4
  • Zombee
    #4
    A Karib-tenger kalózait szerintem nem érintené a Lone Ranger bukása, ami szerintem egy teljesen vállalható, szórakoztató kalandfilm lett. Minimum egy megtérülős sikert megérdemelt volna, bár ahhoz is piszok sokat kellett volna behoznia, tekintettel a meglehetősen, szerintem indokolatlanul elszállt költségvetésre.
    Tény, a negyedik résztől én sem voltam elájulva, de megnéztük moziban, nem bántam meg. Igazság az, hogy nem készülnek igazi kalandfilmek manapság, és a kalózos téma még mostohábban kezelt, pedig rengeteg potenciál van benne, meg úgy általában a kalandfilmekben.
  • Etinger
    #3
    Nagy bukta volt nyáron Deppel, gondolom rájöttek, hogy egymaga már nem fogja tudni az egész filmet elvinni a hátán.

    Érdekes amúgy mennyire rajongtam a trilógia második része után az egészért, de a harmadik rész befejezése nekem elég keserű szájízzel zárult, és az újabb rész meg már nem is érdekel.
  • galocza
    #2
    hm. nem tudják tartani a kitűzött időpontot, és ezért el sem kezdik?
    kicsit sántít a magyarázat. vagy inkább hiányzik mindkét lába.
    én még amúgy elnézegetném őket, és bár az utolsó komoly visszaesés volt a trilógiához képest, még így is jobban szórakoztatott mint a legtöbb egyéb film amit néztem.
    ráadásul kalandfilm témában marhanagy csend volt, amíg ezek el nem kezdtek potyadozni (kb indiana jones 3-tól teljes kuss).
  • hypno
    #1
    Végre egy jó hír.

    Nem tudom mit lehetne még kiizzadni ebből a témából?