PayPal-konkurenst tervez a Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg ezt hívják piaci versenynek. Legalább a paypalnak sem lesznek elszállva az átváltási díjai.
Utoljára akkor figyeltem amikor telefont vettem kb 220 dollárért. Azóta se, szóval nem vagyok képben ezügybe. Biztos hogy kartellezni fog, máshogyan nem is kerülhetne ilyen bizniszbe a "fészbúk" .
jo a konkurencia ha nem kartelleznek nézted már milyen átváltási dijai vannak a paypalnak?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Jó...akkor darabolják föl a guglit meg ezt a mocsok céget is...a f.sz kivan már azzal hogy ha egy online cégnek jól megy a szekér-akkor mindjárt az egész világot meg akarják hódítani. Majd ezt is vírus szerûen fogják terjeszteni, a paypal úgy jó ahogy van-nem kell neki konkurencia. Fosbúkéknak meg gugliéknak semmi sem elég? (bocsi de ez kikivánkozott belûlem ) 😄
"Újabb területen vetné meg a lábát a világ legnépszerûbb közösség oldala."
Na mert az eddigi lépéseik olyan sikeresek voltak új területek meghódítására...
Na mert az eddigi lépéseik olyan sikeresek voltak új területek meghódítására...
szóval már azt is naplózni akarják, hogy mire költöd a pénzed. na nem minta kétségeim lennének afelõl, hogy a paypal elsõ szóra nem adná ki ugyan ezeket az adatokat.