15
-
god25 #15 A sok negatív kritika miatt nem akartam megnézni, de végül elkezdtem és kellemeset csalódtam. Matt Damon nyafogós szinkronja borzasztó volt. Ettől függetlenül örülök, hogy végül megnéztem. -
Seven44 #14 Teljsen értelmetlen volt ezt a filmet elkészíteni. Valahogy éreztem hogy ez film nem hozza azt a kivánt minőséget történetben ami egy jó sci-fi-hez kell. És még ez a Neill Blomkamp vállalta volna el a Halo megfilmesítését. És persze csak úgy tudta volna ezt elképzelni ha szabad kezet kap. Nagy megkönnyebbülés hogy nem jött össze. De bízom benne Spielberg és a Microsoft valamit jót alkot a Halo sorozattal aztán ki tudja, talán utána megszületik Halo mozifilm is. -
zetortraktor #13 Azért ennyire nem volt bonyolult a film, hogy még ezekre se tudj válaszolni. -
sandor8206 #12 közepes film,jobbat vártam -
Csak tudnám a sok csöves minek akart az Elysiumba felmenni, hogy ugyan olyan szemétdombot csináljanak beleőle is mint a Földből...
Meg a varázságy is egy nagy baromság, így is túl volt népesedve a Föld, így meg már meg sem halt senki, hurrá. -
Igaz, a forgatókönyv IS hiányzott belőle ;D. -
harmi2009 #9 Amerikanizálva lett a film, egyedül ez volt a baja. A színészek szerintem jól hozták a szerepüket. Copley pedig jól játszotta a gyökeret, de a hülyét is az A-Team-ben. -
Szar film volt. Moziban látványos volt, de ennyi, pont olyan, mint a mostani filmek többsége, látványos, szar, bugyuta, értelmetlen forgatókönyvvel. A lényeg, hogy a film végén, egy másodpercig sem szabad végiggondolni semmit, mert akkor rájön az ember, hogy ezer sebből vérzik a film. -
e98ff #7 Nekem tetszett a film. Nem volt sablonos sztorija, nem egy senkiből lett faszagyerek darálta végig a rosszfiúkat aki kőkemény és mindig tudja mit akar, volt benne több ellentét akik szemben álltak egymással, volt egy kis látvány is. Nem életem legjobb filmje volt, de örülök, hogy megnéztem moziban. -
zetortraktor #6 Most hirtelen kitalálod azt, hogy Amerika nem értené a szatírát, Magyarország vagy Peru igen? Ne csináld. A Coen-testvéreket vagy Tarantinót is Amerika "teremtette meg", sok másik rendezővel együtt. A kulcs ott van, hogy a mainstream közönséget nem akarják fárasztani, de a mainstream közönség nem országfüggő. Az ínyencek biztosan nem ilyen filmekre ülnek be.
A Falat pedig szerintem nem zabálták, nem hiszem, hogy olyan nagyon sikeres lett volna. -
A szatíra, az irónia, a humor, mindig ad mélységet a filmnek még akkor is ha más mondanivalója nem igazán van. Ezért gáz, ha ezek a rendezők csinálnak egy filmet, amiből még az előzőeket is ki kell hagyni a producerek kérésére, mert az amcsi közönséget nem akarják ilyennel fárasztani. Pedig még az is lehet, hogy vevők lennének rá, de jobb ha a szkájnet nem ébred öntudatra, fogyassza csak az aktuális popkornmozit.
Végül is a nagy nagy lázadó Roger Waters is csinált egy szép monumentális megaprodukciót a Falból, amit nagykanállal zabál a karosszékből hőzöngő középosztály.
;) -
Fratello #4 A Tűzgyűrűből pont a lélek nem hiányzott, inkább egy összeszedettebb forgatókönyv... -
Fratello #3 Zseniális, ha szereted a végtelenségig túlpörgetett, elmebeteg tuskó fekete "komédiát", megtörtént események alapján... -
Real Ebola #2 És milyen volt a Pain & Gain?? -
Egyetértek a cikkel. Pont én is ezt éreztem a megtekintése után. Egynek elment.
Az elmúlt nyáron még mindig a Szemfényvesztőket élveztem a legjobban (a vége ellenére), és a legnagyobb meglepetés a Pain & Gain volt. Egyik sem az a kifejezett nyári látványfilm blockbuster volt.
A legnagyobb csalódás meg a Tűzgyűrű, ha már itt tartunk. G. del Toro is elvérzett... A képlet a szokásos:
(nagy költségvetés)-(lélek)= látvány + csalódás