25
  • chuky123
    #25
    Minimum 18 as karikával kéne adni és nem ilyen műsorsávban hanem később. Rtl-t nagyon meg kéne büntetni hogy elmenjen a kedve az ilyen szenny műsorok sugárzásáról. Ezt az "álvalóságshowt" ami meg van rendezve mint a való világ nem is tudom ki kíváncsi ezekre.
  • alien47
    #24
    Aki ezt a f@st nézi meg is érdemli a káros fejlődést.
    Amúgy 100-100 millióra büntetném adásonként. Akkor meggondolnák, hogy mit adjanak le 8 előtt!
  • AgentKis
    #23
    "akkor az utólagos bírságok mértéke még a legutóbbi Való Világos büntetési tételeket is meghaladhatják." Nagyon helyes! Ez a liberális szennymédia menjen csak 18-as karikával, de ha lenne akkor én inkább 80-ast tennék rá!

    Valódi műsor helyett ezzel az okádékkal akarják a reklámokat a pofánk elé tolni? Mondjuk biztos sokan nézik, azonban szerencsére rengetegen útálják is. Reményeim szerint egyre többeket "leszoktat" a szennyadókról. Szórakozni ennél jobban is lehet(ne).
  • Zodd
    #22
    Ezek szerint a Németknél is megvan az a réteg akinek ez kell.
    Remélem a sorozat összes többi adásáért is megkapják a büntetés, és akkor már szívhatják a fogukat.
    Itt ezzel szerintem az a legnagyobb probléma, hogy a korhatár besorolása helytelen. Így a szülő sem tudhatja, ha nem nézi, hogy ezt a gyereknek nem szabadna megnéznie.
  • Bari06
    #21
    Ilyenekre mondják, hogy ömlik a fos a tévéből ez a szar és a külföldi társai, na meg a való világ is megint kezdődik újra. Undorító szenny! Aki ilyet néz az nem túl értelmes ember lehet, vagy csak unalmas a nyugdíjas élet.
  • Szefmester
    #20
    Én ezzel tisztában vagyok, de mégis úgy akarják eladni... Az egész egy elcseszett Jersey Shore utánzat..
  • Renátó1985
    #19
    Nem valóságshow! Sima sorozat akárcsak a barátok közt. Hozzátenném egyiket sem nézem, talán a barátok közt láttam egyszer 10 éve.

    katt
  • Zoliz
    #18
    RTL Klub, Tv2 meg többi buta csatorna sucks!
    Bár a buták nézik, ahelyett hogy élnének inkább.. én még az LCD Tv-met is eladtam, mert rájöttem nem akartam sorozatfüggő lenni és nem is vagyok az. Keresem az eredeti életélményeket, amit nem a TV előtt találja meg az ember.
  • Mekong Delta
    #17
    be kéne tiltani az egész csatornát, + a többi hasonló SZÁNDÉKOSAN népbutító médiákat!
  • Szefmester
    #16
    Két részt "láttam" mert a kórházban leszavaztak, és este már nem volt pofám lámpát kapcsolni az olvasáshoz miközben valaki épphogy el tudott aludni a fájdalmak miatt... Ebben a műsorban amit mutatnak néha egyesek azért már simán elzárható, vagy büntethető lenne az ember.. itt meg semmi következmény.

    Tegnap láttam egy előzetest.... drogot adtak be valakinek. Aha .. egy valóságshowban bárkinek is az akarata ellenére adnának be bármi durva szert ami erős önkívületi állapotba juttatja? Ha megtették akkor be kell zárni a stáb nagy részét bűnpártolásért, ha meg nem akkor miért akarják előadni ezt a szarságot? Aki meg komolyan elhiszi hogy ez a valóság az meg inkább menjen ki az utcára...

    Ez borzalmas, és a normális közösséget (negatívan) ingerlő produktum, ami lényegesen kevesebb művészeti és szórakoztató értékkel bír mint egy kőműves segédmunkás reggeli nagy produktuma a mellékhelységben! (és erről a műsorról kultúráltabban véleményt mondani nem igen lehetne...)

    Ez a büntetés meg max egy médiatanácsi dolgozónak tűnik nagynak, egy ekkora média cégnek ez egy vicc. Szinte látom ahogy a vezetőséghez berohan a kifutófiú hogy úristen főnök "hatalmas bírságot szabtak ki ránk"! Mire a főnök átveszi, megnézi, felkuncog, elrakja későbbre hogy mint a háziasszony, együtt befizesse a csekkeket.
  • Elemir
    #15
    Neked sincs igazad.

