A magyar közönség nem érdemli meg a horrorfilmeket?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kevésbé kommersz mûfajoknál, rétegfilmeknél ez mûködhet. Csak a horrort mindig elkefélik, mert kommersz tömegeknek akarnak csinálni egy nem nekik való mûfajban filmet.
Igényesebb filmeket kell adni és emelkedni fog a nézõszám?
A közönség azt eszi meg (és kritizálja) amit elé raknak.
Tessék igényesebb, valódi horrorokat vetíteni a mozikban és a nézõszám emelkedni fog.
Tessék igényesebb, valódi horrorokat vetíteni a mozikban és a nézõszám emelkedni fog.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Októberben jelenik meg odakint Blurayen, nem?
De ez tök mindegy, mert van egy csomó film, ami a megjelenése után is nagy siker itthon. Mások meg világpremierkor buknak. De eleve nem értem a logikát. Illetve értem, de nem tudom, hogy mennyire azonos kör a letöltögetõké és a mozizóké. Aki le akarja tölteni a Purge-öt, az letölti, nem? Ha világpremier itthon, akkor sem szakad bele, hogy várjon 2-3-4 hónapot. Ha itthon megjelenik a szinkronos DVD vagy BD rip, akkor sokkal többen fogják leszedni, mint addig a feliratosat. Türelmes az ember, ha spórolásról van szó.
De ez tök mindegy, mert van egy csomó film, ami a megjelenése után is nagy siker itthon. Mások meg világpremierkor buknak. De eleve nem értem a logikát. Illetve értem, de nem tudom, hogy mennyire azonos kör a letöltögetõké és a mozizóké. Aki le akarja tölteni a Purge-öt, az letölti, nem? Ha világpremier itthon, akkor sem szakad bele, hogy várjon 2-3-4 hónapot. Ha itthon megjelenik a szinkronos DVD vagy BD rip, akkor sokkal többen fogják leszedni, mint addig a feliratosat. Türelmes az ember, ha spórolásról van szó.
Arról is szót kellene ejteni, hogy a the purge június 7.-én volt amerikában, és így ott már meg is jelent blu-ray-en is, és aki akarta az akár már le is tölthette... Mint ahogy mindig aminek sokkal késõbb van a premierje magyarországon mint amerikában, az igen kis eséllyel lesz kapós itthon, mert mint tudjuk, a magyarok nem várnak holmi mozipremierekre 😊)
Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan filmek amik akár 1 évet is késnek...
És az már másodlagos, hogy túl jónak nem is tûnik az a film 😊
A The conjuring imdb alapján 7.8 ami már inkább sarkallhatja az embereket arra hogy megnézzék...
bár ugye amerikában az is már július 19 óta megy...
Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan filmek amik akár 1 évet is késnek...
És az már másodlagos, hogy túl jónak nem is tûnik az a film 😊
A The conjuring imdb alapján 7.8 ami már inkább sarkallhatja az embereket arra hogy megnézzék...
bár ugye amerikában az is már július 19 óta megy...
Pláne, hogy a bemutató alapján nem is tûnt túl jónak... Az elképzelés jó, de ezt a filmet nem merném horrornak nevezni, inkább csak valami mészárlós mesének.
Könyörgöm, mit várnak, amikor egy Evil Dead, Cabin in the Woods kimarad, és egy közepes értékelést kapott A bûn éjszakája kerül moziba helyette? Még a mi magyar Gingerclown 3D-nket sem vetítették a nagy falu pár moziján kívül sehol.
Az utóbbi évek sikeres horrorjai közül szinte semmi nem került moziba, de DVD-n is a trágyát hozzák ki (Zombifarm igen, The Dead, Hatchet 2-3, The Cottage nem).
Az utóbbi évek sikeres horrorjai közül szinte semmi nem került moziba, de DVD-n is a trágyát hozzák ki (Zombifarm igen, The Dead, Hatchet 2-3, The Cottage nem).