Bound By Flame

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7-et adnék rá minden további nélkül. Of Orc's and Men és Mars Warlogs után erõs fejlõdést érzékelek a csapaton. Egyre jobbak a játékaik.

2 és 4 pontokat nem tudom mi alapján adták, szerintem annál többet érdemel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Varázshasználat nem erõsíti a tudod kinek a hatalmát hõsünk felett?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem egyértelmûen a Witcher-t juttatja eszembe a játék, a mechanizmusa ugyanaz. Talán egy Witcher 1.5 lehetne. A mocsár, ahogy találkozunk az elf-fel, a környezet, ugyanaz, mint a Witcher 2-ben, csak kicsit szerényebb kiadásban. Az "egynek jó" kategóriánál mindenképpen jobb játék. Az utóbbi idõk szerény RPG felhozatalában meg kell becsülni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

tomsolo
Váltogatni kell, van ellen amihez az egyik jó van amihez a másik. Sybill egy idõ után cserélhetõ sokkal jobb helyette vmi aprító gép.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wedge31
Én is daggerrel megyek és egyelöre nincs vele gond.
Sybil automatikusan regenerálja az életed vidd magaddal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem nagyon értem a túlzottan alacsony kritikákat. Ok, hogy nem egy Witcher, de azért tényleg nem lett olyan rossz. Az más, ha valakinek nem tetszik, de a kritikusok legalább megpróbálhatnának valamiféle objektívséget színlelõ nézõpontot képviselni. Szerintem tök jó a történet, és a karakterek is jól kidolgozottak és hihetõk. Érezhetõ bennük valami személyiség. Nálam ez nagyon sokat nyom a latban, és a párbeszédeket nem szoktam elszkippelni. A sok szempontból sokkal jobb Skyrim, vagy ESO esetében pl nekem fõleg ez hiányzik.
A grafika nem számít rossznak, a karakterek szerintem komondottan jól ki vannak dolgozva. Az irányításhoz nem szólnék hozzá, mert ez az elsõ olyan játék, amit contolerrel nyomok, szóval itt nem lehet mérvadó a véleményem, de elvagyok vele. A craft rendszertõl nem vagyok elragadtatva, de láttam már hasonlót, nem vészes. A karakter fejlesztés tetszik. Ami még nem jön be, az a viszonylag zárt világ.
Nálam:
Story ++
Karakterek ++
Grafika +
Karakterfejlõdés +-
Craft -
Szabadság -

7,5/10
csokicsiga
Srácok, healing potit, lehet valahol venni is, mert materiálból, nagyon keveset lehet csinálni, vagy van, valami selfheal , vagy bármi, ami megkönnyíti kicsit a heal visszatöltést? Jelenleg két daggerrel megyek, szerintetek, az jó ?

\"Hess innen troll.\"

wedge31
Ha többen támadnak rád tényleg nem könnyü föleg mivel mérgeznek is.

tomsolo
SweetFx sokat segít rajta...

Viszont ezek a geci pókok nagyon felcsesznek...(hardon nyomom).

Myselor
nekem nagyon furának hat az egész játék,a kingdom of amalur is jó játék lehet.de pár óra játék után annyira nem jött be az egész még mindig ahogy ez se.de másnak tetszhet és ez a 2-meg 4pont tényleg durva.egy olyan 6-7 pontot megérdemel tényleg ez a játék😊
Pár óra játék után nekem is hatalmas meglepetés, pozitiv értelemben ez a game.
Ilyen tipusú rpg már több mint egy éve nem jelent meg nagyon kellett már.

Fpocok
A játék nem nagy szám, de szerintem 2/10 meg 4/10 nél többet érdemel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Igen, eddig kellemes meglepetés a játék.

Prince23
tomsolo
Nekem eddig tetszik - fõleg harc variálása.

wedge31
Most cseréltem le sybilt a csöcsös csajra, sybil teljesen agyhalott szöveget nyomott Edwen meg kicsit legalább emlékeztet Moriganre...mondjuk csak vele láttam eddig románc opciót az elözetesekbe.

Tisztán csak dagger-el tolom némi kis pyroval vegyitve igy egy kicsit még egyszerü is a harc.

