11
  • G_ArchAngel #11
    igen
  • portable2
    #10
    iPhone 4-re még felmegy az ios 7
  • M2 #9
    "Én azt nem értem, hogy ha az iPhone arról híres, hogy se lag se semmi lassulás és tökéletes a felhasználói élmény akkor minek az erősebb proci?"

    Mert erősebb proci = több lehetőség a jövőben.
  • tomcsa4
    #8
    Nem sérül, mert nem megy fel a frissítés a régiekre. Pl az iOS 7-et nem tudod majd feltenni iPhone 4-re, iPod Touch 4g-re sem. Tehát a felhasználói élmény nem romlik.

    Ellenben Androidnál pont ellenkezőleg van. Az újabb és újabb verziók gyorsulással, stabilitással kecsegtetnek, csak hát éppen a frissítést nem adják. Csak a legújabb telókhoz.
  • Linkout
    #7
    Tudom, hogy kötöszködsz, de biztos te is belátod, hogy fejleszteni mindig kell, meg haladni a korral.

    Viszont egy dolog igaz. Nekem iphone4-em van majdnem 3 éves. Felhasználói élményben, lagmentességben és a zsírkirály vérpistike gamek futtatásában már fel is veszi vele a versenyt a galaxy S3. valahogy a droidnak nem működik jól a szoftvere erős hardveren sem.

    Természetesen minden elismerésem az androidé, hiszen ezermillió dolgot lehet vele csinálni és agyon lehet variálni stb stb...
  • csimmasz
    #6
    Nos, ha az uj erőforrás igényes appok az újon jól futnak akkor a régin, nem.
    Vagyis sérül a felhasználói élmény hacsak a régiekre nem engedik föltenni, nem?
    Amugy, részben költői kérdés volt.
    Én a nagyobb kijelzőre várok ha lesz lehet kipróbálom az iPhone-t.
    Kezd a tököm kilenni a Droid szarsagaival.
    A rohadt ujraindulásos meg meg fagyogatós marhaságaival.
    Tudom hogy egy bahy több app okozza nem maga az op de ez akkor is vérlázító.
  • tomcsa4
    #5
    Annyival kiegészítem asgh-t, hogy ugye fejlesztik magát az operációs rendszert is. Divatosabbá kell tenni, ehhez meg erőforrás kell.

    Tudod Androidnál úgy van, hogy ha nem bírja a telód, vegyél újat. Apple előbb kiadja az erősebb hadrvert és utána fejleszt rá.
  • asgh
    #4
    Az erősebb proci azért kell, hogy az új, erőforrás-igényesebb szolgáltatások is ugyanolyan lagmentesen és gyorsan fussanak, mint a régiek.
    Attól, mert az apple jobban optimalizálja az iOS-t a limitált hardvernek köszönhetően még nem jelenti azt, hogy nem fejlesztenek a hardveren, csak sok esetben megtehetik, hogy szoftveres oldalon javítanak a felhasználói élményen ahelyett, hogy mindent a processzor sebességre bíznának, a programozó meg csináljon, amit akar.
  • csimmasz
    #3
    Én azt nem értem, hogy ha az iPhone arról híres, hogy se lag se semmi lassulás és tökéletes a felhasználói élmény akkor minek az erősebb proci?
    Egy, két játékhoz?
    A tökéletes felhasználói élmeny javítható?
    Akkor eddig mégsem volt tökéletes?
    Most akkor, hogy is van ez?
  • tomcsa4
    #2
    Jönnek hozzánk és a Magyaországhoz hasonló szutyok országokba. Itt nem zsámít, mennyit kell gariztatnod a készüléket. M.o. annyira kicsi piac, hogy nem érdekes az Apple számára. A legmegbízhatóbb, makulátlan készülékek mennek az USa-ba, Angliába, Franciaországba.
    Nálunk a javított dolgokat is eladják újként. Majd max kicserélik, ha szerencsétlenségre pont gari időn belül megy tönkre.
    Nézzd meg az amerikai piacon vett iphone-okat és a magyar piacon vásároltakat. Utóbbiaknak a wifije megy tönkre, kopnak, esnek szét, hullanak a gombjaik.
  • god25
    #1
    Kíváncsi lennék, hogy hova kerülnek az odahajigált tesztkészülékek? Bezúzzák őket vagy vissza a díszcsomagolásba? A zsugori foxconn biztos nem adja oda a dolgozóinak.