Szekeres Viktor

Mégsem vágnak bele A Karib-tenger kalózai 5-be

Lehet, hogy mégsem fogjuk ismét látni 2015-ben Jack Sparrow-t, ugyanis a Disney határozatlan időre elhalasztotta A Karib-tenger kalózai ötödik részének forgatását.

Az eredeti tervek szerint ősszel kezdték volna el A Karib-tenger kalózai-széria legújabb epizódjának, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales forgatását. Azonban a Disney tegnap kiadott egy sajtóközleményt, miszerint nem tudják tartani a film 2015. július 10-ére tervezett premierjét, s ennek megfelelően a forgatása sem fog megkezdődni ősszel. A kiadottakban nem szerepel a bemutató új dátuma, így csak sejteni lehet, hogy 2016-ban tervezik műsorra tűzni az ötödik részt.

A premier halasztása annyiban logikusnak tűnik, hogy a 2015-ös év A Karib-tenger kalózai 5 nélkül is elég zsúfoltnak tűnik a Disney szempontjából, bár az indoklás igencsak meglepő, hiszen ha most elkezdték volna a forgatást, elképzelhetetlen tűnik, hogy ne lehessen két év alatt készre formálni a filmet. A Karib-tenger kalózai 5-öt egyébként az eddigiek szerint Joachim Rønning és Espen Sandberg rendezte volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    A Karib-tenger kalózait szerintem nem érintené a Lone Ranger bukása, ami szerintem egy teljesen vállalható, szórakoztató kalandfilm lett. Minimum egy megtérülős sikert megérdemelt volna, bár ahhoz is piszok sokat kellett volna behoznia, tekintettel a meglehetősen, szerintem indokolatlanul elszállt költségvetésre.
    Tény, a negyedik résztől én sem voltam elájulva, de megnéztük moziban, nem bántam meg. Igazság az, hogy nem készülnek igazi kalandfilmek manapság, és a kalózos téma még mostohábban kezelt, pedig rengeteg potenciál van benne, meg úgy általában a kalandfilmekben.
  • Etinger #3
    Nagy bukta volt nyáron Deppel, gondolom rájöttek, hogy egymaga már nem fogja tudni az egész filmet elvinni a hátán.

    Érdekes amúgy mennyire rajongtam a trilógia második része után az egészért, de a harmadik rész befejezése nekem elég keserű szájízzel zárult, és az újabb rész meg már nem is érdekel.
  • galocza #2
    hm. nem tudják tartani a kitűzött időpontot, és ezért el sem kezdik?
    kicsit sántít a magyarázat. vagy inkább hiányzik mindkét lába.
    én még amúgy elnézegetném őket, és bár az utolsó komoly visszaesés volt a trilógiához képest, még így is jobban szórakoztatott mint a legtöbb egyéb film amit néztem.
    ráadásul kalandfilm témában marhanagy csend volt, amíg ezek el nem kezdtek potyadozni (kb indiana jones 3-tól teljes kuss).
  • hypno #1
    Végre egy jó hír.

    Nem tudom mit lehetne még kiizzadni ebből a témából?