Shep
Szerintem nem rossz ez, bár a harc kicsit olyan esetlen néhol, meg jó lett volna ha szól valaki a fejlesztõknek, hogy ez már nem a Marsos játékuk és nem kell mindennek sárgásnak meg agyon homályosítottnak lennie.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
sajna nekem nagyon gagyi lett és nem a grafikával van a bajom.😞 pedig nagyon tetszett elõször aztán kipróbáltam és nem
grebber
Max grafika

Minden LOW/disabled

Ez meg a csöcsös néni

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Tisztes iparos munka, néhol kifejezetten jónak mondható.

tomsolo
A voice over az tényleg gáz. A többi nem tûnt annyira vészesnek.

grebber

Shep
Van itt minden, mint a búcsúban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Gamespot– 4/10
Videogamer – 2/10
The Escapist – 2.5/5
Polygon – 4/10
SoftPedia – 8.5/10
GamesRadar – 3.5/5
IncGamers – 6/10
Trusted Reviews – 5/10
Collector Corners 10/7
Strategyinformer 10/6.5
Gamereactor 10/7
Analog Addiction 10/6
Gamecrastinate 100/86
Realgamernewz 10/9.4

Fpocok
A gyenge teljesítmény a béta driver miatt volt. Lecseréltem és utána szépen futott. Sajnos a harc továbbra is gyenge volt így hagytam.

Ja, már jön, csak nálunk lassú a postás...
grebber
Na level 9-ig elmentem! Jóféle ez!

wedge31
Még 5gb sincs nyugodtan tölsd le, nem vesztesz semmit.
Egyelöre még nincs semmi extra képeségem a harcban a kardal csapkodás meg a szokásos, semmi újdonság.

Na akkor még most se tudom, hogy jó lett-e vagy rossz <#vigyor5>
És a harc élvezhetõ?
wedge31
Nekem sincs gond, egyelöre a játék se rossz.

Myselor
hát ne várj sokat xd szerintem nem néz ki túl jól.nem rossz de pocsékul van megcsinálva gagyi az egész,és a zenék hallod kiakasztottak már most :"D
Shep
Én azon is meglepõdtem ,hogy csak 1 DVD. Na de majd meglesem én is, hátha üti a DS2-t 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD (grafikában biztos)

Myselor
hát ,nálam is elég szarul megy.de igazából a játék se tetszik.elég gagyi lett sajnos .jobbra számítottam😊
Fpocok
Amúgy mint írtam, lehet nálam volt a gond, mert az elsõ csontinál egy ideig 60at verdeste aztán beállt 20ra. Hogy miért? passz. Viszont annyira nem érdekel, hogy nyomozzak utána.

Shep
Akkor várunk patchre, vagy hotfixre :d

grebber
Most akkor mondom én amit nekem szoktak szara a géped mit vársz<#eplus2>

Meglepõ modon nálam csutka maxon full HD-be full játszható még a képernyõ méretû monster elleni harcnál is.
Így kell optimalizálni ,végre!

Fpocok
Nincs optimalizálva. Nem fut játszhatóan nálam. (persze van esély rá, hogy csak a demósága miatt, de nem hiszem.)

Nem tudod kicsomagolni? Hibás az egyik file? 😄
Fpocok
Na jó én feladtam.

wedge31
Meglessük...

Fpocok
5 perc és már úgy felbaszott, hogy legszívesebben felgyújtanám az adathordozót.

Fpocok
😊

grebber
Na pc-re is kint van már!

Érdekes arányok: Néztem egy boltban: pc dvd: 6500Ft ; ps4:17999Ft
Ne is mondd. Elsõ rész is folyamatosan csábított vissza. 100 óra után alakult ki bennem az immunitás csak...XD

Shep
Addig jársz jól, míg nem kezded el 😊

Rá se néztem. Nem mondom, hogy nem vonz, de még kitartok.

Shep
Hát attól remélem ha jobb nem is de élvezetesebb és nem utolsósorban kevésbé idegörlõ lesz 😊

Solid Snake
Persze DS-2 már smafu neked? Áruló <#vigyor5>
Tipphopp: 70-80 pont közé tenném most így hirtelen ennyi trailer után. Nem lesz világmegváltó és klasszikus, de kellemes kis játékocska lehet. Engem egyébként a kraft maga nyûgöz le teljesen (nagyon sokféle fegyó, nagyon sokféle cucc, vállpánt, istennyila).