5
 • kissssss
  #5
  a beképzelt felsőbbrendű felvilágosult világ ott baszta el ezt hogy nem fejezték be a gyarmatosítást, büdös talpú surranó sivatagi négereknek építettek utakat középületeket vasutat jobb helyeken még áramszolgáltatás is volt, de megtanítani a négert normális európai életvitelre(nem rabló gyilkoljuk le a másikat) azt már nem akarták a szintén korlátolt gondolkodású angolok franciák belgák portugálok, így mikor véget ért a gyarmatosítási divat és szépen vonulni kellet kifelé fekete Afrikából a négereket otthagyták abban a primitív törzs társadalmi berendezkedésben és gondolkodásban ahogy rájuk találtak a kezdetekkor.

  end story.
 • gombabácsi
  #4
  fel kell nekik is világosulniuk, mint amilyen a nyugati felsőbbrendű felvilágosult világ XD
 • notarius1234
  #3
  Kicsit unalmas már, hogy mindenki az éhezés megszüntetésében látja a globális problémák megoldását. Értsétek meg, hogy nem lehet az éhezést megszüntetni, mert így is rengeteg ember születik az ilyen, szegény, hátrányos területeken, éppen ezért nincs elég élelem nekik, ha pedig lenne, akkor még többen születnének, úgyhogy ez egy nagy 22-es.
 • dartois83
  #2
  Nagyon érdekes amit írt a cikk a Facebook-alkalmazás "tömörítéséről". Gyakorlati tapasztalat, hogy a mobilnet 75%-a a Facebook-ra megy el nálam, pedig gyakran többet olvasok hírportálokat az Operán. Tényleg át lehetne venni néhány megoldást Zuckerbergéknek.
 • ugh
  #1
  Az occ'o internet mindenkinek addig nem valosulhat meg amig nincs kidolgozott technologia a tokletes cenzurara es ellenorzesre.
  De jelenleg fontosabb dolga is lenne a vilganek ennel.
  Az ehezes, nelkulozes megszuntetese es a rofuckellerek, ratchildok meg a hasonszoru penzehes tetves hatalommanias gecik es irmagjuk belelovese a napba ...
  Szeeerintem.