7
-
szabolacika #7 Steam-en már elérhető mint korai hozzáférésű játék, és ha minden igaz magyar nyelvet is lehet választani benne.
http://store.steampowered.com/app/238750/ -
KopaszIsten #6 Játszottam a VI-VIII részekkel, lehet kipróbálom majd ezt is (miután kijött hozzá a magyarítás). Mindenesetre indokolatlannak tartom ezt a fajta irányítási rendszert. Az általam ismert M&M részek már nem ezt használták. -
Cassell #5 Öcsém te még helyesen írni sem tudsz, nem hogy értelmesen hozzászólni, neked az ilyen játék nem való, maradj a Mariocartnál.. -
#4 A játék azoknak készült, akik a retro hangulatot szeretnék látni keverve újszerűbb grafikával. Nem feltétlenül kell mindennek Skyrim grafika. Szó se róla a Skyrim szabad mozgása is csak sokszor illúzió, mert pl. valódi harcrendszer nem nagyon van benne. Én eddig egy RPG-t láttam, amiben valóban ötvözték jól az ügyességi elemeket, ez a Risen első része volt.
Ez nem gagyi. Szándékosan készült ilyennek. Kövezettek meg, de szerintem a játék készítés egyszerre művészet és absztrakció, adott esetben tisztelgés az elődök előtt is. -
#3 istenen, de gagyi -.-' -
KopaszIsten #2 Én úgy láttam a videón, hogy négyzetesen lehet mozogni és 90 fokot fordulni. :((( -
Loverman #1 legend of grimrock 2...