    Nem kell nézni, de nem nekik készült. Annak készült aki nézi, de ne degradáld már le azokat.
    Élethelyzeteket és valós karaktereket mutat be. Sajnos/nem sajnos vannak ilyen lényeg a földön és innentől kezdve vagy beletudod élni magad ebbe a helyzetbe vagy nem.
    Bár nem vagyok érte oda, de ezen dolgok léteznek kérem és inkább beleélhető, minthogy jönnek a kurva zombik és űrlények leölni a világot.
  • Elemir
    #14
    Ez nevetséges ahogy van. Néztem egy darabig az asszonnyal, de aztán leszoktam, majd leszoktunk róla, de igazán semmi bajom vele. Sőt az egész média törvény is egy semmire való szenny! Mai fiatalok... Én amikor az Ő korukban voltam, ugyan azokat tettem meg pedig mocskosul nem volt TV-ben ilyen. Hagyjuk már ezt.

    Az egész fiatalságot védeni kell dologgal kivan már a farkam, mert egyet nem lehet tvzni csak ilyen fosra valós semmik vannak mindenhol. Egy filmet nem tudsz megnézni a kereskedelmi csatornán mondjuk, mert szétvágják, ne hogy ezek az idióták büntessék őket.

    Ha rajtam múlna mindenki azt nézne amit akar. A kurva gyerekért meg ne egy tv legyen már a felelős, hanem a szülő. Nem kell bazki beültetni a tv elé miközben olyan film megy ami nem neki való. nekünk is van, érdekes bazz nem lett elferdült, mert ezt látta a tv-ben. El kell mondani a gyereknek, hogy mi a jó és a rossz. Az, hogy az életet nem mutatjuk meg attól az élet kurvára folyik a háttérben.

    Buckalakó az egész felügyelet...
  • StoneCold7
    #13
    Ne már ez a szar még mindig megy? Komolyan ha kicsit is értelmes emberek élnének itt akkor ez a 3. részt sem élte volna meg... Na meg jól látom 14 millió forint? Hát ez aztán bünteti őket :/
  • Cobra.
    #12
    Új autót szeretne valamelyik médiatanács tag?
  • Zombee
    #11
    Ez a műsor, meg a tv2-ős párja egy szégyen. Annyira hülyének nézik a nézőket, hogy már igazi színészt sem foglalkoztatnak, csak utcáról becsalt tehetségtelen idiótákat, ezt adják főműsoridőben nulla költségvetéssel. Legalább lenne valami értelmes sorozat 8-kor is.
  • gombabácsi
    #10
    tehát titeket nem zavar hogy megállatkínozta az aranyhalat?
    :)
  • galocza
    #9
    a tiétek igen, a miénk nem.
  • mortep
    #8
    Kellenek a korlátozások... másképp éjjel-nappal (nemcsak Budapest) az egész adó szórná az ilyen hulladékokat.

    A való életben lát cifrább dolgokat is a gyerek, de kell őt óvni ezektől a dolgoktól is, mert nem tesz jót neki.
  • laziga5
    #7
    Ez a műsor IQnukuaknak készül :)
    A lényeg azért csinálják mert sok sok ember értelmi szintje itt táncol mást a kis csökevényes agyukkal nem nagy érnek fel. Tudjátok Mónika meg Győzike stb.
    Az értelmesebbje meg jót röhög a sok idiótán akik ilyeneket néznek :D
  • Sajátvéleményem
    #6
    Ez a műsor egy nagy szar... 1-2 részt láttam, szerintem nézhetetlen.
    -De a médiatanács is mehetne a prostituált anyjába...Ez a szemét bagázs abból él, hogy meg akarja az embereknek szabni, hogy mit nézzenek és mikor...
    Jó lenne, ha az emberekre, és a családra bíznák, hogy ki és mit nézhet.
    Mert a való életben sokkal cifrább dolgokkal találkozik a gyerek.
  • lcee
    #5
    Majd ha 10x ennyire büntetnék őket, akkor ők sem büntetnének minket ezzel a műsorral :)
    Bár szerintem ezt bizonyos értelmi szint alatt nézik csak az emberek, így én egyszer mikor olyan fáradt voltam, hogy a kezemet nem bírtam felemelni, hogy elkapcsoljam, így bírtam előtte 3 percet :D, inkább erőt vettem magamon minhogy tovább nézzem...
  • god25
    #4
    A nagymamám állandóan nézi ezt a sz@rt (is). És csak ezt hallom tőle: Ezek a mai fiatalok. Szőrnyű! :)
  • gombabácsi
    #3
    BAKKER mit vettem észre!!!!!!!!!!!!!

    eldobja az aranyhalas akváriumot, és világosan látszik, hogy hal is van benne!!!
    ez azt jelenti, hogy a jogvédők nagyon rá fognak szállni!!!!

    hiszen az állatkínzás nagyobb bűn, mint a gyerekek veszélyeztetése, ezt minden magyar értelmiségi szélsőliberális diplomás semmihezseértő tudja!!!!
  • gombabácsi
    #2
    röhelyesek ezek a "hatalmas" összegek...
  • TomecK
    #1
    14,3 millió hatalmas lenne ? Ez most komoly ? Egy 20 fős középvállalat nevetve kifizeti. Ez aztán bünti. RTL klubnak 1 napi fix költsége kb.