7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajj, elfelejtettem mondani, hogy van rajta jelszó: apacs
Figyu! Ne nyomd meg itt alul a képfeltöltés gombot,hanem csak simán másold be a kapott linket a szövegmezőbe,és kész is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tessék szar az egész nem tudom milért kicsibe mutatja !
nem !
itt valami nem jó! remélem nem mobilról fórumozol?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

rakjál ide egy képet,aztán meglássuk

Bekerültél te is a fenti szerverlistába.
Akinek van szerója az tehetné publikusra is hogy a trackerek lássák,jelszóval ki lehet védeni hogy idegen ne menjen be oda,csak igy be tudom helyezni a tracker ábráját a listába.

pl Random bannerképét nem tudom berakni,mert nem engedi a tracker:

https://7daystodie-servers.com/server/81275/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.20. 14:26:39

iroman köszi tudom :D de olyan kicsibe teszi ez a szar !
ott van felül a képfeltöltés gomb,a kép beillesztése után az adatlap weboldalra sornál lévő linket másold egyszerüen ide!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.20. 14:19:17

azt próbáltad,amit iron javasolt?
nem tudok ormális méretbe beküldeni képet sajnos.De tök mindegy hogy állítom a beállításokat nem változik.
szerveres fejlemény, meguntam az órák óta tartó próbálkozásokat a gamerzfactory-nál és béreltem egy szervert a többetek által javasolt g-portal nál, egy kis segítség után már megy is. Plusz egy szavazat rá.
ha valaki megnézné,
csupasz ugar néven van fenn, beállítások még alakulóban
176.57.171.162:27100
lipovics
Tudja valaki, hogy az új POI-k benne vannak az alap térképben is, vagy random generálni kell?
Csak úgy általánosságba mondom, hogy nincs az a support ami játékszerverhekhez elegendő lenne. 1000 embernek 10000+1 kínja van amire általában a szolgáltatótól várja a megoldást, ahelyett, hogy megtanulná megfelelően kezelni a választott játékszerverét annak működésével együtt!
Alapvetően a szolgáltató feladata és amire vállalkozik, hogy a vállalt feltételekkel futtatja a játékszervert. Ha kínál mellé bármilyen segítséget, az alapvetően kizárólag erre vonatkozik, és nem arra, hogy Jóska gyerek szétmoddolja, vagy feltesz egy régi konfigot és többé nem megy a szerver, amihez a supporttól várja a megoldást, majd dühösen lelép, mert a szar support nem takarítja el a szart amit maga csinált. Ha nem megy, akkor megkeresed hol rontottál vagy fizetsz a supportnak hogy keressék meg helyetted, ha van erre szolgáltatásuk és kapacitásuk persze. Ellebben wipe és előről kezded egy működő szerverrel, majd lépésről lépésre haladsz bolondbiztosan követve minden változást a szerveren módosítgatás közben, akár backuppal együtt.
Ilyenekre már nagyon régóta külön havi díjjas support van kitalálva, miután boldog boldogtalan vásárolhat és vásárol is játékszervert, emlékeim szerint havi 10 EUR a díja legalább.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

így jártam én is, nekem az segített, hogy beléptem a video beállításokba és mindent újra beállítottam
@Random, köszi az infót, akkor lehet nem bennem van a hiba....
Utoljára szerkesztette: havenday, 2018.12.20. 07:28:07
Random_
Nekem bajom volt velük, mert változott az Alpha17-ben a serverconfig,xml fájl. A random gennél jön ki ez különösen és én a saját telepített experimental verzióm configját töltöttem fel ftp-n keresztül. Nem igazán tűnt úgy, hogy jól támogatná a szolgáltató az experimentalt, ezért is mondtam fel. Az Alpha16 esetében még simán ment minden. A support se túl segítőkész, ezért tértem át a Gportalhoz. Miután kézzel lecseréltem a fájlt egy ideig futott a szerver, aztán megállt és nem volt elérhető, vártam napokig, de nem válaszoltak holott mindenki tökre játszott volna. Ezután előfizettem másik szolgáltatónál de ők se támogatták az experimentalt.

