7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán Alpha15 táján talán a random generált pálya generálási hibákat, de már nagyon régen volt. Esetleg a mások által jelentett bugokat megerősítettem.
Mióta Undead Legacy moddal játszom és az fut a szerveren annak a fórumát olvasom csak és oda jelentek és ezekre mindig jön visszajelzés a vanilla játékot most nem követem már legalább bő fél éve.
Anno mindig kértem mikor experimentalt futtattunk, hogy jelezzék azok akik találnak hibát mert így segíthetjük a fejlesztést. Aztán csak ide írtak emberek, de a hivatalos fórumba nem. Na én meg nem vagyok tolmács és mediátor se, hogy továbbítsak ilyeneket.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hát mióta én megvettem: minibike, elektromosság, blokkok rendszerét kétszer átdolgozták legalább, craftolási rendszert, xp rendszert, workbench, cement mixer stb..., stealth system, kereskedők, küldetések...
Jönnek a járművek, banditák, story felépítésű házak
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
attól, hogy valaki nincs tisztában mindennel az még nem jelenti azt, hogy hülye lenne.
a hibákból van ami még megvan, de a legtöbbjét mára már javították. stabilitásban dettó. a kérdés az, hogy együtt lehet-e élni vele? ha valóban foglalkozol informatikával, akkor tudhatnád, hogy ez nem egy tökéletességről szóló szakma. ennek fényében tényleg nagyon szánalmas dolognak tartom, hogy "hozzáértő" emberek fikáznak alpha státusban lévő early access termékeket mert van benne hiba. ez már tényleg a trollkodás kategória. kb. olyan mintha a programozótól elvárnánk, hogy elsőre a 0-ás verzióban is tökéletesen kódoljon. ez lehetetlen. a steam-en valóban vannak alkalmazásra alkalmatlan alkalmazások. törlik is őket rendesen, de a 7dtd messze nem az a kategória. most már lehet vele 24 órában is jól játszani elszállás nélkül. szinte lagmentes szervert is lehet csinálni, megvan a módja, de nem lehet bárkit beengedni oda. most már a memória sem szivárog olyan módon mint régebben. a modok is sokkal stabilabbak mint pl. a 16.3-nál is volt. nekem fut szerverem az experimental recipes mod-al, és a menü megnyitáson kívül tök jól megy. pedig ez a mod tele van hibával, és akkora az erőforrásigénye, hogy nincs hozzá gép. mi megcsináltuk, saját hálózatról megy mert szolgáltató nem tudta biztosítani a játékhoz a feltételeket, és nem lehet 32-es ping felett fellépni. kicsit brutál, de 7-8 felhasználóig jól működik 20km-es random gennel. viszont a szervere egy 7820x-es 4.6ghz-es 32gb quad ch-es gépezet 1500-as ssd-el.
Nekem magával a játékkal nincs gondom, tudom, hogy mik a hibái ezért eleve úgy állok hozzá. Nekem nem volt benne annyi érdekesség már, hogy újra és újra elkezdjem az egészet elölről. 2x vagy 3x csináltam ezt, aztán már uncsi lett. Pár modot is kipróbáltam és uncsi lett...nekem ezzel van bajom, azért nem játszok már vele.
ja és még azért sem, mert borsódzik a hátam meg majdnem infarktust kapok mikor egyszer csak a hátam mögül elkezd valami hörögni...😄DD
de másnak meg annyira bejön, hogy több száz órára leköti és igazából ez a lényeg. Mondjuk Random sem azért játszik vele, ha jól tudom - de majd kijavít ha nem így van - mert imád zombikat ölni, hanem azért, mert nagyon tetszik neki az építési és a kraftolási rendszere (bár ehhez is mod kellett, de ez most mindegy) 😊
The Matrix has you...
Hát haver...
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.04.13. 12:25:25
Nálam ki lehet találni, hány éves is vagyok, szóval 24 éve foglalkozom informatikával és azért nem a kávéfőzőn vagy a mosógéppel játszom. A Windowsom is eredeti. Ergó nem kéne kioktatni, a másik dolog, 2031 óra után egy bugot nem vettél észre, ezen csodálkozom. Norbinak vannak videói csak abból nem tudom mennyi bugot lehetne a fejlesztőknek elküldeni...mikor közösen is játszottunk. Az igazság említése trollkodásnak minősül szerinted, akkor valóban trollkodom.
Örülök neki, hogy neked jó géped van és van rá pénzed, de úgye nem gondolod, hogy 1080—as kártyára telik mindenkinek? A másik meg az, h a 7 days to die miatt vennék új kártyát? LOL
A Windowsról meg annyit, hogy nekem eredeti a Microsoft oldaláról letöltve.
Na persze, mindenki hibás, hogy nincs normális gépe, vagy eredeti Windowsa, de készítők nem. Szerintem ne légy már elfogult lépj ki a fényre és tekints ki a nagyvilágra!
Amúgy szerintem nem kellene már ezekkel a baromságokkal szétoffolnod a fórumot. elég sok játékra lehet írni, hogy így hibás meg úgy hibás, de early access-ben alpha verziókra elég sportszerűtlen főleg, hogy megfelelően vagy tájékoztatva. ráadásul egy kicsit értetlenkedem a "sok bug" felett. ugyanis én például teljesen jól tudok ezzel a játékkal játszani. van hozzá megfelelő gépem, nem féregrágta a windows-om, nincs mindenféle szir-szar feltelepítve, stb. ha reggel elindítom a játékot, este még ugyanúgy tudok vele játszani kilépés nélkül. olyan gépen ami 24 órában fut, sohasincs újraindítva. csak időnként (kb. havonta) a frissítő szokta ezt megtenni. inkább az lehet, hogy túlságosan unod már magad, és/vagy egyszerűen csak trollkodsz.😊
@Nortbertboy: anno valamelyik akció keretében kb. 4000ft körül vettem meg 2 licenszet. azóta a steam szerint belevágtam 2131 órát és még a mai napig jól elvagyok benne. abszolúte nem nevezném pénztemetőnek.😄DD
kicsit pozitívabban: "nem azt kell mondani, hogy a francba nem áll fel, hanem azt, hogy nézd már milyen szépen lóg."
