127
A Mars: War Logs fejlesztőinek új játéka
-
#87 Risen nekem tetszett, mindkét rész, de ez nem igazán. -
ratgab #86 Harcrendszer gothic és risen keveréke azért nem tetszik neked. -
#85 Akkor a vörös sorcit, kb , hányadik leveltöl kapom a történetbe ? -
#84 Hát nekem valahogy nem jött át ez a játék, olyan semmilyen az egész, de leginkább a teljesen gagyi harc zavar, egyáltalán nem érzem azt, hogy na igen most egy karddal suhintgat az emberünk, mintha valami sétapálca lenne a kezében. Írták itt lentebb páran a Witchert példának, hát szerintem ez a játék olyan messze, van a Wtichertől, mint a Skyrim a Dark Soulstól. -
#83 Edwen a csöcsös boszi, Sybil a kis vörös sorci. -
#82 Köszi a segítségeket !
Most végeztem a barlangba a repülős szárnyas denevér démonnal :)
Jelenleg a csöcsös Sybil van velem, de nem gyógyít magától, hogy lehet gyógyításra bírni ? Köszike ! -
#81 Nem, majd a döntéseid alapján kapsz a pofádra belőle - de végig lehet nyomni úgy is hogy nem kérsz belőle (direkt felhívja rá a figyelmedet, szóval pár végigjátszás lehet így IS benne - másik meg ugye a viszonyod az npck-kel.). -
ratgab #80 Még érdekesebb a kritikusok értékelése annak fényében, hogy itteni hosszászólók nagy részének is ezek szerint inkább pozitív élmény, mint sem.
Ki érti ezt... -
ratgab #79 Vannak kereskedők, náluk lehet kapni. De a játék elején nem leszel elhalmozva pénzzel, szóval inkább ne nagyon találjanak el (sybil tud gyógyítani, amellett meg a warrior ágon van passzív képesség a regenerálódásra!)
Az a szép a játékban, hogy bármely harcstílussal lehetsz eredményes az elején mindenképp. -
ratgab #78 Hát akkor ott lesz nálad a hiba. Koar pedig hatalmas királyság. Ha már az sem tetszett nem csoda, hogy ez sem. -
ratgab #77 7-et adnék rá minden további nélkül. Of Orc's and Men és Mars Warlogs után erős fejlődést érzékelek a csapaton. Egyre jobbak a játékaik.
2 és 4 pontokat nem tudom mi alapján adták, szerintem annál többet érdemel. -
ratgab #76 Varázshasználat nem erősíti a tudod kinek a hatalmát hősünk felett? -
mike01010101 #75 Nekem egyértelműen a Witcher-t juttatja eszembe a játék, a mechanizmusa ugyanaz. Talán egy Witcher 1.5 lehetne. A mocsár, ahogy találkozunk az elf-fel, a környezet, ugyanaz, mint a Witcher 2-ben, csak kicsit szerényebb kiadásban. Az "egynek jó" kategóriánál mindenképpen jobb játék. Az utóbbi idők szerény RPG felhozatalában meg kell becsülni. -
#74 Váltogatni kell, van ellen amihez az egyik jó van amihez a másik. Sybill egy idő után cserélhető sokkal jobb helyette vmi aprító gép. -
#73 Én is daggerrel megyek és egyelöre nincs vele gond.
Sybil automatikusan regenerálja az életed vidd magaddal. -
Nos #72 Nem nagyon értem a túlzottan alacsony kritikákat. Ok, hogy nem egy Witcher, de azért tényleg nem lett olyan rossz. Az más, ha valakinek nem tetszik, de a kritikusok legalább megpróbálhatnának valamiféle objektívséget színlelő nézőpontot képviselni. Szerintem tök jó a történet, és a karakterek is jól kidolgozottak és hihetők. Érezhető bennük valami személyiség. Nálam ez nagyon sokat nyom a latban, és a párbeszédeket nem szoktam elszkippelni. A sok szempontból sokkal jobb Skyrim, vagy ESO esetében pl nekem főleg ez hiányzik.
