9
  • csimmasz
    Szerintem olyan nincs, hogy nem lehet csinálni megint olyan softot amit kinlódás feltörni.

Talán akarat nincs, vagy innovatív ötlet biztos brutális amivel a titkosszolgálatok rendelkeznek de valami teljesen új irány kéne.

Lehet kapitális batromságot mondok nem lévén szakértő a témában de nem lehet valahogy több csatornát egyszerre egybekeverve mindegyiken valami más szöveggel vagy valami oly módon hogy ha rosszul fejtik meg a kódot akkor is értelmes jel legyen amit visszakap innen már nehezebb eldönteni mikor kapjuk az eredeti és mikor egy kamu szöveget.

Vagy valami hasonló irány
  • AgentKis
    A mondat első fele teljesen igaz, a második pedig teljesen hamis. Amire gondolsz azért átjön. Nincs egy normálisan titkosított, peer-to-peer csevegőszoftver, ami jópár platformon működne.
  • NEXUS6
    Az XB tényleg jó példa lehet. Hozzátenném, hogy sajna. Az X 10 év alatt kb 8-10 Mrd defficitet hozott, mire az utóbbi években nyereséges lett. De az évi pár 100 millió pluszból már csak 50 év és már is utoléri magát a cég ezen üzletága. A második kiadás bejött, de a hafmadik eddig megint rázós.

Szal nagyon úgy tűnkik, hogy a hw üzlet az igen csak nyögve nyelősen megy a cégnek. Akinek van itt mozgástere az olyan cég, mint a Samsung, iszonyat termék palettával, fejlesztési és gyártó kapacitással. Az Apple piaci részesedése is csökken, 30 évből kb 20 szopás volt, most volt 10 jó évük, de nem biztos, hogy a köv 10 is az lesz, nem őket kéne másolniuk.
  • end3
    Vagy betörésbiztos lakás, de megfelelő hozzáállással igen csak megnehezítheted a "fejét erre adó" dolgát. Ha a nehezen megfejthető "talányok" "mégis-megfejtése" után értéktelennek mutatkoznak az ezzel kínlódó gépek algoritmusai számára, akkor kikerülhetsz a megfigyeltek szűkebb köréből, - legalább is valószínűleg.
  • end3
    A WP8-as telefonok hardvere a nagy eldöntendő kérdés, ha az MS. megtartja a Nokia hardver- fejlesztés minőséget, akkor az eladhatósággal nem lesz gond. (Miért is ne tenné, hiszen más, korábban fejlesztett MS. hardverek sem a rossz minőségükről voltak híresek.)

Ha a WP8 kiforr végre, a szoftver-választék is nagyobb és kiforrottabb lesz, akkor sokan vesznek "MS.Lumia"-t.(Mert olyan szintű kompatibilitással kecsegtet, azaz a rendszer szoftver-hardver elemeit majd mindenhol megtaláhatod, - még többé kevésbé a "fejekben" is, - amilyen a mobil kommunikáció világában még nem volt eddig.) És már az első generációs Lumiák is nagyon jól kezelhetők, - ahol olvastam tárgyilagosnak tűnő, (nem "fanboy" véleményt a témában), - a felhasználók általában elégedettek már az első generációs Lumia-k használhatóságával is. Aki WP8-as telefont vett (Lumia-t) eddig, az úgy sem a Nokia név miatt vette azt.

Plusz ott van az MS vitathatatlanul nagyobb tapasztalata a "biztonságos és mégis jól "testre szabható" oprendszerek fejlesztését illetően és kiemelten fontos az is, hogy ez mellett, - és persze ezt csak jelen időben mondhatom..., - a profitot még nem az adatkereskedelemmel (!) oldja meg. (Remélem marad legalább egy oprendszer fejlesztő cég a földön, aki ettől távol tartja magát a jövőben is, mert annak esetleg vevője maradhatok. - Igaz a Skype fejlesztése nem erre utal, de azt meg a továbbiakban úgy sem használok.)

Az olcsó Nokia-s telefonok "nyűgétől" meg nagyon gyorsan meg kellene szabadulniuk. (Megoldja azokat az igényeket nagyon gyorsan Kína.)
  • flashpointer
    Nincs már nehezen lehallgatható skype vagy titkos üzenetküldés
  • echo
    szerintem ez a "szervizdivíziójáért" nagyon nehezen olvasható. szóval én így nem írnám, ha ez is az ajánlás.

amúgy szerintem ott szívja meg az MS, hogy a Nokia hűséges vevőit elfogják veszíteni. szóval valami visszaeséssel számolniuk kell emiatt. aki Nokiát vett a márka miatt az nem fog venni Microsoftot.

• endrev
    Helyes szóösszetétellel: "készülék- és szervizdivíziójáért", kedves ÚÍ (ejtsd: újságíró).
  • csimmasz
    Lehet itt is XBOX karrierben. Reménykednek, elsö kiadás diszkret siker, masodik penzt is hoz rendesen.
    Meglatjuk a nagy lóvé meg a fuzio hoz e sikert.

A Rim meg szerintem idiota, ráfeküdhetne a biztonsagra a nehezen lehalgatgato skype utanzatra meg titkositott Üziküldés, stb.
    Akar mint masodik telefon Üzlet embereknek, bűnözőknek, stb.
    Valami olyant kellene nyújtania amit a többiek nem vagy nem jól.
    Persze az összes felkapott softnak kellene hogy legyen. A storjukban kompatibilis valtozata.
    A Bada is azért lett gyűlölt rendszer mert nem volt se skype se viber sd semmi amivel a droidos vagy iPhone os haverokkal lehetett volna communikálni, legalabbis nálam ezért.