8
-
rolika #8 Én ezt frankón végiggondoltam, és nincs is fb-accountom. Azt a két embert, akit engedélyeznék, még fejben is tudom tartani :-) -
csimmasz #7 En ezt ugy oldom meg hogy föl sem megyek a face re.
Hogy akkor minek van accountom?
1. Mert ceges oldalakat fenntartok, bar nem sok haszna van.
2. Mert sok kretént könyebb azon a szaron elérni mint akár skype on vagy telefonon, nem viccelek.
-
OGMontana #6 Látom szövegértés még mindig nem megy. A 250 ismerősből 30 mióta mindenki? A többi 220 ismerős nem is ember, mert ők nem posztolják ki a szemetet? -
pasi29uk #5 A 250/30 az nem mindenki ;)
1, játék felkéréseket tiltom és azokat sem személy, hanem programnév alapján, így elkerülöm, hogy esetleg más ajánlja.
Illetve 2, azokat a jellemzően vicces képeket mutogató oldalakat melyek likehoz kötik, hogy megnézd mit is szeretsz... hiszen teljesen abszurd dologra kérnek.
-
Sajátvéleményem #4 Kedves daninet!
Akkor mi a fenének vagy a faszbukkon?- ha mindenkit letiltasz.
Nekem csak két ismerősöm van, és abból az egyik én magam vagyok
-
pasi29uk #3 Végre egy ember aki felfedezte, hogyan lehet a számára nem tetsző vagy érdektelen infót szűrni! -
Treviz #2 Nagyjából ugyanez, csak én a vicces képeket szeretem. -
daninet #1 250 körüli "ismerősöm" van facebook-on, de kb 30 van akit látok az üzenőfalon, mindenkit letiltottam már :)
szintén kizáró tényező nálam pl.:
-jóreggelt/jóéjt köszöngető gyökerek
-angol idézeteket posztolók (nem tudnak igazából angolul)
-angolul posztolók (mert van 2 külföldi ismerősük, ők nagyon international-ek)
-"vicces" facebook oldalak posztjait megosztók
-az újszülött gyereküket posztoló akit a szülőkön/nagyszülőkön kívül egy képnél tovább senkit nem érdekel, de kell még 100 ahogy folyik a nyála
-egymás seggét nyalók (jajj de jó volt ma/úgy szeretlek bébibogyó/imádlak)
-"F@szom kivan ne kérdezzétek miért" emberek
-instagram képeket posztolók
-indokolatlan hashtag használók
-hoaxokat továbbítók
azt hiszem ennyi. :)