Végül a Gportal lett a befutó. Ott se tökéletes minden, mert pl. nincs logolás úgy mint ahogy alapból, de legalább fut. Nem tudnak időzített rendszeres backupot, de alkalmasint azt én kézzel elindítom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Van olyan elem aminek lecserélték a textúráját. Tudnál megosztani képet a hibáról és a beállítások oldaladról?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

probáltam amit kiirtál oda de úgy se jó . Fü ,postaláda meg egy csomo mást nem hajlandó betölteni
Próbáld meg amit felül irtam a bannerban!

FIGYELEM! Az alfa17 experimental telepítése előtt ajánlatos az alapot újratelepíteni,és először a launchert inditsátok el a steam játék adatlapján (show game launcher).A launcherben a Tools menüben a clean game data opción belül,mindenre rakjatok pipát,és úgy inditsátok a játékot! (persze karaktert majd ujra kell szerkeszteni!)

Amúgy az alfa 7-ig minecraft klón volt!

Gyerekek a texturák miért nem aakrnak betölteni ezt hol tudom állítani ? hát tiszta minecraft az egész játék !
Van akinek a gamerzfactorynál van szervere és randomgen t futtat rajta? Beállítás érdekelne, navezgene fut rajta, ahogy átállítom randomgenre, már nem megy. A game name/Save Game - hez beírandó érdekelne.

Ezek a magasba törő kocka földek nagyon komolyak, meg is tetszett építek rá! Vajon a zozók feltudnak menni?
Nagyon halványan látszik a térképen a határvonal amúgy.

Random_
Engem nem zavarna, ha lehetne valahogy bemérni vagy felderíteni a határait. Persze lehet van rá mód csak nem tudok róla.

Ez a láthatatlan sugárzóna 1700-as északi szinten felbassza az agyamat.Jópár életet leszív mire kimászok belőle.Már minden random gennél ottvan.Lehet alapból nem engedi bejárni az egész térképet?

Komolyan random élettel ébredsz? Miért is jó ez? Régennis kellett a tool and die set a lőszerhez? Simán az ilyen ostoba dolgaikkal húzzák a játék időt?
Lebegőbépületek. Ok, akkor vissza is rakták a toronyházakat a random gen-be? Elvileg ez volt a baj velük azért szedték ki.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Milyen mód van a szerveren ?
:) ez a beszéd! Előre szólok kösd fel a gatyát és csak úgy viselkedj, ahogy az életben tennéd. Szóval elereszteni a megszokások lebutított terhét. Kíváncsi leszek mit bírsz.

Üdvözlettel : Centurio
Sziasztok! Frissítettem a moddolt szerveremet.
Aki izgalomra vágyik, meg éhes zombik hordáira annak ajánlom.
A szerver erősen más élményt és feltételeket nyújt mint a normál játék. Rugalmasság nélkül és jelentős reális gondolkodás nélkül inkább neki se vágjon senki.
Felejtős a szokásos első lépés, hogy uccu neki hol egy kőbalta. Omg ez a 21 század kataklizmája szóval, az a csekély 7 milliárd ember jelentős szemetet és fegyvert hagyott hátara. Szóval Einstein bácsi jövendölése ami a 4. világháború megvívását illeti az egy másik idősík jövőjét képzi.
Itt van fegyver dögivel, annyit lövöldözhetsz, amit a cső kibír, mert az a 7 milliárd ember az bizony rád, rátok fog vadászni.
Az xp szerzést ahogy minden egyebet természetesen átírtam.
A craftolás és nyersanyag betakarítás is korrekt lehetőséget biztosít az építkezős féle játékosok részére.
A szerver hosszútávú üzemeltetését ígérhetem, ahogy azt is, hogy minden patch kb 5-10 órán belül általam is moddolt verzióval követi azt, ahogy történt ez mind ez idáig.

