61
Miscreated
-
#61 Árát is figyelembe véve egész jól kipofozták a gamet szerintem.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.07.15. 13:40:56 -
Elgrecco #60 Nem igazán. De attól még nagyon jó -
JonasSandor #59 Ennek van története is? -
Norbertboy #58 Ezek a játékok ilyenek... :) ha tetszik és magasabb fordulatszámon pörgetnéd, ajánlom a Rust-ot. -
Elgrecco #57 Egyetértek. Meglepően kevesen játszák ahoz képest hogy milyen jó. 1 baj van vele: vagy nagyon aktívnak kell lenni vagy sokan kell játszani különben mindig ki leszel fosztva. Persze ha nem zavar hogy 0-ról kell kezdeni néha akkor ez se para -
TomStorm #56 Na végre egy jó túlélő játék!Tetszik! -
TomStorm #55 Felkaptam a fejem rá,meg is vettem.Talán DayZ-nél többet fog nyújtani,meglátjuk,most töltöm -
Ironman2 #54 Most 18.39 euro!! Lehet benézek ma én is oda,már megvan nekem is a játék régóta. -
Ironman2 #53 Megjelent a teljes Miscreated játék! 1.0-s verzióval!! Grat a fejlesztőknek!
-
ntamas94 #52 most van e ember hozzá?
-
Ironman2 #51 -Hol az a malac? -Hol az a malac?.DD -
Norbertboy #50 LIVE
BWG -
#49 Fél évvel előbb jött mint a h1z1.És már akkor is elég sok feature volt benne,ami a h1z1-ben nem. -
Ironman2 #48 Nagyon H1z1 koppintás lett belőle. -
Ironman2 #47 LOL,mindig jól szórakozok a videóitokon.De a Forest volt a király!!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.04. 23:08:25 -
Norbertboy #46 LIVE
BWG -
Ironman2 #45 update 42 -
#44 Mekkora egy ócska xar ez az izé. Vagy fél órája baxakszok azzal, hogy eljussak a menüig (!). Aztán ha 100-ból 1X túlmegy a blank screen-en, és látom a menü ikonokat, akkor meg az általam kiválasztott szerverre nem jutok be, mert visszadob a szerver listához... Ajjajj... Nem lesz ez így jó... nagyon nem... -
Dagohun74 #43 Hát nem tudom, megvettem kipróbáltam 5x léptem be ebből 3x a tenger közepébe rakott. Aztán nem tudtam melyik szerveren volt a karakterem amit nem a tenger közepébe rakott, szóval vissza kértem a pénzem. Pedig tetszett nagyon a videok alapján, majd később megpróbálom újra. -
Norbertboy #42 Már sokszor volt féláron, nem hiszem hogy ez az oka. A játék lett jobb! Steam charts-on lehet a legjobban látni mennyire népszerű lett. -
lammaer #41 Sztem inkább ezért felkapott... de az jó hír ha fejlesztik jól :) -
Norbertboy #40 Van steam csoport, talán találsz ott valakit.
Nagyon jó a játék, most nagyon fel is kapták. Többen játszanak vele, mint a h1z1 js-el. Ez nem is véletlen, mert nagyon dinamikusan fejlődik a játék! -
ntamas94 #39 Sziasztok , valaki játszik?
embereket keresnék , egyedul eleg uncsi :D -
Norbertboy #38 Nem, nem ismerem.
-
kapalaci1972 #37 A The division-al játszottál már?
Ha igen ,milyen?
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.04.26. 20:39:02 -
Norbertboy #36 2 év? Lehet soha nem készül el! :-)
Mondjuk én csak alfa játékokkal játszom...
-
kapalaci1972 #35 Ez is alfa lesz még vagy 2 évig? -
Norbertboy #34 Mert alfa!
-
kapalaci1972 #33 Sziasztok!
Miért van az,hogy a játék elindult de a tálcára leugrik és onnan nem jön be többet? -
Norbertboy #32 Ma felveszlek, nem tudom melyik szerón vagy. Én a német 07 szerveren. Van egy kocsim meg pár holmim benne.
Iron ez Dayz feeling, nem tudom ez mennyire fekszik Neked. -
kapalaci1972 #31 Igen-lemaradtál!
Aki szeretné felvehet barátnak:kapalaci(néven)
Sziasztok -
Ironman2 #30 Lehet beszerzem,de amúgy most 20 euró,akkor lemaradtam az akcióról? -
Norbertboy #29 Ez a játék nagyon jó! Nagyjából 6 óra egy nap (de lehet, hogy több ), szóval hosszú az éjszaka. A grafika remek, játékélmény 10/10. Nagyon ajánlós, főleg, h most csak 10 euro! -
Norbertboy #28 Játéktársat (társakat) keresek! Ha nem nagy igény + 25 felett, nem mai gyerek vagyok és szívesebben játszom felnőttekkel! -
Since #27 Nem tudom hogy van-e magyar közösség ugyanis elég kevesen írtak a fórumra ha mégis lenne akkor szívesen csatlakoznék :) -
Norbertboy #26 Most -40% http://store.steampowered.com/app/299740/
-
Norbertboy #25 Arra elég, h eldöntsem mennyire van jól optimalizálva és milyen az első benyomás (ami lényeges) . Az ARK-t is vissza adtam, mert pocsékul van optimalizálva. Nekem nem telik 300 ezer forintos gépre, rossz grafikán meg nem fogok játszani, azzal elvész a játék élmény. :(
. -
#24 nem populáris pedig szép is,jó a craft rendszer,a szörnyek is erősek és van barlang benne :)
fejlesztik is erősen.már fasza a basebuilding is és a community is korrekt,nincs annyi KoS. -
Ironman2 #23 2 órai játék után már nem veszik vissza.Az meg mire elég egy túlélőjáték esetében,szinte nulla? -
Norbertboy #22 http://pcforum.hu/hirek/17184/mostantol-visszafizeti-penzunk-a-steam-ha-nem-tetszik-a-megvett-jatek