7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

How about some changes in the last week:

Fall damage improvements.
Zombies dig better.
Vultures got tweaked.
Barbed wire was improved.
Zombies jump with more variety.
Spiders can now get to you better.
Cops vomit when they should and don't send extra spit to the north.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vedd vissza a textúra méretet a beállításokban half-size-re,árnyékot kapcsold ki,máris nem zabál annyit.Egyébként ajánlották nekem anno a MemoryImpoveMaster nevü programot,igaz már nem kell használnom,abban be lehet állítani hogy milyen időközönként pucolja a memóriát.Mondjuk idegesitő is volt néha,mert mikor pucolta 3 percenként a háttérben,a játékon belül pici lagg is volt.Ma már nincs rá szükségem a 16gb ram,és 4 gb videóram mellett,de mondom a textúraméretet kell lejebb venni,és máris csodálatosan fog futni a játék.
itt a link hozzá:
https://www.memoryimprovemaster.com/

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.10.31. 22:53:27

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Marfy
Rák, 44 éves volt 😞.

lipovics
Respect és mély szomorúság. Eddig nem ismertem, most találtam rá a csatornájára, 4 hónapja nem töltött fel semmit.
Lehet tudni, hogy mi volt a betegsége? A hangja alapján elég fiatalnak tűnik 😞
Marfy
Hali!
Létezik valami megoldás erre a memória zabálásra? Folyamatosan 1 óra játék után már 10GB foglal a játék majd egyszer csak kifagy és kilép az asztalra. Úgyhogy 40-50 percenként újra szoktam indítani, máskülönben túlcsordul és kifagy.

Random_
Ja igen! Számomra ma derült ki, hogy a builder valójában boulder. 😊 Szóval ennyiben más a lenti bejegyzésem, de egyébként remélem a lényeget értitek. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Nagyon jó ember volt és rettentően hiányozni fog egy ilyen ember a közösségből. Régóta betegeskedett, de az utolsó időkig játszott. Mindenkinek segített, nagyon normálisan állt még a legproblémásabb játékosokhoz is. Ahol ő játszott igazán jó közösségek alakultak ki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
A szerveremen mától respawnolnak a builderek és az autók. Kísérleti jellegű a bevezetése, ezért nem garantálom a tökéletes működést ez pár nap múlva derül ki.

Az autók esetében ha teljesen lebontod az autó a végén egy "levegő" blokk marad amit úgy tudsz a legjobban felfedezni, hogy a helyére nem tudsz elemet rakni. (lehet ezt a levegő blokkot idővel lecserélem más blokkra)

Builderek esetében csákánnyal szépen szétvered a követ melynek 3 szintje van. A szerveren ez kibővül egy 4. szinttel ami egy kicsi fűcsomó. Ez a fűcsomó 50000 erősséggel rendelkezik és ebből kifejlődik elvileg újra egy teljes builder. (nem teszteltem, hogy tudok-e "vetni" ilyen füvet, de érdemes lesz tesztelni)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez szomorú,bár én nem nagyon néztem a videóit,de akkor is elkeserítő ha valaki eltávozik közülünk.Nyugodjon békében!

FerencHuN
Sziasztok. Eszembejutott a nagy unalomban ,hogy egy "forgos" ház mellé felépitek egy ugyanolyat csak kicsit másképp. Sajnos közbe jött egy szomorú esemény ,sokunk által ismert és szeretet Redalin videós sajnos hosszú betegség után elhunyt.. Ezért kicsit átalakitva a felépitett épületet neki ajánlom fel. Csináltam róla videót akit érdekel nézze meg. Kösz. Nem kell likeolni nem az a cél.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Igen, én is akartam írni.

LOL!!! Egyszerre irtuk! D

Mostantól 3 napig 8.27 euro a játék!! Aki még nem vette meg az gyorsan csapjon le rá!! Felül a steam link a bannerban!

lipovics
Én vagyok Etniez, köszi a sok segítséget 😊
Oké amint látlak veszlek fel!
Marfy
Én is itt játszok Nigruskaja néven, majd vegyél fel friendbe.

Nagy project-be ne kezdj, hátha 1-2 hónap s itt az Alfa17...
Ja, elkezdtem Én is a szerón 😊
óóóóóó, hányszor volt ez már velem is.....meg, hogy kiraboltak az is hányszor.....
Az amúgyis megszűnik az alfa17-ben! Nerfelve lesz a hátizsák súlyra,és darabszámra is! Pont ezért fogják bevezetni hogy ne legyen nálad atomsok cucc.Mondjuk a betonkövekre kiváncsi leszek hogyan fog hatni az egész.Persze fejleszteni lehet majd a különböző stamina-erő párosokat,de mondjuk 100 reinforced concrete cipelése pont ellent fog mondani az egész kitalációnak.

Hát ez király!

