A StarCraft 2 kikerült az MLG Columbus bajnokságból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azzal, hogy régi (a Starcraft 1 még régibb, na és? 😊) pl. a Warhammer: Mark of Chaos semmit nem veszít az értékébõl, szerintem még ma i szemmel is képrázatos a grafikája és hát ugye, mint ahogy mondtam, stratégia, ellentétben pl. a Starcraft 2-vel 😊
Ezen kár vitázni, mert a stratégia tényleg arról szól, hogy meglévõ hadtesteket helyezel el a hadszíntéren, mozgatod õket és a lehetõ legelõnyösebben felhasználva semmisíted meg velük az ellenséget, nem arról, hogy aranyból, kristályból, buznyákból, stb. egységeket képzel ki és küldöd õket folyamatosan a darálóba.
Lényegében azonban egyetértünk, én nem pocskondiázni jöttem, csupán a véleményemet írtam le. Ugye szabad? 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ugyanis 1v1 vagy teamjatekban,
ez kiegyensujozottab jatek volt, minden masnal.
(Mondom en aki csak strategiat jatszik immar 16 eve.)
Egyre tobben jatszak a LOL-t is azsiaban.
- emellet europa es amerika is nagyon lefedett.
Nemregiben inditottak: orosz, torok, stb. vagy 8-10 uj szervert vilagszerte.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Hol? Évente jó ha 4-5 megjelenik abból 0-1 ami normális.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amúgy meg nemes dolog a régi játékokat dicsõíteni, lásd eredeti Warhammer, vagy épp az Age of Empires, de a StarCraft féle balansz és miegymás... nos az picit más téma. Lehet itt amúgy szidni a Blizzardot, de tulajdonképen 15 éve pocskondiázzák a céget és akárhogy is nézem, a Diablo 3-at leszámítva (meg a Pandákat) nem szolgáltak rá (egyesek meg ezeket is kajálják). SC2 kiegészítõi meg 3 évente jelennek meg, 9500 Ft-ért megvehetõ volt a HOTS, és amiket adott, háááát... nem kevés anyag van benne.
Ezt viszont csak az tudja aki játssza. Aki nem, az meg ide jön és pocskondiázza 😊
Azokkal értek egyet akik úgy látják, hogy a Blizzard nagyon elhúzott a kommersz tartalom irányába, a lejtmenet szerintem a Diablo 2 óta tart (amit a Warcraft 3 tudott csak megtörni, legalábbis nálam).
Egyébként a stratégiákkal (amik ugye nem is stratégiák, csupán "csapatmenedzselõs" játékok) Dunát lehet rekeszteni, eredeti ötlet szinte zéró a mûfajban. Persze tudom, újszülöttnek minden vicc új és "erre van igény". Na persze.
Ha valaki valódi stratégiát akar, próbálja ki az eredeti Warhammer (tehát nem a 40k) valamelyik részét.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sok játékos örülne, ha minden kiegészítõ annyi újdonságot tartalmazna, mint a HotS. RTS fronton amúgy is szûkös a kínálat. Gyakorlatilag 2-3 cím van csak. De azok se igazán versenyeznek egymással, mert eltérõ stílusúak.
De oké, úgysem tudlak meggyõzni, zsigerbõl jön ez sokaknál, tudom én.. hagyjuk is.
A szürkehályog baromságodhoz meg már inkább nem is szólok hozzá. Nagyon úgy jött le, hogy szerinted mindenki hülye csak te nem...
Azért ez messze nem így van és nem igaz.
A 3 kampány egyben kellene, hogy legyen, messze nem annyira tartalmas, hogy ezt 3 részre kell osztani persze a protosok-ról nem tudok nyilatkozni de az emberek és zergek alapján mondom ezt. Másrészt szerintem már a Blizz ezzel a lassú fejlesztéssel egy kicsit marketinggel is, legalábbis én úgy érzem.
Szerintem ezen a képen a jobb szélsõ ami leginkább ráillik a Starcraft 2-re.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami tényleg egyedül gond lehet, hogy drágán adják a játékot. De ez meg nem a Blizzard hibája, mert amióta nem Blizzard a Blizzard (hanem Activision-Blizzard; vagy a Vivendi fejõstehene); azóta van ez az elszállt árazás. Talán majd most, hogy függetlenedtek a Vivenditõl...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n