A grafika nem számít rossznak, a karakterek szerintem komondottan jól ki vannak dolgozva. Az irányításhoz nem szólnék hozzá, mert ez az első olyan játék, amit contolerrel nyomok, szóval itt nem lehet mérvadó a véleményem, de elvagyok vele. A craft rendszertől nem vagyok elragadtatva, de láttam már hasonlót, nem vészes. A karakter fejlesztés tetszik. Ami még nem jön be, az a viszonylag zárt világ.
Nálam:
Story ++
Karakterek ++
Grafika +
Karakterfejlődés +-
Craft -
Szabadság -
7,5/10 -
#71 Srácok, healing potit, lehet valahol venni is, mert materiálból, nagyon keveset lehet csinálni, vagy van, valami selfheal , vagy bármi, ami megkönnyíti kicsit a heal visszatöltést? Jelenleg két daggerrel megyek, szerintetek, az jó ? -
#70 Ha többen támadnak rád tényleg nem könnyü föleg mivel mérgeznek is. -
#69 SweetFx sokat segít rajta...
Viszont ezek a geci pókok nagyon felcsesznek...(hardon nyomom). -
#68 nekem nagyon furának hat az egész játék,a kingdom of amalur is jó játék lehet.de pár óra játék után annyira nem jött be az egész még mindig ahogy ez se.de másnak tetszhet és ez a 2-meg 4pont tényleg durva.egy olyan 6-7 pontot megérdemel tényleg ez a játék:) -
pikman #67 Pár óra játék után nekem is hatalmas meglepetés, pozitiv értelemben ez a game.
Ilyen tipusú rpg már több mint egy éve nem jelent meg nagyon kellett már. -
#66 A játék nem nagy szám, de szerintem 2/10 meg 4/10 nél többet érdemel. -
#65 Igen, eddig kellemes meglepetés a játék. -
#64 81/100 teszt -
#63 Nekem eddig tetszik - főleg harc variálása. -
#62 Most cseréltem le sybilt a csöcsös csajra, sybil teljesen agyhalott szöveget nyomott Edwen meg kicsit legalább emlékeztet Moriganre...mondjuk csak vele láttam eddig románc opciót az elözetesekbe.
Tisztán csak dagger-el tolom némi kis pyroval vegyitve igy egy kicsit még egyszerü is a harc. -
#61 Szerintem nem rossz ez, bár a harc kicsit olyan esetlen néhol, meg jó lett volna ha szól valaki a fejlesztőknek, hogy ez már nem a Marsos játékuk és nem kell mindennek sárgásnak meg agyon homályosítottnak lennie. -
#60 sajna nekem nagyon gagyi lett és nem a grafikával van a bajom.:( pedig nagyon tetszett először aztán kipróbáltam és nem -
#59 Max grafika
Minden LOW/disabled
Ez meg a csöcsös néni
-
#58 Tisztes iparos munka, néhol kifejezetten jónak mondható. -
#57 A voice over az tényleg gáz. A többi nem tűnt annyira vészesnek. -
#56 -
#55 Van itt minden, mint a búcsúban. -
#54 Gamespot– 4/10
Videogamer – 2/10
The Escapist – 2.5/5
Polygon – 4/10
SoftPedia – 8.5/10
GamesRadar – 3.5/5
IncGamers – 6/10
Trusted Reviews – 5/10
Collector Corners 10/7
Strategyinformer 10/6.5
Gamereactor 10/7
Analog Addiction 10/6
Gamecrastinate 100/86
Realgamernewz 10/9.4
-
#53 A gyenge teljesítmény a béta driver miatt volt. Lecseréltem és utána szépen futott. Sajnos a harc továbbra is gyenge volt így hagytam.
-
Was #52 Ja, már jön, csak nálunk lassú a postás... -
#51 Na level 9-ig elmentem! Jóféle ez! -
#50 Még 5gb sincs nyugodtan tölsd le, nem vesztesz semmit.
Egyelöre még nincs semmi extra képeségem a harcban a kardal csapkodás meg a szokásos, semmi újdonság. -
Was #49 Na akkor még most se tudom, hogy jó lett-e vagy rossz
És a harc élvezhető? -
#48 Nekem sincs gond, egyelöre a játék se rossz.