18
 • CybeRick
  #18
 • CybeRick
  #17
  Nagy jövője lehet a Tizen-nek. Ez az a rendszer amit anno a Nokia, Intel, NEC, Samsung életre hívott MeeGo néven. Majd miután többen kiváltak a Nokiával az élen (MS nyomására), a Samsung egy saját linux alapú rendszerhez jutott. A segítségével idővel függetlenítheti magát a Google féle Androidtól. Ennek az előnyei beláthatatlanok.
 • zola2000
  #16
  A cikkhez meg annyit: Most van egy Google android, egy windows phone, firefox os: mindegyik amerikai cég amik egymásól pár kilóméterre vannak a szilícium völgyben, lehet hogy az ezektől való függés csökkentése jogos egy koreai cégtől.

  Az amerikai megfigyelési botrányok után meg sejtem hogy miért ment tönkre az összes nem amerikai mobil oprendszer (symbian, blackberry), remélem most a Samsung jobban vigyáz, hogy legyen egy nem amerikai oprendszerünk!
 • zola2000
  #15
  Bár én úgy oldom meg, hogy van egy alap 20ezer forintos android telefonom, amivel meg tudom osztani a netet a táblával ami a nagyobb kép miatt multimédiára még jobb is, mint egy ilyen 200ks telefon, táska meg szinte mindig nálam abban elfér a kis tablet.
 • zola2000
  #14
  Olyan szempontból jogos, hogy a HW kb ugyanolyan, csak a kijelzők között van 2 coll különbség, meg a telefon rész, aztán mégis sokszorosan drágább a samsung mint a nexus.
 • cateran
  #13
  Zsenialis osszehasonlitas....1 atomos netbook meg a Nexus 7-esnel is olcsobb, 1 abakusz meg aztan....istenem, de hulye vagy :D
 • errorista
  #12
  ,,Inkabb a firefoxos os miatt sirnatok, ez a bada leváltasára készült és csak Samu telokon lesz"

  jelenleg kapható ZTE, alcatel és geeksphone fxOS-sal + a SONY ígért még rókás telefont. Én nem aggódnék miatta. (bár samu-n nem hiszem, hogy lenne).

  Én a vendor független rendszereket várom hogy beérjenek, mit nekem tizen, ubuntu, fxOS, sailfishOS ha majd lesz hackelhető Nemo Mobile
 • errorista
  #11
  Azt ugye vágod hogy az ios/android/wp8/bb10/asha -n kívül mindegyik linux kompatibilis?
 • Robbantó1
  #10
  Meg ha itt a jó kis android meg IOS,akkor minek több? Ez a kettő nagyon jó lett mostanra! Samsugnak meg az androiddal megy legjobban a piaca!
 • Robbantó1
  #9
  Samsung a legjobb!!! A maga tefjölös doboz minőségű anyaghasználatával...
  Na jó szerintem is szarok,gagyi műanyag túlárazott is.Érdekes a nexus 7 ami tablet sokkal olcsóbb mint egy S4.Míg az új 2013-as nexus 7 50.000Ft Addig a samsung akár 200.000Ft is lehet. Egyébként a nexus 10-el is így volt! Samsunghoz került erre mi lett? Túlárazott kutyának nem kell.
 • tomcsa4
  #8
  A Bada miatt sírsz? Az csak egy próba volt. SGS3 (anno 160-200 ezres telefon volt, még pedig tavaly nyáron) és az utolsó OS rá a 4.1.2. Na ezt kapd ki. Az én Nexus 7-esemen már javában a 4.3 virít. Öcsém kaparja a falat.

  A Samsung leszarja a vásárlókat, a fejlesztőket. Kényszeríti, hogy az emberek össze-vissza vásárolják a mobiljaikat. Nézd meg a vaterát. Galaxy S3 (SGS3) telefonokból rahedli van 60-70 ezerért függetlenül is!! Pont ezért, mert vakvágány lett.
 • bmw
  #7
  A samsung megrohadhat ott ahol gondolom...
  Paromnak kb 2 eve ( ha jol emlekszem ) vettunk egy wave2-es telot erre a badat dobtak, hat gratula a samsungnak az emberek leszarasaval kapcsolatban...
  Soha semmilyen samsungot nem fogok vasarolni az mar biztos..
 • csimmasz
  #6
  Amikor csak egy van mint a Win esetében mindenki sír jogosan hogy a felhadználók ki vannak szolgáltatva a gyartó kénye kedvének, most van. Két komoly op meg három kevésbé ebből az egyiket most maskepp hivják, ez mért gond?
  Inkabb a firefoxos os miatt sirnatok, ez a bada leváltasára készült és csak Samu telokon lesz, ha sokat eladnnak majd a fejlesztők szépen arra is írnak programokat, ha nem akkor majd kikopik a rendszer.
  Én örülök annak ha van választék, nem vagyok kényszerítve mint a pc- vonalon.
 • Attilawap
  #5
  Ne szidd a Symbian-t. Erőforrás-takarékoskodás szempontjából simán veri az Android-ot vagy a IOS-t, csak egy baj van vele: valami barom kitalálta, hogy nem életképes, és a többi ember (birka módjára) ezt kezdte el hajtogatni és ezért szorult ki a piacról.
 • Robbantó1
  #4
  Nem azért,de a telefonoknak ez lesz a végük de most komolyan! Mindenki csinál 75816 féle oprendszert telókra,amire persze egy alkalmazást vagy játékot külön rá kell optimizálni + az adott telefonra.
  Így is néztem egyszer egy Gameloftos videót (telefonokra gyárt eszméletlen jó játékokat lásd: Modern Combat 3 vagy 4) ahol elmondták hogy így sem lehet már lépést tartani szinte a telefonokkal mivel ugye rá kell optimizálni az adott oprendszerre,+ az adott telefonra (tehát kijelző,proci stb...) Erre nem,sok embernek nem elég mert mindenki sajátot akar -_-" Hülye emberi mentalitás ez.
  Samsungot meg végkép nem értem,hisz ő az első okostelefon gyártó akkor meg mit sír a pofája?! Az lesz ennek is a vége mint pl a Simbiannak vagy minek,szépen megy a kukába :)
 • MsUser
  #3
  Egyébként tényleg, csinálni kellene egy HUSZANT az mégis csak nagyobb OP lenne!
 • MsUser
  #2
  Legalább kivonulhat a mobil piacról.
  Pedig jó gyártó, de valami elmebeteg profitorientált szakember kitalálta hogy nekik ez létfontosságú. :)
 • lamer the true
  #1
  Elég lesz már. Én is csinálok mobil operációs rendszert hátha a nyomorult fejlesztőknek lesz kedvük +1-re fejleszteni.