A Csillagkapu rebootját tervezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SG-1 még nem olya bugyuta. Ott kezd bugyuta lenni, amikor a kristályokat laptoppal diagnosztizálják és programozzák át. Krokodilcsipeszeket rájuk kötve... 😄
Ha nem tetszett a film, hogyan álltál neki a sorozatnak? Amúgy a Csillagkapu a 90-es évek egyik legjobb sci-fije szerintem, ellenben a sorozat szerintem is bugyuta, pár rész után feladtam.
Egy reboot helyett jobb lenne egy igazi mozis folytatás Kurt Russellel.
Egy reboot helyett jobb lenne egy igazi mozis folytatás Kurt Russellel.
Aprólékosan felépített tartalom, hát már bocs, én szerettem a TV-sorozatokat, de azért ezen röhögnöm kell. Össze-vissza dobálták a ötleteket, az egész sztori olyan butyuta és önellentmondásos lett hogy már fájt. Apropó, furlongokra emlékszik még valaki? 😄
Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity
Nem a kiöregedéssel van gond, hanem azzal, hogy nagyon sok szereplõ már más sorozatokban játszik.
Csatlakozom a többség véleményéhez. Én is SG rajongó vagyok, de egy reboot semmire nem lenne jó. Mindenki ismeri a történteket (ezekkel akarnák hasonlítgatni, ezen történtek folyamába próbálnák az emberek beszúrni, ...); ezeket átírni, más történetet keríteni belõle nem igazán lenne szerencsés. Persze lehetne a CSK-tizenvalamennyi csapatot is követni, de az már nem ugyanaz lenne.
Vagyis igen, lehetne új SG filmet (de akár sorozatot is) csinálni, de egy reboot-ot semmiképpen nem tartok jó ötletnek (még ha az eredeti alkotók is állnának össze).
Vagyis igen, lehetne új SG filmet (de akár sorozatot is) csinálni, de egy reboot-ot semmiképpen nem tartok jó ötletnek (még ha az eredeti alkotók is állnának össze).
Mindig is imádtam a SG-t. Így örülök a hírnek de egy sorozatnak még inkább, egy sikeres sci-fit hogy lehetett így lelõni? Atlantisz is ugy maradt levegõben. Olyan nagy és végtelen lehetne az univerzuma hogy simán megkellet volna élnie még ennyi évadot. SG-1-SGA-SGU = 17*2=34 hmm de jó lenne. Hátha az új mozifilm dob a dolgon. Bár félek hogy olyan lélektelen lesz mint az alap film.(Ami nem tetszett)
www.icewebhu
ja és SGA lezárót a népnek.
a végére már az SGU is jó volt csak kellett volna egy harmadik évad amiben ellapátolják a maradék szart és rámennek a lényegre. elég komoly történet lehetett volna mivel az õsök legnagyobb vállalkozásáról szólt volna a dolog és elég komoly dolgok derülhettek volna ki
...ha már tévében nem folytatódhat a széria....
Hát, ha lusták levetíteni, akkor jó hogy nem. A csigakettõ adós maradt, az SG: Atlantis 4.-ik és 5.-ik évadával, és a Universe-vel. Az elõbbit már egy magyar fizetõs csatornán már rég leadták, míg az utóbbit is már 2-3-4 éve a német RTL-n.
Amúgy, meg ott vannak az Atlantis/Universe szereplõi, nem olyan rég forgatták a részeket, csak pár éve, nem sokat öregedtek még.
Hát, ha lusták levetíteni, akkor jó hogy nem. A csigakettõ adós maradt, az SG: Atlantis 4.-ik és 5.-ik évadával, és a Universe-vel. Az elõbbit már egy magyar fizetõs csatornán már rég leadták, míg az utóbbit is már 2-3-4 éve a német RTL-n.
Amúgy, meg ott vannak az Atlantis/Universe szereplõi, nem olyan rég forgatták a részeket, csak pár éve, nem sokat öregedtek még.
Muszáj mindent meggyalázni.
Lassan a fiatalabb generációnak mindenrõl, amit régen szerettem, valami végletekig kifordított, nyálas, céltalan, értelmetlen izé fog az eszébe jutni (a rebootok).
Hagyják már abba a rebootolást.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a Stargate reboot szar lesz, de inkább ne...
Lassan a fiatalabb generációnak mindenrõl, amit régen szerettem, valami végletekig kifordított, nyálas, céltalan, értelmetlen izé fog az eszébe jutni (a rebootok).
Hagyják már abba a rebootolást.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a Stargate reboot szar lesz, de inkább ne...
Csak egy kicsit fáj kevésbé jobban, mint a Star Trek reboot.
