Maradnak a roamingdíjak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rablókapitalizmusnál az is jobb volt.
Persze, meneteljünk elõre a Fényességes Nagy Vörös Kommunizmusba, mert az már legutóbb is milyen jól mûködött!
Arrafelé is, ez a roomingdíj-csökkentés éppen olyan mint a rezsicsökkentés, csak ezt az "EU" találta ki ezért nem ágálnak ellene...
Szerintem a rezsire is lehetne uniós elõírás, hogy mondjuk 1KWh villany az átlag órabér 2%-a egy az uniós tagállamokban. Azaz, hogy minden uniós polgárnak ugyanannyit kelljen dolgoznia ugyanannyi energiáért vagy ivóvízért.
Szerintem a rezsire is lehetne uniós elõírás, hogy mondjuk 1KWh villany az átlag órabér 2%-a egy az uniós tagállamokban. Azaz, hogy minden uniós polgárnak ugyanannyit kelljen dolgoznia ugyanannyi energiáért vagy ivóvízért.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Már megint hülyéket beszélsz testvérem. Egyesült Európai Államok tul.képp már megvan most is, és alapvetõen a 21. században már csak ebben szabad gondolkozni. Az viszont, hogy eltûnnének a nemzetek, nettó baromság: megnézem én, mikor vallja majd magát egy nemzethez tartozónak egy angol és egy francia 😊 Ja, velünk sem hiszem, hogy közösködni akarna akárki, túl sok a buta ember errefelé..
LZ forever
Nem vennék rá mérget. Inkább akik most átjárnak oda dolgozni, na õk lehet, hogy könnyebben váltanak majd, de ez azért messze van attól a mennyiségtõl, hogy pánikoljon a nagy T vagy akárki.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy újabb lépés, ami kozelebb hoz minket az Egyesult Európai Államokhoz, vagyis a nemzetállamok eltunéséhez. Persze, onmagaban a roomingdíj eltorlése nem baj, de az egyértelmu, hogy ez nem a fogyasztók érdekeben tortenik.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Végül majd az emberek a magyar telekomtól átmennek az osztrákhoz, itt pedig elbocsájtanak mindenkit. Persze a fordítottja is megtörténhet...
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
A roaming díjak eltörlése összhangban van az Unió alapelveivel vagyis a szabad munkaerõ- és tõke áramlással. Az itt említett osztrák példa pl. eléggé jó. Tehát ahelyett, hogy egy 4. mobilszolgáltató után sírunk mert nincs verseny majd verseny lesz a határ menti szolgáltatókkal.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És mi a helyzet a nem-multikkal? A Westelnél és a Pannonnál is g*ci drága volt a roamingolás.
LZ forever
Érdekes, hogy ilyenkor elmaradoznak a jól ismert mantrák, hogy emiatt majd munkahelyek ezrei szûnnek meg, nõ a szolgáltatások alapdíja, mert a kiesett bevételeket áthárítják a lakosságra, meg hogy elmaradnak a fejlesztések.
Úgy látszik nem minden esetben kötelezõ a multik profitját konstansként szerepeltetni a képletben. <#nyes>#nyes>
Úgy látszik nem minden esetben kötelezõ a multik profitját konstansként szerepeltetni a képletben. <#nyes>#nyes>
A roaming díj nettó rablás, internet költsége közelít a nullához és pénzért akarják adni a semmit.
Jujj de fajna az a kis rablo magyar szolgaltatoknak, ha a jonep roaming nelkul kothetne osztrak vagy akar angol szolgaltatoval szerzodest harmadannyiert.
One Vision. One Purpose.
Félreértés ne essék, de imádom ezt a nõt.<#worship>#worship>