Azéért ez kicsit kedvem szegte megmondom őszintén.
Mert mért ne pont akkor történne mikor atomsok fontos cucc van nálam?!
ja, van olyan is, hogy szétcsinálják<#wow3>
Igen, arra tévedhetett valaki, de nekem volt olyan, hogy a zombihad azon táncolt s mire odaértem, egyszerűen eltűnt. Senki nem volt akkor a szerveren, úgyhogy vagy egy bug tette és eltűnt vagy a pusztító volt a zombicsárdás 😊
nézzél körül még egyszer, hátha....az nem lehet, hogy valaki felvette? Mást nem tudok elképzelni. Illetve ritkán előfordul, hogy eltűnnek dolgok, bár ez a hiba leginkább a motorokat érintette
Épp ez az!Tudom hol volt, de ott nincs semmi. És pont egy nagy kincs után voltam. Kezdöként oriási fogással, 15.000 coin-nyi cuccal plusz az összes jó felszerelésemmel...
ha alapbeállítással megy a szerver, akkor nem. Viszont szívás olyan szempontból, hogy a térkép a legutoljára rajtad volt zsákot jelöli. Ha tudod hol haltál meg, akkor persze nincs baj, visszamész és ott lesz<#awink>
Hali!

Olyan kérdésem van, hogy ha meghalok, és újraéledés után újra meghalok, még mielőtt felszedtem volna a cuccom, akkor a cucc elvész?
Én a 7nights2die EU PVE szerveren játszom. egyedül vagyok magyar, jó lenne egy társ 😄 jó szeró barátságos mindenki. Ha valaki akar jöjjön, segítek, adok kezdő cuccokat. picit moddolt ami abban nyilvánul meg hogy nagy slotos storage boxok vannak meg 3 slotos forge, és 250 max LVL.
Utoljára szerkesztette: gilverto, 2018.10.25. 21:48:30
Random_
Ja lehet, de egyiknek se látom értelmét, átnevezem a vidiket mindenesetre és köszi az észrevételt! 😊

Gilmoor
kicsire nem adunk <#buck>

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Mindig azt írod hogy Nevezgane,de amúgy Navezgane a vidék neve.<#awink>

+1 <#levele>
Random_
A szerveremen elkezdtem egy sorozatot forgatni, bár kicsit lemaradásban vagyok, mert a videó a 13. napról szól és a szerver a 95. napnál tart, de akik most ismerkednek a játékkal annak nyújthat segítséget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#taps>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Úgy nyakon vágnám ezeket a készítőket....
Ha elfogy a RAM azt SSD-vel is megérzed, mert ott is lesznek szaggatások ha nem is akkorák mint HDD-nél.
Azért az SSD-t jobban szereti mint azt a rengeteg RAM-ot.... Mióta van még a 8 gb is elég lenne

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_
Na és még nem találkoztál a modokkal amit a játékhoz fejlesztettek. Ott a kütyük száma hatványozódik! 😊

A játék kiismeréséhez jó lesz most a kevés ember is akkor, párommal toljuk amúgy, szal nem vagyok egyedül. 😊
Sztem jó játék, egyelőre élvezzük, bár ez a sok összetevő ami van benne... Egyelőre még a bőség zavara van, de amúgy hosszú távon jobb is ez a sok kütyü, és elem...

Random_
Most pangás van, ha megjelenik az új alpha akkor 3-4 hónapig van pörgés aztán leül a lelkesedés.

A szerveremen lehet kísérletezni és mókázni akinek kedve van unaloműzésnek, de nagy életre nem kell számítani.

Random_
Nekem is GTX960 van a gépemben (ha jól emlékszem) i5-6600 és egy 8 gigás DDR4-es. Veszek még 8 giga ramot, bár nem lesz világmegváltás, de azért a játék szereti enni a ramot.

Félre kell most tenni amig kijön az új nagy patch - talán még az idén. Na akkor lesz nagy pörgés meg tömegek...

Van olyan magyar szerver, ahol van élet? Mert amin most vagyok( Random szervere (Navezgane PvP,PvE) IP: 94.250.222.114:26905), délután 3-4 ember és ők is max felnéznek, minimális aktivitás.
Hol érdemes játszani, ha az ember több emberi játékost szeretne maga körül?
Nekem amúgy tetszett minden alfa változat idáig,vannak amiket visszasírok,pl a minimap,vagy a nyomtatott minta szerinti legyártás. (moldok),a négyzethálós craftolás mint a minecraftban,a fáklyára lelassuló zombik,de jó is volt!!

Már 5 éve megjelent a játék steamen early acces változatban,abból még nem tudott kilépni sajnos,de majd jövőre.
Ja az alfa17 verzió,még nem tudni mikor jön!

nem 😄

Megjelenik ez még az idén?
Nem
Steamen utánéztem időközben és azt írják platformok közti többszemélyes...
Az nem azt jelenti?
biztos hogy nem