55
-
tomcsa4 #15 Mézd, én 2 évvel ezelőtt is mondtam ,hogy a droid vacak. A WP a kedvenc platformom, de az iOS is tetszett. Akkor annyian nekem estek, hogy miért szidom az androidot stb. Hát ma már egyre többen fikázzák. De miért is? Szerintem az Android egyre jobb lesz. Természetesen sosem fogja elérni a WP és az iOS szintjét, mert alapjaiban kéne újra írni, újra tervezni.
Anno annyit pofáztam már, hogy nincsen jól megírva. Mi volt rá a válasz? Minden votlam, csak fehér ember nem. Ez két évvel ezelőtt volt. Ma már sokkal izmosabb telefonok vannak, a droidot fejelsztik és olyan véleményeket mondanak, amit pl én is megmondtam két évvel ezelőtt.
Ez van amúgy a Win8-cal is (a Vistával is), csak éppen fordított sorrendben. Elsőnek fikázás, utána meg megkedvelés. -
Bagoly81 #14 linux az szemét? -
Bagoly81 #13 apple szopó -
ugh #12 *A sajat cuccai meg azert szarok mert szarra csak szart lehet epiteni. -
ugh #11 Megynyugtatlak az andoid a samun nem azert szar mert a samu szar.
Az android minden eszkozon szarul mukodik.
A sajat cuccai meg eszre szarok mert szarra csak szart lehet epiteni.
Lasd felhuzol egy betonbunkert egy mocsarra ..
De azert latom vannak akik nincsennek total belebuzulva ... -
ugh #10 Akkor hasznaljal szart.
Igazad van.
Inkabb kinlodsz meg loksz a egy szar ala olyan hardvert, hogy az esz megall minthogy hasznalnal valmi jobbat.
-
ugh #9 Nem mondtak meg neked hogy ne hasznalj olyan kifejezest aminek a jelentesevel nem vagy tisztaban?
Lehet hogy feletek kocsogfalvan azt a kinek mas a velemenye trollnak hivjak, de normalisabb helyeken ezt max vitapartnernek.
A troll az te vagy mert nem kezdtel el vitatkozni hanem szemelyeskedsz.
Ideokadsz egy mondatot azt ezzel le van tudva.
Tetted mindezt ugy, hogy a velemenyem az androidrol nem egy android forumba loketem be hanem ide ami pont nem az androidrol szol.
De ha ennyire szerelmes vagy a kocsog androidos cuccodba fedd felesegul.
Szal kisfiam csak sajnalni tudlak, hogy egesz eleted egy a puhatestuekhez kepest is egyszeru aggyal kell leelned. -
Gabbbbbbbbbbbb #8 Valószínű, majd pont az a Samu fog Android konkurens oprendszert fejleszteni, amelyik még az androidos telefonjait is a saját szoftverével ****** el. -
JL666 #7 hányan fejlesztik ezt az új op. rendszert?!
????
Tizen -
Ferrer #6 Az a baj, hogy a kisebb oprendszerek fejlesztői nem alkotnak egy közös API-t a programok megírásához, így pedig senki nem fog külön-külön megírni mindegyikre 1-1 szoftvert. Megírják iOS-re esetleg Androidra, aztán annyi. Ha viszont a fejlesztő tudná, hogy nem kell az "írd meg *többször*, debuggold mindenhol" nevű játékot eljátszania, talán fejlesztene is rájuk. Így viszont esélytelenek (lesznek), max. a HTML 5-ös bohóckodás fog menni, ami az iPhone esetében az ősidőkben elbukott (Web apps) -
rajdi #5 Felőlem ha azt a 15-20 progit megírják tizenre is amit androidon használok, hát legyen. Veszek egyet legott. -
#4 én egyetértek veled -
maxy182 #3 Minek kérdezel vissza? Ne etesd a trollt! -
Bagoly81 #2 mért is? akkor mi legyen helyette? megint kezdjünk bele globál szinten egy béta tesztelésbe? nem akarok olyat. -
ugh #1 Hatha felhagynak a fosdroidos telokkal teljesen.
Kovetkezokben meg mas gyartok is rajonnek, hogy egy szutyok.
Es szepen elmegy a szamtechtortenelem sullyesztojebe ez a szegyen.
Mert a szoftveripar szemete.