The Matrix has you...
Egy hónapig játszottam aktívan a játékkal, jó is volt. Élveztem, de az a sok lag, fps drop. Már a gépem hibájára kezdetem gyanakodni. Elkezdetem más játékokkal is játszani, akkor jöttem rá, nem a gépem szar hanem a játék. Nem is kicsit...
Lassan a hivatalos fórumra is beírok. Lehet védeni a játékot kardoskodni mellette! Nekem van legalább 15-20 korai hozzáférésű játékom, egysem akkora fos mint ez.
Egy szónak is száz a vége aki védi ezt a trágyát vegye már a fáradságot és nézze meg milyen állapotban vannak a korai hozzáférésű játékok ehhez képest. Vagy törtbe próbálja ki vagy pénz visszatérítés kereteiben. Ha ezt megtette lehet reálisan véleményt alkotni.
A Die young játék utolsó patche után olyan lagok voltak, fps droppok, de 1 napra rá jött egy gyors javítás és eltűnt az összes hiba. Igaz így is optimalizálatlan, de ezerszer jobb ennél!
Itt miért nem lehet ilyent csinálni? Az csak duma, hogy akkor wipe kell minden esetben. Több mint 3 éve játszom korai hozzáférésű játékokkal, szóval láttam már sok mindent.
7 days to die egy pénz temető,ez van!
két kezemen nem tudnám felsorolni hány olyan játékot vettem amit kb azóta sem játszottam 😊
Még egyszer mondom, nem vagy átverve. Félkész játék, ami tele van hibával, a Te dolgod az, hogy segítsd a fejlesztőket, hogy ebből legyen is valamikor GOLD szintű kiadás. Hogy ez mikor lesz nincs sehol se leírva...
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.04.13. 09:20:13
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.04.13. 09:14:47
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.04.13. 09:04:52
Kicsit túl rajongjátok ezt a játékot, igazatok is van, részben. Egyfelől biztos vagyok benne a bugokat leírták már mások, azt orvosolhatták volna már javítás illetve angolosan kifejezve "patch" formájában.
A bibi és személyes véleményem ott kezdődik, hogy ezért pénzt kértek és valljuk be 23-24 euró, azért nem kis pénz nem kész termékért.
Erre az informatikában vannak lehetőségek nagy rendszereket is adnak ingyen, vagy ott van a zárt béta és nyílt béta lehetőség is. És ez lenne a becsületes útja módja. Előre eddig nekem semmiért nem fizettek, csak mikor a kész munkát átadtam.
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.04.13. 08:49:04
Alpha verziós a játék, fogadjuk el! Bugos, optimalizálatlan, nem tudom miért kell ezt havonta lejátszani. A béta verzió után lehet majd panaszkodni inkább. De volt olyan végleges játék amiben nem volt tartalom, pedig hogy istenítették. Az is valami survivor űrben túlélős volt.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
szerk:Szerintem olvasd el mégegyszer amit írtam.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.04.12. 14:51:20
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_szoftverkiad%C3%A1s_%C3%A9letciklusa
Vita lezárva!
szerk:legjobb lett volna ha ki se adják addig szerintem amíg el nem készül teljesen.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.04.12. 13:59:33
hmm, F1? azt szeretem nézni TV-ben...lehet kipróbálom..köszi a tippet 😊
on:
The Matrix has you...
Mit is mondjak, legutóbb határozottan élveztem az F1 2015-öt, főleg hogy lealáztam a néger gyereket <#hehe>#hehe>, akkor megvettem az autó szerelő szimulátort, határozottan jó vele játszani, mert elgondolkozol benne, hogy is szereld szét az autót és hogy tudod az adott alkatrészt kicserélni. Meg néha tolom Funszerveren a Rustot, azon már nem égek ki, valahogy elfogadtam mikor balf@sz vagyok, meg sok a csíter és az addolós admin, ezért megyek csak funszerverre ahol nincs mit veszteni. De mostanság az élet ad annyi dolgot, meg közeledik a tavasz és a nyár, hogy lehet jobban járok ha nem is ülök majd a gép elé. <#hawaii>#hawaii><#rolleyes>#rolleyes><#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
Sorolj már fel pár játékot, mert az engem is érdekelne, hogy mivel lehet tényleg kikapcsolódni és nem falbaszódni egy-egy bugon vagy bármi máson...
Nekem eléggé leszűkült a játszható játékok száma, konkrétan 2-3 van amivel rendszeresen szoktam játszani illetve némelyik nagyobb nevet kipróbálom, de nem sokáig kötnek már le sajnos...mondjuk Far Cry 5-öt ki se fogom próbálni, elég volt streamen nézni...
Most WOT ami megy Nálam legtöbbet illetve amolyan tényleg kikapcsolódás az NBA2k18, de az is már azért jó, mert majdnem fullos a karakterem benne, így már azért jóval könnyebb játszani, de az eleje az marha nagy erőfeszítés és idegbetegség volt, több okból kifolyólag. Mára már inkább szórakoztat szerencsére 😊
ON.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.04.12. 09:14:43
Időnként miért nem nyit ki a kereskedő, napközben? (eddig 2x megcsinálta vedlem hogy odamegyek és zárva)