Annyi év munkáját lenullázni... Mi értelme van.
Nem arról van szó, hogy kidobják a kukába a régit, mert az megmarad, de lenullázza... Inkább csinálják meg a SGA-t lezáró filmet, és találjanak ki valami normálisat az SGU helyett.
Nagyon nehéz lenne folytatni az SG-t. Új küldetés, új helyszín, új emberek, és már meg is van oldva. Idõnként megjelennek a sorozat szereplõi, azért még nem olyan öregek, és talán jobban beleégtek az ember fejébe 15 év alatt, mint az egyetlen egy Stargate mozifilm (mozifilm, nem DVD-n kiadott filmek) színészei.
Annyi év munkáját lenullázni... Mi értelme van.
Nem arról van szó, hogy kidobják a kukába a régit, mert az megmarad, de lenullázza... Inkább csinálják meg a SGA-t lezáró filmet, és találjanak ki valami normálisat az SGU helyett.
Nagyon nehéz lenne folytatni az SG-t. Új küldetés, új helyszín, új emberek, és már meg is van oldva. Idõnként megjelennek a sorozat szereplõi, azért még nem olyan öregek, és talán jobban beleégtek az ember fejébe 15 év alatt, mint az egyetlen egy Stargate mozifilm (mozifilm, nem DVD-n kiadott filmek) színészei.
Még így is fényévekkel jobb volt bármelyik része, mint a fostalicska ender's gamed <#nevetes1>#nevetes1>
miután a star trek világát egy az egyben fogták és egy tollvonással meg nem történté tették egy szemkifolyós cgi akció "sci-fi" recska partiért én már ezen az SG reboton sem lepõdök meg.
világéletemben staw wars és stargate rajongó voltam és a star trek filmeket mindig is fintorogva fenntartással néztem meg, de ehhez a 2009-es ST rebothoz azért elégé vastag bõrt kellet felhúzni a pofikára még így SW/SG szemmel nézve is. :-/
világéletemben staw wars és stargate rajongó voltam és a star trek filmeket mindig is fintorogva fenntartással néztem meg, de ehhez a 2009-es ST rebothoz azért elégé vastag bõrt kellet felhúzni a pofikára még így SW/SG szemmel nézve is. :-/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Oké..legyen trilógia..de ne 3 részen át húzzák Abydos felszabadítását...
Dolgozza ki szépen az alapokat..a kapu megalkotását..telepítését..a rabszolgaságot,a lázadást..majd ugorjunk és Abydosozzunk..majd menjünk tovább és a galaxist is mentsük meg..
Pofám leszakadna azért,ha a sorozat ötletét akarná 3 részbe elõadni😊
Dolgozza ki szépen az alapokat..a kapu megalkotását..telepítését..a rabszolgaságot,a lázadást..majd ugorjunk és Abydosozzunk..majd menjünk tovább és a galaxist is mentsük meg..
Pofám leszakadna azért,ha a sorozat ötletét akarná 3 részbe elõadni😊
Elég ritka, hogy az író/rendezõ a saját filmjét rebootolja. Szerintem a végén azért valahogy egybeépítik majd a régi filmmel. Ami a sorozatot illeti, szerintem az 10 év idõpazarlás volt, szörnyû bugyutaság. Nem lenne kár a klotyóért.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem értem miért nem jöhet szóba folytatás, fõleg hogy a színészeket hozza föl oknak. Nem lenne kötelezõ Kurt Russel és James Spader karaktereire építeni a sztorit, de simán cameozhatnának az új részben. Pl eltelt x év, O'Neill már tábornok, esetleg visszavonult, de beugrik a Cheyenne hegy alá szakérteni), Daniel közben éppen nagypapi lett az Abidoson Sha're mellett, stb stb.
De ha lehozzák egy az egyben az abidoszos Ra sztorit, akkor kurva pipa leszek.
De ha lehozzák egy az egyben az abidoszos Ra sztorit, akkor kurva pipa leszek.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mar megint rebbot.... Hihetetlen es unalmas mar....
Miert is nem lehetne folytatni a szineszek miatt? Koruk miatt? Ha emiatt az miert is kizaro ok, mintha mast nem csinaltak volna mar meg igy....
Sorozat meg jo lenne mar..
Miert is nem lehetne folytatni a szineszek miatt? Koruk miatt? Ha emiatt az miert is kizaro ok, mintha mast nem csinaltak volna mar meg igy....
Sorozat meg jo lenne mar..
Azért 10+5 év aprólékosan felépített tartalmát lehúzni a klotyón bátor dolog,még ha az alapító atyaúristen is csinálja 😊
Végre, végre. Nagyon hiányzik már új SG. Utána pedig jöhet egy sorozat is. 😊