Érdeklik a közönséget az eredeti scifik?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy remek, de valóban nem olyan film, amit mindenki értékelni tud - nyilván nem jelent semmit, de az azért nem semmit, hogy egy scifit Oscarra jelöltek. De te is fórumita vagy, nem látott élõben, szóval le vagy ejtve.
Szerintem kifejezetten érdekes és jó film volt. Persze én sem fogom sokszor megnézni az biztos.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
@gulyasa: én megnéztem az utolsó fél órát, mert az ért valamit. a többi valóban totál felejthetõ.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
olyan lehetõség miért nincs a szavazásnál, hogy "egyik sem"?
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"saját ötletbõl készült scifi"
Nem szabad ám mindent elhinni a reklámozóknak. Pláne, hogy a D9 "eredetisége" az ÁVÁTÁR "eredetiségével" vetekszik.
Több könyvet kellene olvasni, több régi filmet kellene nézni.
(A D9 egy kínzással ért fel; fórumokon kívül élõ emberrel nem találkoztam, aki az elmúlt években újranézte.)
Nem szabad ám mindent elhinni a reklámozóknak. Pláne, hogy a D9 "eredetisége" az ÁVÁTÁR "eredetiségével" vetekszik.
Több könyvet kellene olvasni, több régi filmet kellene nézni.
(A D9 egy kínzással ért fel; fórumokon kívül élõ emberrel nem találkoztam, aki az elmúlt években újranézte.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
← ElőzőOldal 2 / 2