176.57.171.235
26970
Köszi hétvégén tuti benézek!
Szia! Ha nehézségre vágysz és izgalomra nézd meg ezt!
176.57.171.235
26970
Rick Harrison (Zálogcsillagok) zálogháza Vegasban. Am Bates Motel megvolt? Az experimentalban két féle változatban is bent van. Az egyiknél "Fates Motel" a felirat. Ott megvan a motel és a ház is, a másiknál csak a ház.
Random_
Na ismét egy újabb verzió látott napvilágot, szervert wipe-oltam.
Alpha 17 Experimental B233

Changed
Increased zombie Jog and Run speeds slightly
Biomes now generated by xml settings again
Repair kits are crafted with mechanical parts instead of forged iron
Players use up less food
The blunderbuss is easier to craft
Anvils cost more than a single tool to make
Bullet casings & lead tips require a tool and die set in the forge to craft. They are unlocked with tier 1 of science
Tool and die sets are a little more common at traders
Localization of tool and die set to indicate it is used to craft munitions
Models atlas has a higher streaming priority, hopefully will not render blurry so often
Increased several material XP values

Fixed
AI paths going around low edge blockers that could be walked over
Other players disappear when looking up
Red tea does not apply its buff
Vehicle key bindings do not save after game exit/restart
NRE on trying to bind mousewheel on any UI control
RWG floating poi issues
RWG floating/half floating POIs
POI's are floating or partially floating in RWG and unstable
Downtown POIs not spawning
Position of trader changes when declining quest offers
Not able to start building in prefab manager
Quality items bought from the trader have missing or inconsistent mod slots
Health is random value on respawn
Sometimes you die on the dedi and get a forced respawn only to die again
Zombies continue to attack when stunned (ResetAnimations)
Crawlers and spiders standing after ragdoll ends

Known Issues:
NRE when ragdoll is triggered (by force or sometimes when hit by vehicle as host (restart game to fix the issue)
Your game settings have been reset!
In some scenarios double swing may still occur
Tool damage localization is different than actual value
Trader Jen has a deep voice
No lights on vehicles
Repair material not refunded when repair was canceled
Ammo count of nail gun goes broke, when equipped with full auto receiver
Trader Rekt is nicer than usual
Some achievements can not be obtained at the moment
Charismatic Nature is still in need of improvement, buff works for 5 seconds and 5 seconds it does not
Scrapping items in crafting queue while re-logging may go lost
Re-logging when crafting usable items are in the crafting queue may have negative side effects
Crafting speed bonus does not properly apply to workstations
Clipping into blocks to see through terrain
Vultures play their fly animation when dead for clients
Shotgun driver loses sound on 4x4 after a while
Workstation tools do not refresh the recipe list when the tools are installed
Can use torch and flaming arrows as light underwater
Clothing items should be removed and swapped out manually or risk deleting them
Hitting ESC while generating a map preview will blank screen. Must use CTRL, ALT, DEL to exit game.
RWG preview tool localization
Firearms do a duplicate reload animation after reloading while zoomed (locked in zoom)
Mining helmet light doesn't show for other players
Client molotovs thrown down from an edge not working as good as Host
Hatches don't always open on the first try
Player model jumps forward of the player camera when accessing an auto turret inventory
Turrets will not target self when set to do so
LCB icon is still shown when LCB has been destroyed by another player
All LMB clicks count as changing vehicle steering controls after dismounting a vehicle
Player can consume any consumable while mounted in vehicle but will not get the buff/debuff
Flames don't move with zombie ragdolls
Resolution does not always save when >1080p options are available
Old game saves are corrupting recipes.xml in updated builds
Burning shaft mod flame effect can transfer to other items on the toolbelt
Collapsed building sleepers will respawn in the air when a player reloads chunk
Some rare cases of floating POIs in RWG
RWG may have dirt filled lakes/rivers
Crashes on Mac

