az egyik file? :D -
#39 Na jó én feladtam. -
#38 Meglessük... -
#37 5 perc és már úgy felbaszott, hogy legszívesebben felgyújtanám az adathordozót. -
#36 :) -
#35 Na pc-re is kint van már! -
Was #34 Érdekes arányok: Néztem egy boltban: pc dvd: 6500Ft ; ps4:17999Ft -
ratgab #33 Ne is mondd. Első rész is folyamatosan csábított vissza. 100 óra után alakult ki bennem az immunitás csak...XD -
#32 Addig jársz jól, míg nem kezded el :) -
ratgab #31 Rá se néztem. Nem mondom, hogy nem vonz, de még kitartok. -
#30 Hát attól remélem ha jobb nem is de élvezetesebb és nem utolsósorban kevésbé idegörlő lesz :) -
#29 Persze DS-2 már smafu neked? Áruló -
ratgab #28 Tipphopp: 70-80 pont közé tenném most így hirtelen ennyi trailer után. Nem lesz világmegváltó és klasszikus, de kellemes kis játékocska lehet. Engem egyébként a kraft maga nyűgöz le teljesen (nagyon sokféle fegyó, nagyon sokféle cucc, vállpánt, istennyila). -
TomStorm #27 -
#26 Majd pc-re szerzem meg,mert mind az xbox mind a ps3 tele van nincs helyem felrakni!De videokalapján leszűrhető a dolog jó lesz ez. -
#25 Akkor várjuk a beszámolót! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bound.by.Flame.PS3-STRiKE 3.78GB
-
Was #23 Vagyis nekem nem vette el a kedvem ez a videó, annak örülök, hogy nem egy csapás egy (vagy több) ellenfél, mert a hack and slash általában nem a kedvencem. -
Was #22 Hát inkább az a kérdés, hogy van-e ennél egyáltalán komolyabb harcrendszerű játék a műfajban (arpg) egyáltalán - a DS sorozatot kivéve? Mert kíváncsi lennék rá, biztos játszanék vele. Ez most így kb. olyan mint a The Witcher. -
#21 Csak bele bele néztem, de a harc elég gyengécske. -
#20 Merthogy mi a bajod vele? -
#19 Hát ez a videó így el is vette a kedvemet tőle. -
#18 Videón az első két óra -
ratgab #17 Nekem már be van tárazva, már csak a megjelenést várom. -
#16 Egyre inkább kiváncsi vagyok erre a játékra. -
#15 Legalább 30 órás lesz a Bound by Flame
-
#14 Bound by Flame - ízelítő a zenékből -
#13 Shows Off Its Heroes - Screens -
Was #12 Furcsa nekem, hogy fegyverrel 100%-os a védekezés és még a stamina sem fogy, bár ahogy eddig néztem a gameplay-eket pajzsok mintha nem is lennének a játékban. Amúgy tetszik a videók alapján. -
#11 ízelítő a harcról (Combat demo #2) -
#10 Bound by Flame - mozgásban a harc -
#9 A Bound by Flame május 9-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra. -
#8 Bound by Flame reveal trailer.
Egyre inkább ugy tünik, hogy jó kis játék lesz ez.