Prison Architect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha egy cellába több embert akarsz rakni akkor az a dormitory
A canteennel meg az lehet a baj hogy véletlenül behúztad a kitchenbe,nem? mert a canteen "N" betűje már a kitchenben van,ahova csak staff ajtón lehet bemenni,csekkold hogy helyes e a szoba kijelölés
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.19. 14:51:13
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kép (jobb fent a kitörölt holding cell, a bunk bed-es a sima, és lent van a szerintem simán megközelíthető kantin):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.19. 14:41:54
Mióta megépítettem a börtönömet azóta a Danger Level mindig magas és a Safety Needs kritikus. A pc-s verzióval ilyen gondom nem volt, de itt képtelen vagyok ezt megoldani, emiatt kb 2 naponta van börtönlázadás. Valami ötlet erre? 35 őr van 5 kutyás őrrel, járőrútvonalon és börtönblokk védelmen is.
A halál csupán a kezdet...
újrakezdtem a játékot, egy alap küldetést csinálok melynek része hogy építsek egy cellát, megcsinálom berendezem rendesen, de nem adja meg a jutalmat, a többi feladat már világos szürkével van ezt pedig olyan mintha nem érzékelni.
!Forza Ferrari!
Kifejlesztettem a bürokrácia alatt a kivégzéseket. Csináltam death row only lerekesztett részt udvarral. Az infó is azt mondja, hogy holnap jön 1 halálsoros rab, de amikor beér a busz, csak másmilyenek vannak rajta, a death row-os meg valahogy mindig elfelejt jönni.
Mi miatt lehet ez?
nem volt körbekerítve a börtön simán meg bírtak volna szökni a rabok azért írta 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nektek is kifagy a "scenario" legvégén?
Nekem eddig nem nagyon sikerült, és ha jött 1-2 magas szintű, mindenkit megöltek 😄
#123 - Találtam is egy room planner modot.
Zorro: tervezés közben nézegesd az épülettípusokat (Rooms), az többnyire segít eszedbe juttatni hogy mit is akartál még. Persze kísérletezgetni azért kell. 😊
Nekem ami hiányik, hogy a megtervezett épületekhez nem lehet hozzárendelni cimkéket, hogy pl ez lesz az étkező, ez lesz az udvar, stb.
Zorro, azzal szó szerint csak berajzolni tudod. Arra viszont nagyon jó. Alaprajz. Meg tudod tervezni az egészet, mielőtt lebetonoznád. Láthatod hogy hogy fog kinézni, mi hol lesz. Én mindig használom.
More info + video
5 "fejezet" (a campaign-ban), escape mode, 26 nyelv - és remélem rengeteg bugfix.
Más is fel van hypeolva, vagy csak én? 😄
Este 7-től az új verzió tölthető!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De abból a szempontból meg mindegy, hogy úgyis minden játék félkészen jelenik meg, csak van, amelyik Greenlighton, bevallottan félkészen, más meg csak sunyin, késznek hazudva... 😛
De őszintén sok fejlődést nem látok a játékon azóta, hogy ide írtam... Lett valami új cucc, őrtorony, működő villamosszék, ilyesmi?
Az elején még bőven elég az 1 szakács,de később több rab esetében már el fog havazni,mosogatással mindennel.
Még jó hogy a rabokat be lehet fogni mosogatni a későbbiekben 😊
Amúgy wiki szerint 1 Serving Table: 2 Fridges, 2 Sinks, 4 Cookers, 4 Cooks elég 64 rabhoz
Torrenten demó van fenn? Milyen aljasság már ez? 😄 😛