Szerintem is közel 17.0 stabil. Első nap első POI-ba bemegyek, találok 1 db sárga vasfejszét, egy darab sárga pisztolyt tölténnyel, meat stew kaját. Kb 4 zombi őrizte abból kettő meghalt egy darab nyílvesszőtől. A kihívás része már bőven noob szinten van, nyoma sincs, az első experimental halálos veszedelmének. Jöhetnek a tömegek, mi meg várhatunk valami modra ami végre visszaállítja nehézséget.
Cool!
Új helyszín jön a stabil alfa17 változatban:

Basic Settings
Server Name -kedved szerint nevezheted el
Game name - ide én egy számot tanácsolok pl: 1, 2 stb
Server Visiblity- public
WorldGenSeed (RandomeGen) 4000-10.000 között
Game World: RWG ONLY EXP BRANCH
Branch SEVENDAYEXPERIMENTAL

Extended settings: azt se hagyd ki.
Ja elég sok időt vesz igénybe, kb 12óra munka.
Frissítve!17 B231
(HUN PVE) LEGION MOD !!
IP address:176.57.171.235 26970
Tud valaki segíteni? Gamerfactorynál bérletem szervert. Belépek a konfigurációs panelhez, ha random gen van beállítva, a panel szerint fut a szerver, de se a steam se a szerverekre ő nem látja. Mi lehet a hiba?
Na a szellemfákat javították végre!

Jól halad ez,de alapjában véve,még nagyon sok probléma van az alfa17-el,és egyre bővül annak a listája amiről már tudnak,de nem javították még:

Known issues:

Nightvision still needs more attention
Vehicle key bindings do not save after game exit/restart
Trader Jen has a deep voice
Players visually disappear for another when looking up
No lights on vehicles
Repair material not refunded when repair was canceled
Ammo count of nail gun goes broke, when equipped with full auto receiver
Trader Rekt is nicer than usual
Some achievements can not be obtained at the moment
Charismatic Nature is still in need of improvement, buff works for 5 seconds and 5 seconds it does not
Scrapping items in crafting queue while re-logging may go lost
Re-logging when crafting usable items are in the crafting queue may have negative side effects
Crafting speed bonus does not properly apply to workstations
Clipping into blocks to see through terrain
Vultures play their fly animation when dead for clients
Shotgun driver loses sound on 4x4 after a while
Workstation tools do not refresh the recipe list when the tools are installed
Can use torch and flaming arrows as light underwater
Clothing items should be removed and swapped out manually or risk deleting them
Hitting ESC while generating a map preview will blank screen. Must use CTRL, ALT, DEL to exit game.
RWG preview tool localization
Firearms do a duplicate reload animation after reloading while zoomed (locked in zoom)
Mining helmet light doesn't show for other players
Client molotovs thrown down from an edge not working as good as Host
Hatches don't always open on the first try
Quality items bought from the trader have missing or inconsistent mod slots
Player model jumps forward of the player camera when accessing an auto turret inventory
Turrets will not target self when set to do so
LCB icon is still shown when LCB has been destroyed by another player
All LMB clicks count as changing vehicle steering controls after dismounting a vehicle
Player can consume any consumable while mounted in vehicle but will not get the buff/debuff
Flames don't move with zombie ragdolls
Resolution does not always save when >1080p options are available
Sometimes you die on the dedi and get a forced respawn only to die again
Old game saves are corrupting recipes.xml in updated builds
Burning shaft mod flame effect can transfer to other items on the toolbelt
Collapsed building sleepers will respawn in the air when a player reloads chunk
Molotov can be used as a light without a stealth penalty
Crashes on Mac

Ez nagyon durva,és el fog tartani egy darabig,míg kijavítják őket

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.18. 13:02:57

Új patch jött! Expeimental 231Build!

