9
-
LaFleur93 #9 Na ez egy fasza kis film volt, végre Michael Bay csinált egy jó kis igaz történetet a sok gagyi Transformerszezés után.
http://cinemaaudio.blogspot.hu/2013/09/michael-bay-transformers-szikla.html
-
Yutani #8 Közepes, de nem súlytalan film. -
KopaszIsten #7 Nem működik az előzetes link! -
#6 Eredeti hanggal. Tetszett. -
AZTA #5 Nem tudom mit kell ezen rugózni hogy megtörtént eseményeken alapul a film... üdv a való világban. Ettől messze sokkal durvább dolgok is megtörténtek már. Simán jó film egynek, legalább az 50 kilós kockák is látnak konditermet. :_D -
#4 Én szerencsére eredeti hanggal néztem a MOM-ban, így elég jónak értékelem, nekem kifejezetten tetszett. Abszolút nem egy klisés, klasszikus stílusú film.
A legmegdöbbentőbb az egészben az, hogy tényleg valós történeten alapul, akiket a filmben megformálnak, valóban ilyenek voltak vagy legalább is nagyon hasonlóak. Anno készült erről egy dokumentumfilm is, talán a discoveryn vagy a spektrumon ment még régebben. -
#3 Összességében jól sikerült film, bár számomra a főszereplők mérhetetlen sötétsége és a sztori valóságérzete beárnyékolta az egyébként szórakoztató poénokat...akik lazábban tudják venni, azoknak esélyesen még jobban fog tetszeni. :) -
#2 2 gyilkosság között ők is ezt kérdezik -
jawarider2 #1 Képeket elnézve egy dolog jutott eszembe : Gyúrunk ?