8
-
#8 Milyen oldal az? -
cateran #7 "A francia képregény film témáról jut eszembe, a Bourne széria az a XIII c. képregény átdolgozása? :D"
Nem, Ludlum (Robert Ludlum) konyvadaptacio. A XIII viszont ezen (is) alapul (a konyv 1980-ban jelent meg, a kepregeny meg 1984-ben) -
Inquisitor #6 "Europaban biztos nem lesz moziban, ..."
Egy fenét nem, nem azért van nemzetközi stábja, hogy csak Ázsiában mutogassák.
Amúgy érdekes, hogy itt senki szerint nem várt, a kedvenc magyar oldalamon, meg kb. 2 hetente feljön témának, utoljára azt dobta fel valaki, hogy az Elysium okozta csalódás után lehet EZ lesz az év sci-fi filmje.
A francia képregény film témáról jut eszembe, a Bourne széria az a XIII c. képregény átdolgozása? :D -
#5 Hozzánk legközelebb jelen állás szerint Franciaországbanban mutatják be, mivel ez egy francia képregényből készült. De én pl. nem vártam, a képregényt sem ismerem, és a sikertől sem vagyok ledöbbenve.
Furcsálltam is a cikk címét, hogy mit akar ez a sügér, a Red 2-őt már bemutatták, de döbbenetes sikerről szó sincs, a Ha/Ver 2 még nem jött meg, más képregényfilm pedig nincs mostanában, pláne ami olyan sok embert érdekelne. Várható nézőszám alapján úgyis a Thor 2 számít a legjobban vártnak. -
god25 #4 Ez egy ázsiai oldal. De még itt sincs fent. :( -
hzolika #3 Mar ha az olyan konnyu lenne...
Europaban biztos nem lesz moziban, ugyhogy ha valaki tud torrent linket, az megoszthatna :) -
kalapos01 #2 Ha ennyire izgat a válasz, akkor nézd meg. El van magyarázva a filmben. -
hzolika #1 Hááát, öööö, izé...
Miert kell a vonatnak a vilag korul kozlekednie? Miert nem allnak meg valahol es epitenek ki egy varost? Ez eleg baromsagnak hangzik igy...
Es amugy melyik bolygon volt ez a legjobban vart kepregenyfilm, Viktor?