A17 b231

Added:

15 new tier 1 cabin POIS
Christmas items: Santa hat, candy cane club and candy cane shiv to loot
2 new tier 1 Fast Food POIS

Changed:

Attributes are no longer gated by your level. You can specialize very early game now but attributes cost more for the higher ranks. The goal is to allow players to specialize into classes early game, and be awesome at a few things and ok or poor at other things. Or you can be a jack of all trades, the choice is yours. With the costs of the higher attributes being steeper, players will probably want to specialize in one or two attributes and get the best perks in those attributes and late game there will be less god tier characters who have every perk unlocked. We are looking for feedback such as are there any exploits or severe imbalances with this new system.
Lowered volume on auger/chainsaw prefab
Removed "more filling" part of perkSlowMetabolism
Made StoneAxe / hammer Use as a single hit instead of double hits
Rain max volume for environment audio to more reasonable level
Overhauled the old pawn shop to a new Tier 3 dungeon
Increased underground ore density
Adjusted XP for resource harvest, upgrade, and repair
Block damages and stamina cost rebalanced
ModMeleeStructuralBrace can be installed in all melee items
Player level gates for attributes have been removed
Attribute buffs like on perk magazines are not limited by player level
Nerfed glasses, goggles, shades etc to boost 1 instead of 2
Bleed effect is a standard blur instead of oil painting blur
Lowered intensity of bleeding screen effect
Added throttle to animation parameter sending
HammerForge requires Int 5
AdvancedEngineering requires Int 6
Physician requires Int 4
The tutorial quest grants 4 skill points
Tier 1 mods require forged iron to craft
Video option reflection off to actually disable the probe and specular part of Overlayed_TA shader

Fixed:
Turrets can target zombies through wall
Collision on city bus
Lighting on buses.
Collision on broken bs pallets.
Model link in grill simple prefab.
Collision on microwaves
A bunch of mixing, zone tags to POIS for Random Gen. More things should spawn now
Fish taco description localization is missing
Bedroll placement is printed in console
Setting server loot respawn days to 0 gives infinite loot
Fixing shadow caster on wooden door
Cyrillic no longer supported by ingame chat
NRE at waste_rubble_highway_01
Position of trader changes when declining quest offers (local client side only)
Replication of buffs and cvars
Auger and chainsaw sounds persist in MP
Auger and chainsaw sound persisting when out of ammo but before reload
Lucky Looter description shows it gives you better loot per tier now
Pathing issue for zombies on bungalow_12's roof (fixed slope check which made walking on wedge blocks cost too much)
Buffs and CVars not being shared over the network
Coffee does not grant the listed Intellect bonus
Some eyewear does not drop from the intended containers
It is not possible to set zeds on fire with a torch
Archery does not increase bow draw speed
Clients do not see the vulture death animation
Vehicle left mouse button not reliably toggling look turning
DBS/Debugshot instantly close on Linux/mac
New zombie speed settings do not display correctly in server browser
Ghost trees on dedicated server

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.18. 12:53:32

még sose béreltem szervert, mi kell hozzá? Elindul magától, miután szolgáltató oldalán bekonfiguráltam? Le kell töltsek valamit a steam en?
Random_
Én most hagytam ott őket, mert a support elég hitvány. Experimental első hetében azért nem volt szerverem, mert behasalt valami és egy hétig még nem is reagáltak a levelemre.

Most a gportal -nál van szerverem.

FerencHuN
1ó 26p-tól jön a váró Random nálam járt még 16.4 Scuderia szerverén. Ott kertként funkcionált de most szeretném várónak alkalmazni de még tesztelni kell és meg kell oldanom a felülről lövést. Mert sokáig birja de nem a végtelenségig. Lehet most alkalmazom Random akkor ötletét :)

//www.youtube.com/embed/PaLN2wLAk4k
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2018.12.17. 15:46:56

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

lipovics
Jöhetne egy kép a hordaváródról is ::)
megoldva, paypal lal tudtam fizetni:)
a gamerzfactory.de n van lehetőség itthonról fizetni? Csak más országokat látok a fizetésnél, és rémlik, mint ha valaki innen ajánlotta volna, szerverbérlésre
FerencHuN
saját kép. hordavárót tesztelgetek.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

lipovics
Ez honnan van? :)