Meridian: New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New update: Added Hungarian language pack.
Köszönjük Lostprophet!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Köszönjük Lostprophet!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
Erdekes modon vagy 5 ember nevet lattam a creditsben ezekszerint egy hasadt tudatu ?
mindenesetre tisztelendo meg igyis, de sajnos nem jo. Ennel jobb magyar rts-ek is fulladtak erdektelensegbe mar az idok folyaman. Valami eredeti otlet nelkul szvsz bele sem szabad kezdeni egy jatek fejlesztesebe.
30 indie jatekot mondok neked amugy amit 1 ember kezdett el csinalni, es messze tulmutatnak meridianon(mondjuk csak 1-2 rts van koztuk). Mindben van valami plussz, valami spiritusz amiert megeri meg bugok es randa grafika melett is jatszani veluk, rajongani ertuk, megvenni stb ennek a valaminek a hianyat erzem a meridianban igy csak 10^8 tucat starcraft/cnc klon...
mindenesetre tisztelendo meg igyis, de sajnos nem jo. Ennel jobb magyar rts-ek is fulladtak erdektelensegbe mar az idok folyaman. Valami eredeti otlet nelkul szvsz bele sem szabad kezdeni egy jatek fejlesztesebe.
30 indie jatekot mondok neked amugy amit 1 ember kezdett el csinalni, es messze tulmutatnak meridianon(mondjuk csak 1-2 rts van koztuk). Mindben van valami plussz, valami spiritusz amiert megeri meg bugok es randa grafika melett is jatszani veluk, rajongani ertuk, megvenni stb ennek a valaminek a hianyat erzem a meridianban igy csak 10^8 tucat starcraft/cnc klon...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A feljesztõ csak egy személy.
Grafika jo de a belbecs a jatek az egy nagy nulla , talan majd 1 ev mulva ranezek. Ha a keszitok ossze kooperalnanak valamelyik indie projectel csinalhatnanak valami brutalisan jot .. de a Meridian nem all meg a sajat laban

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Na én megvettem. nagyon szép meg fasza, pár dolog hiányzik de amúgy kurva jó. 15 eurót simán megér.
Warezba leszedtem ,de sajnos nem indul nem történik semmi. Hibaüzenetet se dob semmit 😞
Még nem de piszokul érdekel. Mi van benne ebben az early access-ben?
Gondoltam nyitok egy topikot ennek a magyar fejlesztésû, ígéretes játéknak...